IMG_1286Ploaia este curată, precum este dragostea. Raze de soare o luminează în permanentă. Deci cum e dragostea în această reprezentare de..”ploaie cu soare”?!? Curată şi caldă şi luminoasă!!!

Şi rară..căci nu des ne plouă cu soare!!!😻 ..în altă ordine de idei, şi în doi,că şi într-unul, există momente de melancolie. Nimic nu e toxic însă, dacă se întâmplă câteodată şi melancolii de moment. Sunt umane şi ele, sentimentele astea, zic!

 

Fluturaşi şi doar primăveri însorite nu prea putem speră că şi un permanent de cuplu, căci nu trăim în filme cu happy-end, ci trăim cu picioarele pe Pământ.

IMG_1292Btw, căci şi filmele acestea cu scenarii magice, ce ne dau speranţa de prea bun forever, noi le vedem doar în final de zi frumoasă; când cei doi îşi spun jurăminte de dragoste eternă pe viaţă. Nu apare partea a două de film de dragoste, cu aceiaşi doi actori care să ne expună şi probleme fireşti ce apar în căsnicie, de-a lungul anilor dormiţi împreună.

Citeste si…  Potriviri

Trăim o viaţă de om, cu sentimente contradictorii. Cum e normal, zic. Nu ne prefacem că ne visam trăind o viaţă, într-un exemplu de ideal ce nu-i real şi la modul concret. Aşa că fericirea de cuplu are şi nefericiri date de câteva zile triste pe an, dar totuşi, ne putem numi norocoşi noi, dacă în parteneriatul nostru, predomină stări bune şi nu certuri sau discuţii multe..dar şi mereu,mereu..mereu.

Nu uita sa dai un Like/Share/Merita daca ti-a placut postarea si sa ma urmaresti pe Facebook