Cum de acceptați sex fără prezervativ, doamnelor?!

Nu pot înţelege cum există în acest secol, cum de încă există…!, oameni atât de puţin interesaţi de necazurile ce se pot întâmpla în urma unui banal act sexual neprotejat!

Cum este posibil? Dar de ce nu vă puneţi, domnilor, un prezervativ subțirel pe-acolo unde trebuie el pus, în momentul în care desfășurați și fizic gândul sexual deja gândit incitant… Bine, ok, foarte excitant, da! cu o femeie nouă?

Iar dumneavoastră, doamnelor, ce nu mai conteniţi în a vă lăuda cu o igienă intimă exemplară, cum de acceptaţi o partidă de sex fără un prezervativ de siguranţă? Cum de aveți curaj să mototoliți bărbat străin prin patul dumneavoastră mătosos și apretat, fără pic de precauție?

Dar de unde atâta încredere în oameni noi, total necunoscuți?!?

Până una alta, aveți dreptate, nu există cazuri multe, auzite printre cunoscuți, care să fi contractat SIDA, Doamne ferește! sau vreo hepatita C sau… altele, pentru care nu s-a inventat încă vreun tratament medicamentos.

Să spunem că nu v-aţi lovit niciunul ÎNCĂ, de ceva asemănător.

…dar nu-i neapărat necesar să avem probleme medicale atât de grave pentru a conştientiza inconvenientele majore ce intervin în urma unei boli, banale poate de altfel, ce ne strică însă zile întregi de sex; care ne va da bătăi de cap pe termen lung.

Citeste si...  Nu încrunta obrajii, zâmbește privirea!

Iar asta din cauză că :

1. sunt greu de descoperit/identificat, astfel că tratamentul se poate prelungi la nesfârşit;

2. e dificil să le tratăm dacă avem o relaţie sexuală în ascensiune cu una, două… cinci persoane în acelaşi timp;

3. bolile au mirosuri neplăcute câteodată, ceea ce va schimba impresia despre igiena ta personală şi atât de intimă, următorului neavenit ce va avea chef, după acceptul tău bineînţeles, să ţi-o şi… într-o seară;

4. există şi boli care au repercusiuni pe termen lung, printre care notabil ar fi HPV-ul, deloc de neglijat pentru femei, în speţă;

5. sunt boli ce se pot perpetua, care se cronicizează, fiind asimptomatice, atât la bărbat cât şi la femeie; care duc într-un final la sterilitate, din cauză că nu sunt tratate la timp.

Cum de acceptați sex fără prezervativ, doamnelor?!

Nu sunt bărbat şi de aceea nici nu pot să mă pronunţ exact asupra motivului pentru care prezervativul încurcă atât de tare actul sexual. Dar, totuşi, bărbat nefiind eu, aşa, mă gândesc că năpasta dată de o boală ruşinoasă, (că aşa e la români, ţi-e jenă să-ţi faci şi controlul ginecologic de rutină, de teamă să nu fii interpretată ca fiind vreo femeie uşoară) este mult mai dificil de rezolvat decât dacă ţi-ai pune firesc și natural prezervativul.

Citeste mai mult aici.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x