Turks&Caicos

IMG_1342

Mereu mi-am zis ca-n Caraibe este tare. Insula..lume straina, zambareata pe peste tot. Mereu soare si voie buna.

Si..plictisesla totusi, m-am prins eu..totusi. Noi suntem agitati. Vrem actiune. Vrem sa ne-mbracam seara sa iesim si noi..pe undeva!!

Zic asa in genere, noi, romanii…nu eu, in special.

Desi, fie vorba intre noi, imi cam place sa ies cateodata. Desi, tot intre noi fie vorba, ies deseori.😀

Zbori cam mult insa pana in Caraibe.

Zbori mult si obosesti chiar si mai mult. Nu eu, din nou.  Caci eu pe zboruri lungi am reteta perfecta de impartasit acum, caci tot a venit momentul sa spun mai multora:  2 dormicum la decolare dupa prima escala din Otopeni, va va ajuta sa credeti ca v-ati teleportat doar; si nu ca ati zburat o mie de ore.

Revenind, am fost dupa Miami in Turks&Caicos. ( 2 ore de zbor de pe taram american catre aceasta insula). Foarte tare.

Idilic din punct de vedere peisagistic.

Aveti poze pe ici pe colo, daca sunteti curiosi de una alta si va tenteaza destinatia.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La 5 minute de insula mama, sunt insulite ce nu cunosc inca emanciparea turistica, unde spre exemplu, este plin de iguane.  Mari sau mici deopotriva. La cateva minute, cum va spuneam, daca va doriti experiente altfel decat resort obisnuit european, se afla Insula Iguanei. Mi- era frica de ele initial, vazand insa ce pasnice sunt si rusinoase chiar..sau tematoare de oameni mai degraba,  mi-au devenit simpatice.

Citeste si...  Deranj de mine

Mai e apusul diferit aici. Superb. Mai apare, de asemenea, norul cu ploi torentiale. Mai este timpul scurt dintre ploaie si soare arzator, ce te cojeste in loc sa te bronzeze.

Acusi ploua acusi e soare ce te arde.

E misto sa mergi in vacanta in insule. Dupa minute de solar prelungit insa intotdeauna de recomandat, fara asteptari de mancare extraordinara..cu ore de zbor multe la activ, dar cu imagini de vis insa. Am ajuns insa acasa extrem de obosita. Dar de ce sa zbor enspe ani, cata vreme pe aproape de noi , exista Grecia…Santoroni..Myconos..??!?

Caci la mine este iarna si ger si vant cu ninsoare abundenta. De aceea. Tot de aceea plec mereu din tara atata de departe, doar cand vine iarna. Cu exceptii de la regula, cateodata!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x