Jurnal de sex-Capitolul 5

IMG_0468

Am realizat in timp importanta sexului in parteneriat.

Cu acelasi partener, daca ambii au deschidere si indrazneala de emancipare sexuala pe care o pun, ATENTIE, o si pun in practica prin jocuri erotice in doi..astfel, cuplul acela dezvolta o sexualitate aparte la nivel mental,aflata intr-un continuu progres.

Sexul nu este un act fizic si atat, datator doar de orgasme seci.

Ele pot deveni multiple daca le lasi un curs de ascensiune fireasca, deschisa si in niciun caz ingradita.
Sexul intre doi parteneri se dezvolta si ajunge mai mereu la un apogeu, daca pe langa miscare mecanica, iti lasa deschisa si comunicarea verbala; prin exprimare de dorinte si curaj de a infrunta rusini ce intre doi oameni ajunsi la un nivel emotional puternic, nu-si mai au locul.
Am remarcat de asemenea, cred ca de aici ar fi trebuit de fapt sa-mi incep expunerea de astazi, am observat prin jurul meu, burlacii afemeiati ce nu si-au gasit inca partenera de viata, dar nici macar vreo partenera validata pe un termen scurt.
Mi-am dat seama din discutii ca ei nu cunosc si nici macar nu-si imagineaza, multiplele avantaje ale vietii sexuale pe termen mai lung , dintre doi parteneri.

IMG_0467

Stiti de ce?

Pentru ca in general, pentru acestia, nu conteaza si nu a contat vreodata dezvoltarea de placere proprie prin ardere de etape de act sexual primitiv, ce ar consta in miscare mecanica doar, repet, ei nu ajung sa simta macar, adevarata implinire sexuala ce are loc la nivel mental.
Conteaza din punctul acestora de vedere doar noutate de partenera, ca si scop devenit legenda printre ei, pentru o viata sexuala implinita .
De aceea , nu cauta sub nicio forma parteneriat sexual trait pasnic in dezvoltare armonioasa de cuplu, care atrage intr-un fel dupa sine si obligatie de fidelitate. Ce nu le convine defel.
Asta-i firesc, ati spune, e un general valabil de barbat, de mascul, nascut genetic cu instinct de perpetuare al speciei, ce dintotdeauna s-a trait poligam.

Eu spun altceva in schimb.

Spun ca prin prisma mea, Natalie, nu este decat un proces complet, intr-adevar, de mangaiere de vanitate masculina si nu de implinire sexuala ce n-are cum sa ajunga la un prag de maturitate sexuala, complet, vreodata.

Pentru barbati, in fata altor barbati sa conteze atat de mult numarul de partenere, vorbit la o bere cu laudarosenie, sau ar fi mai important si pentru ei cumva sa-si speculeze un orgasm puternic dezvoltat in doi , mental si potrivit cu o partenera, aceeasi fizic, dar in schimbare totusi de fantezie?!?
M-am gandit mereu daca nu cumva si din cauza femeilor, se intampla aceasta nevoie crescanda de schimbare si dorinta sexuala de noutate de femeie pentru el, acelasi barbat.

Daca nu cumva privind prin prisma mea, de femeie ce nu-si incuie dorinta de experiente noi, din cauze de rusine sau eu stiu care altele, judec faptul ca barbatii au neajunsuri sexuale in cuplu la un moment dat.Sau tot mereu.

Citeste si...  Pierdere de timp

IMG_0466

Imi trece acum prin cap, ca si barbatul este de inteles cateodata, daca se tot loveste de refuzuri melodramatice de femeie „cuminte”, care nu vrea cutare sau cutare, caci nu se cade nici sa gandim mai mult de un 3 ori pe luna, o pozitie de misionar pe sub cearceaf curat de gospodina.
Daca i se intampla asa ceva cat el e tanar si vrea experiment mai mult si tot mai mult, sa il iertam?!?

Sa-l intelegem si pe el ca si el ne intelege mai mereu cand avem migrene sau mai stiu eu ce..si refuzam ..este fair asa sau nu?

Si mai apoi, de ce ea, amanta lui, permite tot si rupe bariere date de statut oficial de sotie???
De ce ea nu miroase a mancare, de ce n-o doare capul niciodata, de ce zambeste mai mereu si nu il cicaleste niciodata ??

De ce?? Hai zi, caci te provoc sa iti raspunzi. Eu nu te aud, raspunde pentru tine!!!

 

IMG_0464

Caci isi imagineaza ca un comportament sexual destins, acceptarea de experiente noi in sex, zambetul si intelegerea permanent afisate catre el, il vor transforma in dependent de ele afectiv si sexual.
Spera ele, ca din cauze individuale, ca nu le pot generaliza totusi, sotul isi va parasi sotia, iar ea isi va schimba statutul din amanta in partenera pe viata nesecreta.

„..care se va plange insa mai tarziu de dureri de cap si de neintelegere si dragoste si gestica de iubit indragostit de ea. „ai replica tu acum cu ironie.

Nu conteaza daca esti amanta sau sotie, sau doar dezbati subiectul din Jurnal de Natalie de azi.
Chiar mi-ar placea sa dezvoltam discutii daca vrei. De abia astept sa inteleg si alte puncte de vedere.

Femeia are rol multiplu, chiar si intr-un cuplu vechi, este important ca ea sa se pastreze noua.

Sa invete sa asculte despre fotbal, sa-si cumpere haine misto si pentru casa, sa intrige, sa flirteze, sa zambeasca si sa ingaduie.
Cum te adaptezi copilului tau, te adaptezi si partenerului tau; daca iubesti aparte, vei fi iubita aparte. Daca esti sexuala, vei fi perceputa sexual.

Ce consider a fi important, ca si concluzie la ce am confesat azi catre voi ,se rezuma la atat: nu te lasa coplesita de sentimente de bunica rusinoasa la 20 de ani.

Descopera ce-ti place si cum iti place, lasa-te atinsa si atinge si nu gandi, nu te speria de faptul ca vrei lucruri ce nu se cade” a fi traite.

Nu sunt in neregula experiente in trairi speciale sexuale, adaptate nevoilor sau curiozitatilor tale personale.
Nimic nu-i in neregula din ceea ce-ti doresti.

IMG_0465

Poate doar faptul ca te straduiesti sa iti inhibi personalitatea sexuala.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x