Pisici aristocrate

IMG_1455

Era o vreme când nu simpatizam pisicile sub nicio formă.

Îmi intrase mie-n cap, fără vreun motiv aparte… un fix de al meu de nicăieri venit, căci v-am spus deja că am remarcat că mai am şi fixuri câteodată. 😜

Şi cum spuneam, mi-am dat seama despre pisicile acestea în timp, că sunt precum oamenii: au stări şi ele pe care le şi exprimă, cum e de altfel şi firesc, zic, nu-i aşa?!?
„N-am chef de mângâială acum!! M-am trezit nervoasă azi!! Şi uite că şi plec de lângă tine, că pare că nu înţelegi deloc!!”

Ele nu stau în stres în braţe la tine pentru a-ţi mulţumi în permanenţă pentru faptul că le eşti stăpân… când au chef şi nevoie să se simtă iubite, vin ele și te determină să înțelegi că-și doresc mângâială.
De fapt, eu cred că sunt atât de inteligente, încât chiar ştiu că tu ai avut nevoie de ele atunci când le-ai luat de pe stradă sau atunci când le-ai cumpărat, mai mult decât ar fi avut ele nevoie de prezenţa ta!

IMG_9767

Aşa sunt pisicile.
Corecte!

Nu-ţi mângâie orgoliul pentru că trebuie doar, nu te pupă dacă n-au timp de tine, nu te acceptă dacă le tot cerţi cu un aer binevoitor şi supus!

Citeste si...  Rutină de fericire

Dar simți că te iubesc!
Cumva ştii asta, fără să-ţi zâmbească mereu aprobator.
Deşi pisicile chiar par impersonale, căci nu există momente multe când îşi arată afectiunea… dacă vei începe să le cunoşti, vei observa că ele vorbesc din ochi mai mult decât se gudură un câine pe lângă tine.

Vezi şi simţi, de asemenea, tristeţea lor când faci bagaje pentru vacanţă; fără să se plângă că pleci, li se îngreunează privirea efectiv. Te urmăresc prin casă tot timpul, îşi doresc din tot sufletul prezenţa ta, chiar dacă nu o manifestă neapărat şi în gesturi tandre. Se trântesc pe tine dimineţile, să te trezească, căci te-ar mai urmări un pic în activitate, eşti prea statică de atâta vremeee…

IMG_8946

Sunt mature şi înţelepte pisicile şi deşi nu par binevoitoare, sunt cele mai înţelegătoare din lume.
Sunt docile în general, deşi par arogante.
Nu miorlăie anapoda sau fără sens, dar la nevoie îţi atrag atenţia dacă-şi doresc ceva.
Merg la baie singure, alt atu important.
Şi după articolul ăsta, îmi dau seama că atât de mult îmi plac pisicile, încât voi face o aroganţă: îmi mai iau una!!! 😺Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x