Frustrări

IMG_1307

Oamenii cu defecte neîmpăcate cu sine, le vor desluși/observa la alții.

Aștia sunt oamenii ce nu vor evolua niciodată. Oameni a căror răutate o observăm dintr-o singură privire. Oameni fericiți când reușesc să-i nefericească pe ceilalți.

Oameni nespirituali, oameni ce trăiesc în întuneric. Evoluezi începând prin a fi blând cu tine însuți. Începând să descoperi ce te supară la tine. Rezolvând apoi inadvertențele dintre ceea ce vrei să fii și ceea ce ești. Descoperind și înțelegând, ce-i rezorvabil și poți schimba pentru că ai vrea altceva de la tine, împăcându-te într-un sfârșit cu lucruri ce sunt ale tale de asemenea, dar asupra cărora înțelegi că n-ai putere de schimbare, căci într-un fel neidentificat cu exactitate, pentru că subconștientul nu te lasă să pătrunzi atât de adânc, ți le aprobi cumva. Așa doar evoluezi. Prin autocunoaștere inițial, prin validare de sine.

Un om evoluat are putere de întelegere mai mare. Și bunăvoință. El ințelege și că există oameni plafonați. Neinteresați să se descopere. Ce nu-și doresc implinire și fericire pe plan personal, căci din start se consideră invinși. Sau nu se gândesc la asta.

IMG_1308

Și atunci ce fac ei? O caută în transmitere de gânduri negative. Oamenii atât de răi în cuvinte, care arunca venin către ceilalți, au de fapt doar probleme cu ei inșiși. Când îți dezvolți latura negativă, ești un negativ asumat. Validat de către sine, ce se iubește doar astfel. De obicei el este neplăcut de cei din jur, un renegat al societății.

Citeste si...  Orientare sexuala (a)normala

Doar atunci, revenind, te apuci să subliniezi lucruri urâte despre ceilalți. Când ești tu urât pe dinăuntru, deși te lauzi cu un chip fotogenic.

Dar stai liniștit, noi te ințelegem. Ești trist. Supărat pe tine. Nefericit. Singur. Te-nțelegem, dar nu te iubim deloc. Căci te aplauzi în public când observi că noi greșim, în loc să ne-nveți cum vezi tu corect, în particular.

Oamenii evoluați deslușesc cum să trăiască o viață frumoasă. Ceilalți cred în reîncarnare sperând că se vor rezolva data viitoare.
Păcat. Viața asta pe care o trăim acum, e sigură. Reîncarnare nu știm dacă există.

Aaa.. și dacă am crede în ea și am citi despre ea, cică ar reprezenta întotdeauna plata pentru ceea ce am făcut în viața anterioară.Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x