Jurnal de Sex 29

Sexul se face, nu se spune!

Ideea e să fim deschişi sexual în sine, dacă simțim vreun chef deschis, acţionând mai apoi în manieră deschisă sexual și-n cuplu, pe plan suficient de intim simțind deschiderea, trăind momentele, și nu vorbindu-le mai dezinvolt în public, doar și numa’ în cuvinte.
Eu n-am tabu-uri, da?!? Am stabilit c-ar fi așa?!? Mă rog, hai să spunem că astfel ar sta lucrurile, ipotetic!
Și-atunci? Dacă sunt deschisă și mai deloc spre inhibată, atunci deci,  nu-mi voi sublinia vreun open-minded tatuat acuns pe cin’ să-l știe unde, el chiar trăieşte-n mine. Așa zic.?
..discutat, explicat, extins..şi tot astfel mai departe.
image

Păi cum ar suna s-o dau in rânduri scrise destins, relaxate, picurate din plin cu expresii multe-multe înșirate, de-un cool voios, prietenesc, fraternizând în fapt, simplist și numa’ în tandem fiind cuuu..multă-multă multă..nu știu cum să-i spun să nu se sune urât, cum sună-n realitate..?!?

Păi unde-i open mind-ul astfel? Că nu se întrevede deloc în procedura de mai sus, abordată dezinhibat din vorbe, repet, subliniat în status statusat..!

„Ce-ai făcut, gagici aseară?!? Zi, mă nebunooo..!! Hai că te simt că ai f…cevaaaa!! Am dreptate?? Aşaaa cevaaa!!!..Așa de secretoasă ești lately, n-ai văzut frățicule așa ceva..!!Dar ce taleent mai ai, nebunooo…!!..mmm..?!? Hohohohohohohohhhh..”

Ehh..uite asta mi se pare de-un prost gust exemplar. Mai ales că mândria onomatopeelor dă pe de lături și trebuie urcate, na..!..firește..:)) să le citească toată lumea, altfel cum??!

Auzi, dar poate că doar nu mă reprezintă pe mine deloc stilul acesta mai urban..??!..nu-s sigură exact că pe-aici se categoriseste..!!
În plus, mai e ceva ce mă irită, modul exagerat în a exprima lucrurile prea pe numele lor, din dorința de a fi prea vizibil …nici nu-mi dau seama, se dorește a fi notabilă un pic de ironie?? Ori o fi sarcastic, mai degrabă?!?

Fi’miu mereu confundă termenii ăştia..a fi ironic cu a fi sarcastic.!! Chiar mă gândeam, că au ceva asemănări sinonistice, dar nu înseamnă fix, identic, același lucru!!.
..de câte ori are nevoie de-o exclamaţie inteligentă, de dat mare, zice:
„Mamii, iar eşti sarcastică…!! M-am prins din prima, mi-am dat seama nu te mai chinui s-ascunzi..!!”
Apropo, tare mândră-s de el!! Auzi ce-a făcut, drăgălașul mic..s-a dus azi la Olimpiada de română, bineînțeles la sugestia profei, caree..după compunerea compusă de el la textul predictiv ce tocmai îl dăduse, a considerat că ar putea da probe olimpice..!! Nu ăsta-i lucrul ce m-a bucurat cel mai tare în schimb, ci că, după discuții de-ale noastre desfășurate între noi pe-acasă, deși n-avea planuri de-astea căci e și el de-o comoditate incredibilă..!! Ehh!! Totuși, la încurajarea mea, explicându-i eu pe-acolo ce satisfacții ar fi dacă…eii!! A luat el atunci decizia să participe, măi..!! Nici nu mi-a spus măcar, m-a surprins astăzi cu zâmbet larg pe buze: „..printre altele, am dat azi și proba la română, daa!! bine..particip la Olimpiadă..!!
Wow!! Good! Mi-a zâmbit sufletul instantaneu. Și încă mai zâmbește!!

Așaa..și după cum spuneam înainte de paranteza de dat mare cu fi’miu, după exclamația cum că s-a prins că-s sarcastică eu, întotdeauna răspund în aceeași manieră retorică ..” No way, ma’ babe!! Sunt doar un pic ironică; cel mult, nici pic, deloc însă, nu sunt sarcastică..!!!”

Şi-atunci, mereu și întotdeauna mă-ntreabă diferenţa dintre a fi ironic şi a fi sarcastic..!!..şi iar și tot mereu atunci, eu am acelaşi lapsus..
„Offf..!!…dar cum să-ți explic eu mai pe înțelesul tău..:) Esteee.. o diferenţă de nuanţă..!” adaug rapid ca nu care cumva să rămânem neelucidați.

Fireşte că nu-l lămuresc exact pe mai departe și cum stă treaba cu nuanţele aceastea, de ce nu ar putea fi ele sinonime..?!?..

..și lasă, că extrapolez subiectul..!! Mă îndepărtez uşurel de ce-am început atât de curajos iniţial..mmm..!! parcă simt un pic de jenă în a explica cu înverşunare, cum că observ statusuri mai urâțele..!
Acumaa..să știi că nu-s cu totul de luat în serios..! Poate mulţi adoră stilul acesta urbanistic, hai să-i spunem..! De scriitură mai de cartier așa..!?!
Are și ea hazul ei pe undeva pe-acolo, chiar înțeleg asta, pe bune că pot înțelege!!

