Jurnal de Sex capitolul 17

IMG_2083

Nici nu ştiu exact care mi-e subiectul de astăzi. Trebuie să mă concentrez foarte tare în alegerea subiectelor pentru Jurnal de Sex; iar asta pentru că încerc să-l păstrez decent şi nu colorat cu tot felul de trăznăi ce-mi vin în cap, dar nu le consider mai deloc oportune pentru un blog civilizat atât de personal.

Iar asta pentru că mi-am propus să încerc pe cât se poate să încadrez subiectul acesta despre sex, în limite de general valabil şi nu dus într-o extremă unde se pot regăsi doar câţiva din cei ce răsfoiesc file de Jurnal de Sex, by Natalie.

Deci ce-i trece lui Natalie astăzi prin cap cu precădere, este..un subiect banal, căci ea consideră că subiectele banale pentru ea însăşi, vor avea cu adevărat succes în detrimentul picanteriilor ce-i iau la trântă gândurile personale vis-a-vis de sex. O las pe Natalie să preia rolul povestitorului, căci eu deja am obosit aproape, încercând să dau culoare introducerii de mai sus, unde prietena mea bună, al cărui Jurnal îl găzduiesc în blogul meu atât de personal, ar fi ştiut să puncteze cum trebuie încă din primele 3 rânduri.

Am dreptate, nu-i aşa?!?😜

IMG_2084

” Azi voi expune atenţiei voastre, o experienţă interesantă, aş zice..va daţi şi voi cu părerea după ce citiţi pagina asta din Jurnal de Sex, nu ştiu exact numărul de capitol şamd.

Am ajuns cu partenerul meu de atunci, într-o zi geroasă în România, dar în  plină vara în….Thailanda.

Thailanda. Soare, plajă, vacanţa pe care o aştept cu nerăbdare mereu cât timp iernăm pe la noi, pe meleaguri. Într-o seară, intrăm în unul din vestitele cluburi de pe-acolo: Go Go Girls. Pentru cei ce n-au ajuns încă printre asiatici thailandezi, şi nu ştiu,  găseşti aici, in cluburile astea, o mulţime de fete goale, care dansează pe o scenă şi te îmbie să mergeţi mai apoi împreună, într-o cameră unde te bucuri de o ora două , cât îţi permiţi sau îți dorești:))  de sex cu ea.

Comandăm de băut relaxaţi, sii.. deşi noi eram în cuplu, atmosfera o simţeam mişto. Femei mişto. Full. Mulţi bărbaţi în jurul scenei care aruncau bani fetelor să se dezbrace, să vină să le atingă şamd.
„Ai tupeu să te dezbraci să te urci sus acolo? să dansezi goală şi tu, printre fetele de acolo?” mă-ntreabă al meu, printre aburii alcoolului, la un moment dat.
„- Normal că am. Nu mă cunoaşte nimeni aici. Doar că nu cred că-i posibil.”, zic eu, entuziasmată de altfel.
„- Şi dacă întreb şi te lasă? Dansezi provocator tu, pentru mine, dar măcar un pic? Apoi, plecăm spre casă!”
„- Încearcă.” zic, gândindu-mă că nu-i posibil oricum.

Citeste si...  Jurnal de sex capitolul 14

IMG_2085

L-a întrebat asta al meu pe managerul de acolo, i-a dat 100 usd, iar acesta a fost de acord să urc. M-am dus în spate, m-am dezbrăcat şi am urcat pe scenă; dar timid.

Mă remarcam printre asiatice. Eram vizibilă şi chiar mişto mă simţeam, între noi fie vorba.😜 Dans lent.

Priviri între noi, ce-mi dădeau curaj de la distanţă. Dansam un dans al sexului, un dans aţâtător de femeie care ştia că place şi atrage.

Prima bancnotă am prins-o-n zbor. Pentru a doua, am prins curaj şi m-am dus la margine de scenă, lăsându-mă atinsă. Mă sfredelea privirea lui, nu-i mai convenea prea tare ideea.. Eu însă, de-abia ce intram în joc…mă unduiam şi mă mişcam şi atrăgeam ca un magnet. Simţeam. Ştiam și de ce.

Pentru că-mi plăcea. Dansam aproape goală, în lenjerie intimă, doar pentru că voiam asta și nu pentru că trebuia. Şi toţi simţeau, sau cel puţin, aşa îmi plăcea mie să cred.  Strânsesem şi ceva bani, dar mai voiam. Uitasem scopul pentru care urcasem. Mă simţeam bine acolo şi atât. I-am prins privirea la un moment dat, însă şi semnul de a coborî. Am revenit la masă cu un zâmbet larg. Ne-am dus apoi împreună spre hotel şi a urmat o seară cu adevărat interesantă.

Pe care nici n-o mai povestesc în amănunt.😜

Care dintre voi, fetelor, ar fi acceptat provocarea?? Sunt convinsă că multe.😜”

IMG_2059
Mmm..eu m-aş mai fi gândit un picuţ, dragă mea Natalie, dar cine ştie într-un final..?!?
Hahahah..seară dansabilă va doresc şi vouă, eu deja am muzica pregătită!!
..în cadru intim, bineînţeles, căci  n-am zburat până-n Thailanda, deşi…am făcut deja o rezervare pentru la iarnă!!😅Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x