Bărbatul ideal

image

Bărbatul ideal nu-l culegi doar din imagini și nu-l poți schița nici în cuvinte. Căci el e diferit pentru fiecare. Bărbatul ideal, spre exemplu pentru mine, este partenerul prieten, care te alină în momente pe care ți le plângi, când nici nu realizezi câtă nevoie ai de un alin’. Bărbatul ideal te are goală în mijlocul palmei și nu-ți râde slăbiciunea, ba dimpotrivă, o-mbracă în cuvinte frumoase în fața celorlalți.

Bărbatul ideal este acela despre care tu știi că-ți merită dragostea, iubirea necompromisă major, ci pe alocuri! ‘Alocuri’ înseamnă că nu -ți încalci principii, ci situații. Și nu mereu, doar câteodată.

Citeste si...  Bărbați cu bani

Bărbatul meu cel ideal, este cel care m-a deschis și mi-a subliniat calități apreciate doar de el, într-o zi oarecare, printre rânduri citite doar, de altfel.. pentru că el nu folosește cuvinte mari, sunt sigură doar că mă iubeste profund azi. Bărbatul ideal nu face jurăminte eterne, căci nu-i boem, ci rațional.

Bărbatul ideal, doar el, te ajută să nu ai gânduri care neliniștesc. El doar zâmbește și te-ndeamnă să-ți faci planuri în liniște. Căci el le scrie.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x