Jurnal de sex capitolul 11

IMG_1447

Tot aud discutându-se din ce în ce mai interesat în ultima vreme, fără relavanță interesantă însă, căci de aceea îmi și doresc să punctez astăzi, orgasmul femeii.  Este diferit de cel al bărbatului?
Cum se manifestă el?  Există el?  Când se preface ea, sau dimpotriva, când cu adevărat nu îl trăieşte deloc, căci încă nu îl cunoaşte?

Când oftează orgasmic femeia fără vreun final picurat, însoţit şi de ejaculare şi când oftează ea doar a plăcere mimată în zgomot valabil doar in filmele pentru adulţi..puternic şi prelungit; din însăşi dorinţa de a nu mai prelungi tu, masculul, viril, cu alte 5 minute ce durează o veşnicie..pentru că vrei să-mi pară că ţii cont şi de senzaţiile mele, femeia ta de azi?!?

IMG_1449

În primul rând, ca să ne-nţelegem..femeia nu ejaculează.
Si nici nu picură.

Se încălzeşte doar pentru o secundă cumva psihic şi, mai apoi, dacă are un orgasm într-adevăr şi fizic, dogoreşte un picuţ şi prin părţi ..unele părţi. Se mai şi inundă câteodată, ea femeia, în timpul orgasmului, ce-i drept. Când e foarte puternic el sau profund sau..îi era dor căci a trecut ceva timp.
Dar nu stropeşte însă în vreun fel.
Este de neimaginat cât de uşor de păcălit sunt încă bărbaţii, chiar şi la o vârstă deloc de neglijat..cum nu simt ei deloc feeling-ul femeii.

Şi ca să spun ceva şi mai concret: eu cred că ştii şi tu, ca si bărbat.. în străfunduri ştii, nu?!? deşi nu te umezeşti vreodată în stil de femeie, simţi totuşi când partenera are orgasm sau nu are nici măcar un rictus orgasmic.
Ai plăcere orgasmica si tu, de altfel, mai degrabă si mai simțibilă, doar când povesteşti altor..cunoscători” despre o seară trecută de neuitat..dansată în trupuri unite de un Bolero prea clasic pentru modernul în care trăim, dar deloc credibil nici pentru restul dintre ei, stai liniştit!

Nu urlăm nici noi: „te iubesc” la final!  Căci nu ne copleşeşte vreo iubire mai mare de moment.
Poate o descărcare fizică, dată de un de act sexual banal adeseori; doar nu-i mereu mirific, nici la noi, relaxează-te. Nu urlăm noi, femeile, nici numele tau în extaz de-o clipă. Că nu ne gândim la tine defel atunci, de asemenea..ci la ce mişto a fost atingerea aia.  „Trebuie să repet exact poziţia..mmm..cum stăteam eu mai exact?!? M-a pătruns chi ar fixcum trebuie.” ..iar fantezia mea a fost pe măsură şi ea..a culminat repede, apoteotic. Sau banal. Sau firesc. Sau deloc deseori, neştiut deloc ramane.. şi de nediscutat lipsa orgasmului femeii, căteodata. Ne e ruşine nouă cumva. Le e ruşine, pardon. Sau jenă să nu jignească bărbatul ce jigneşte primul aş spune eu, prin lipsă de curiozitate ori lipsă de atenţie. Sau doar din nepăsare nu isi extind ei partenera într-un feeling orgasmic sexual.

IMG_1451

Femeile, nici ele, nu au nevoie de îmbrăţişări multe şi lungi după terminare de sex, căci şi ele au mai degrabă dorinţa de duș…cât mai rapid.
Noi, femeile, nu atingem un orgasm ce va tot fi în derulare, din momentul plin de romantism datorat unei cine în doi, de care nici voi..acu’ pe bune, nu?!?  nici voi n-aveţi mare tragere de inima să alergaţi marţi seară prin restaurante..nu va trimfa orgasmul nici în continuarea  de după cină, care mai durează şi ea un dus înainte şi apoi altul după.. Una alta.  Răsuflăm neintimidate noi, dar mai conştiente de necesităţi trăibile sexual în atingeri în principal şi nu facem confuzii între vreun sentiment matern de afecţiune îndelungată, cu vreun sentiment de excitaţie fizică.  Din punct de vedere sexual, orgasmul ni-l trăim,  din ce am înţeles eu discutând cu destui bărbaţi sinceri şi suficiente femei..sincere şi ele, cam acelaşi feeling.
Unisex .

Citeste si...  Jurnal de Sex 30

Orgasmul, indiferent de sexul despre care vorbim, reprezintă în principiu o stare de foarte bine, dar mecanică; care transpare în atingere altfel decât atunci când te gâdili, spre exemplu, şi razi după aceea în hohote.
Te gâdilă într-un mod ce denotă alte treburi, pe care le ştiţi cu toţii şi de care nu ne plictisim niciunul niciodată. Indiferent de vârstă; poate ne plictisim doar de partener câte unii, din păcate.

Deci, că alta era tema discuţiei, orgasmul, dacă l-am cunoscut vreodată ca şi femeie, este aproape el şi de definiţia pe care încearcă să ne-o explice şi bărbatul.
Singura diferenţa constă în faptul că la bărbat este vizibil şi fizic acest orgasm, pe când femeia poate să-l mintă mai uşor.

IMG_1448

De aceea sunteţi voi, bărbaţii, un pic nedumeriţi.  Dacă  nu simţi ceva, nu poţi  nici să explici.
Atunci crezi baliverne fără sens despre lucruri cu un singur sens important. Cum naiba să fii totuşi atâta de naiv, încât să ai senzatia că el, orgasmul femeii, la câte unele mai exact,  este aparte şi cantitativ, ba chiar lichid?!?  indiferent de câtă apă bei, nu există asemenea treburi, iar ce există totuşi pe acolo rareori, depinde din nou de atingeri..şiii deşi pare asemănător pentru câte unii, NU are vreo legătură cu orgasmul propriu. 
Tot el bărbatul, n-are cum să fie atâta de naiv,r epet, încât să creadă că ea, femeia (aceea rară) are descătuşare orgasmica mereu şi categoric de 9 ori în 5 minute, time to time.
Doamne fereşte!!

IMG_1450

Ce naiba, îl frustrăm pe bietul bărbat cu  minciuni atât de mari!

În concluzie, femeia orgasmica, este cu adevărat orgasmica, doar atunci când si bărbatul vrea să-i aducă orgasmul. Şi nu să-l cumpere.
Când partenerul tău are dorinţa reală de a te simţi cum vibrezi şi-şi va dori ca vibrarea să-i aducă şi lui energie sexuală pozitivă reală, nu te va întreba la final: „dar tu? Si tu ai terminat? De câte ori???”
Te va săruta doar,  înainte de a fugi şi el spre baie, pentru ca după  să te strângă în braţe de „noapte bună „!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x