Citeste si...  Jurnal de sex – capitolul 9

Doar că nu-mi place..! Oricât de cool aş vrea să fiu, oricât de teenage mi-aş dori să par, am totuşi piedicile astea ce țin de nuanţă.
Nu pot să scriu feisbuc anticipând o simpatie în surplus din partea feisbusiștilor..cred că nu-mi doresc laicuri date din empatie ori fraternizare întru ” nu-mi pasă cum scriu, nici nu-mi doresc să aflu cum ar fi corect..!”

Aveam o jenă în a exemplifica amănunțit detalii statusate necuvenit, din punct de vedere personal privind lucruri, mi-era aşa..aiurea să nu mi se simtă careva cu 15 muşte pe căciulă..!
..dar mi-a trecut minutul de temere și cel de jenă..căci mi-am dat seama că nefiind pe genul lor, cum nici ei nu prea sunt pe-al meu, au avut şi ei grijă să mă şteargă de pe feed-ul personal, cum de altfel şi eu am făcut..! Iar dacă nu, ehh..!!treaba lor!!

So..revenind la subiectul nostru, aş zice iarăși cum că sexul se face, și nu se f… printre rânduri.
Nu exagerăm expunând f….nostru în multe cuvinte expresive care povestesc că f…non stop şi că..nici măcar nu ne place ce-am f….!!..dar totuși suntem jmekeri că ni s-a-ntâmplat!?
..păi ce p….ta?!? Hahahah..!!.. O fi cool să exprimăm vulgar pe-alocuri, să strigăm în public, tensionați fiind noi de prea multă mândrie ce nu poate să ne stea ascunsă, că dacă tot am prins pe câte-un om și l-am f..!..dac-am pățit așa noroc, ba și mai mult câteodată și câte mai puțin nicicând, de a f…laaa oameni, de când ne-am născut..! Atunci trebuie și spus, căci e notabil!!

Darrr…
..nu ştiu ce să zic, habar nu am cum sunt ei câte unii, dar eu, când fac unele treburi ce ţin de f…!! păi le semnalizez cu stare bună…! Ori le-am tăcut și gata!
Nu povestesc cât de extraaaorrdinarr mi-a fost azi noapte..!
..sper totuşi că se va simţi, căci dau pe de lături cu starea bună pe care-o transmit din cauză, ori mai degrabă datorită faptului că..sunt f…şi m-am f… și bi..nicel pe deasupra!!
Ce crezi?!? Așa cevaaa??!!
Hahahahah..!!

Alt trend, schimbând perspectiva suculentă de subiect suculent povestit cu un talent novice scriitoricesc, ar fi acela al prescurtărilor de cuvinte.
..astfel, prefer să scriu un k printre litere când firesc ar fi un c..
„Dak tu zici..!” cik sună cool..!
„Dacă tu zici..” e de-a dreptul horror, fată..!! Ceva îngrozitor..!

Eehh..!! Asta era doar printre altele, nu căuta o legatură..!

În fine, ideea e să fim deschişi sexual acţionând în patul matrimonial sau cum îl întâmplăm..mulți probabil că-l preferă mai des a fi ocazional, cu deschidere sexuală ce curge firesc pentru că simţim un firesc ce decurge din situaţie, din stare..din nevoie de a fi un pic mai..penali?!?..hahahah..uite și-alt cuvânt miștoc..!! din firescul excitaţiei fizice, şi nu din dorinţa de a expune vorbe deschise sexual pe litere în statusuri fără nici pic de sex-appeal.
Doar că-i interesant și cool!!
Suntem interesanţi pe bune, ori nu mai suntem noi deloc??
Acţionăm deschis pentru că simţim deschidere, sau f…pentru că simţim nevoie de expunere?
Cooool, firește, şi la modă, totodată?!?

..te-ntreb acu’ de-a dreptul?? că tot am hotărât a fi deschişi: f..pentru tine, sau pentru invidia crescândă a celorlalţi??!?
Te exciţi când simţi pe-acolo câte ceva în mod mai intim, ori când dezinhibat scrii chestii despre locuri intime, ce nu-s însă nici pe departe, mai deloc, atinse?!?

Asta zic că nu-nţeleg..! Dar poate că nici nu-mi trebuie vreun înţeles; cert e că unii oameni au f…extrem de mult la viaţa lor. Și bravo lor că sunt capabili!

…și  le şi place să vorbească despre-acest f…!

..căci n-au făcut dragoste vreodată.
Nici n-au simţit atingeri excitante. Nu şi-au dorit sărut. Nici continuitate.
..ci doar f…în status de feisbuc.
Cool! Peste banalul meu firesc de om normal și natural.

Btw…că tot suntem în bârfe..știi ce-am pățit aseară?? Pff.. dacă-ți povestesc..! Am avut cu bărbate’miu o noapteee..un seex..mirabolant…!!!:)))
PamPam!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x