And the winners are…

image

Încep prin a mulţumi tuturor celor care şi-au făcut un pic de timp pentru a scrie una, alta despre mine şi despre blogul acesta pe care-l iubesc de mor!

Prima frază, cam seacă şi am folosit şi un limbaj de lemn, nedemn de scrierile mele atât de siropoase sau dramatice sau pline de poezie trasă de păr, căci nu prea mă pricep eu la rimele astea mai deloc… Dar nu mă las, sigur mă voi perfecţiona şi, din punctul acesta de vedere, aveţi încredere că nu vă las baltă la capitolul poezie, că am eu aşa un feeling că, în fapt, nu-l apreciaţi mai deloc… sau spre deloc… sau… gata, am înţeles, îl ocoliţi cu totul… De aceea, voi găsi o varianta mai rimată să v-atragă şi partea asta poetică a mea…

Revenind la ideea importantă pentru cele câteva rânduri pe care vreau să le scriu… rânduri care se vor transforma, probabil, în multiple foi fără vreun pic de relevanţă sau legătură cu subiectul pe care ar trebui să-l abordez… Deci, revenind, am citit cu interes fiecare articol pe care l-aţi scris despre blogul ăsta al meu, de abia apărut, dar cu dorinţă de evoluţie rapidă. Mi-am asumat critica, căci majoritatea aţi folosit un ton prietenesc care nu m-a încurcat în a o lua în considerare; drept urmare, am pus şi diacritice şi am mai rezolvat şi alte probleme ce mi-au fost supuse atenţiei de către voi.

Şi… toate acestea fiind spuse, mulţumind încă o dată tuturor participanţilor – iar limbaj de lemn, ştiu, dar aşa se procedează în situaţii de genul acesta, nu?? Căci altă varianta de a mulţumi şi mai frumos, nu am găsit… hahahaha , cu mulţumiri, deci, pentru fiecare în parte, repet, trebuie să dau şi premiul…. Cristinei Lincu. Analiză obiectivă, comentarii multe şi la obiect şi ele… număr de share-uri cel mai mare, deci câştigătoarea a fost desemnată ca fiind, repet, Cristina Lincu.

Deşi nu luasem iniţial în calcul şi alte premii, am hotărât că vor merge 2 iPod-uri Shuffle către: Robert Codescu – primul care a supus atenţiei publice „Pitch Me Now by Adina Banea”, şi al doilea, către Nina Docea (Madalina Rodocea) care, de altfel, a fost la un pas să fie câştigătoare de drept… a fost la un milimetru de a câştiga concursul, mi s-a părut de-dreptul palpitant şi chiar am stat şi eu cu sufletul la gură, neştiind, până în ultimul moment, spre cine se va duce premiul pus în joc, constând într-un iPhone 6, după cum ştiţi cu toţii deja.

Citeste si...  Femei frumoase

Şiii… nu mă pot abţine să nu subliniez că Oana Păuna a scris cel mai real articol despre mine, mi-a făcut cea mai bună descriere ever… am senzaţia că mă cunoaşte personal pentru că articolul pe care l-a scris despre mine mă reprezintă în totalitate… Şi, de aceea, am hotărât să primească şi ea un cadou din partea „Pitch Me Now”, nişte căşti pentru alergare, care sper să îi fie de folos și să-i aducă aminte de mine.

Şi nu în ultimul rând, mulţumesc tare echipei ebloguri, în special lui Cristian Ioniţă care m-au ajutat pe tot parcursul concursului, inclusiv la final când a fost cea mai multă şi migăloasă muncă!! Şi gata cu atâtea mulţumiri, că de emoţii mă şi buşeşte plânsul, zău aşa..
Mulţumesc mult, încă o dată!

Acestea toate fiind zise… pardon, scrise… ne revedem la următorul concurs. Trebuie să vă mărturisesc că sunt curioasă încă de pe acum să aflu cam pe unde mă veţi mai prinde în ofsaid. Căci uşor, uşor remediez până şi o virgulă nepusă unde trebuie 😀.
Si… poate bem un pahar de vin alb cu gheaţă multă pe undeva, toţi participanţii, cu mine împreună, ba chiar putem mări cercul, dacă vor mai fi şi alţi doritori; haideţi cu toţii sau cine-i disponibil dintre voi, sâmbăta ce vine, pe 27 iunie, la Irish Pub, lângă Horoscop, la terasă, la ora 17.00, deoarece chiar îmi doresc să ne cunoaştem şi personal, să stăm la o bârfă şi mai lungă despreee… voi, bineînţeles; să-mi notez în caieţel fiece greşeală pe care o voi remarca în blogul fiecăruia, pentru că v-aş critica şi eu pe alocuri 😀😀😀. Glumesc, hahahah!!

Zi frumoasă tuturor, cu mulţumiri din suflet fiecăruia în parte!!Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x