Sex excentric capitolul 5

IMG_2310

Foarte greu pentru mine să tot dezvolt săptamânal, în fiecare luni, un subiect pe care nu-l simt.
Mi se părea interesant ca şi idee, să extind aria sexuală din Pitch Me Now, de la jurnal de sex amuzant la sex excentric controversat.😀

Doar că nu mă reprezintă şi nu pot să-l fac.

Mi se pare că scriu sec pe subiectul acesta, ceea ce nu-i în regulă.
„Sex Excentric” ar fi trebuit să fie îmbietor, suculent, deşi kinky totuşi atrăgător şamd.
În niciun caz sec, documentat dar nu chiar sufletist, înţelegător dar nu trăit, explicat şi nu simţit.

Consider esenţial un punct de vedere un picuţ mai tonic şi mai experimentat.
Ceea ce mi-am dat seama că eu nu pot să duc până la capăt.

Deşi subiectul în sine este comercial şi din numărul de vizitatori de luni ce-mi intră pe blog, căci urmăresc..vă daţi seama, nu?!?😀 realizez că-i şi pentru voi destul de incitant, cu toate astea, nu mă reprezintă şi nu pot să-l forţez, astfel.

Nu-l simt.

IMG_2311

Greu să scrii despre lucruri care nu te reprezintă.

Cel puţin mie mi-e greu.
Nu-nseamnă acu’, că prin analogie, să trageţi vreo concluzie că tot ce vorbesc pe-aici este cu totul experimentat sau întâmplat sau rimat în trăiri personale..căci mai exagerez pe alocuri. Mai şi empatizez, de asemenea.

Duc de multe ori gândul în melancolii mai profunde decât o stare de moment personală, totodată sexul din Jurnal este un pic exacerbat şi el în povestioarele lui Natalie, care cu siguranţă este mult mai dezgheţată şi mai curajoasă decât sunt eu 😻..şi aşaaa mai departe.

Citeste si...  SexHibition 14

Doar că ce scriu firesc şi cursiv şi des şi amuzant câteodată sau intens trăit emoţional altădată, chiar de nu mi s-a întâmplat, ar putea sta în ipoteza că mi s-ar putea întâmpla cândva.

Şi pentru că scrierile cu substanţă de documentar HBO mă chinuie şi nu îmi plac, din cauza că eu cred că blog personal înseamnă printre altele şi gând personal împărtăşit public, deoarece identificarea cu mine dar şi despre mine consider că-i necesar să mă și reprezinte în simţiri, pun stop lui „Sex Excentric” momentan.

Caut deja idei de dezvoltat în serial de luni, că-mi place ideea de continuitate de subiect prin abordare săptămânală de componente şi laturi noi de acelaşi subiect, voi încerca să găsesc lucruri interesante de povestit şi de adus la cunoştinţă către voi, însă pe nişa mea sufletistă şi atât de personală.

IMG_2315-2

Mă gândeam să dezvolt educaţia parentală, căci tot citesc o grămadă pe tema asta.
..voi vedea pe ce o să mă axez cu precădere lunea, veţi afla când voi da curs mai apoi în fraze formate din propoziţii la rându-le scrise în cuvinte, ce vor da sens zilei importante de luni, acea zi de luni ce pare că e destul de seacă şi neiubită sau interminabilă pentru majoritatea dintre..voi!😀

Şi pan’atunci, zi excentrică vă doresc!!
..cu exprimare decentă de gând de sex..normal, ataaaat de extrem trăibil şi universal! 🎊Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x