Jurnal de sex – capitolul 3

 

21 de ani si libertate. Nu mai stateam cu parintii, prin casatorie obtinusem ceea ce mi dorisem: un camin al meu, liber si separat de tot ceea ce inseamna restrictii.
Aveam de gand sa-mi fac de cap sexual. Eram  singura doar cu o relatie la activ dintre toate prietenele mele. Ma simteam si prost ca n-aveam ce povesti..nu inselasem, nu facusem sex in 3, sotul meu fusese lipsit de imaginatie sexuala. Normalitate pana acum, atât doar. Si totusi il iubeam, era conventionalul care-mi trebuia, care stiam de mica ca trebuie sa-l ai acolo…nu sa umbli pe carari cu 1000 de barbati si sa nu faci casa cu niciunul. Ratiunea asa imi spunea, am si incercat de altfel; lucky me ca m-a parasit el… caci altfel, nu cred ca vedeam mai departe de ce va vorbeam in prefata: un sex de obligatie la fiecare 2 luni, regulamentar, cu ochii inchisi sub plapuma, anuntat cu 2-3 zile intotdeauna inainte.

Revin. Eram gata de aventura, dar nici macar nu stiam. Asta e interesant la povestea mea, ca, desi par toate intamplarile aleatorii, intamplatoare, totul a avut un fagas normal al sexualitatii mele, descoperite la 11 ani. Mereu am spus si am repetat tuturor care ne stiu ca e important cum iti incepi viata sexuala.

Citeste si...  Poveste cu rimă

Prima mea intalnire cu sexul si a pus amprenta pe fetisurile/fanteziile viitoare, fara niciun dubiu. Si nici nu stiam, asta repet, pentru ca practic a fost inchis capitolul respectiv odata cu inceperea anului scolar si intoarcerea mea in Bucuresti.

Dupa cum spuneam, desi eu credeam ca sunt innebunita inca dupa sotul meu cel fost, intalnesc un baiat. De fapt, el ma zareste intr-o masina, la cumparaturi fiind eu cu niste prieteni. Si i-am cazut cu tronc. Nu stiu cum si prin ce noroc m-a vazut, ce l-a atras la mine de departe asa…ca de fapt  si de drept, n-a vazut decat  un zambat pana la urechi al unei umbre de fete, ce bea bere si fuma cu pasiune, o tigara.

Un obicei de care am scapat, din fericire.

Si uite asa, imi incep a doua relatie din viata mea. Care m-a deschis catre toate cheile sexului din lume.Fara rusine, fara inhibitii. Si care ma tine inca aprinsa dupa multi ani de parteneriat stabil. E viata pe care si-ar dori-o cred, orice femeie deschisa sexual.

Atat iti trebuie: deschidere si incredere  in persoana de langa tine, pentru a-ti dezvolta  fanteziile impreuna.De aici se scrie de fapt, povestea mea.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x