Am probat…un pat!

056E3039-09DE-4456-BFC0-23F5EE90DE53

Dar nu eu, ea l-a probat..!! Stai să-ți explic..

..uite, s-a petrecut astăzi că mi-a intrat pe feed un articol al unei bloggerite pe care o mai urmăream eu time to time..!! ..clic-clic..! pe link ca să-i citesc postul, şi dintr-una-n alta, având ceva timp relaxat la dispoziţie, m-am apucat să-i răsfoiesc un picuţ și mai pe îndelete site-ul…!!

„Hmm..!! Mișto..!”am apreciat în gând apoi după ceva răsfoială, mai în dungă mai în serios.

Dar știi de ce?!? Hahahah..şi dacă te-ai gândi mai bine, ai ghici cu siguranţă..!! Mmm?!?

Hai lasă..!!..că n-ai chef de de-astea tu acu’..parcă te şi văd din coada ochiului, cum citeşti într-o doară pe-aici, cu mici grimase de antipatie de..moment sper, nu-i așa?!? ghicitoarea mea simpatică, zic!! Ori nu-i așa nici pe departe..?!?

PamPam!! Zâmbeşti?!? Vezi, uite..! Vezi cum ştiu eu să descreţesc frunţi agasate şi preocupate??
Ehh..!! Și-atunci ai pus punctul pe I..! i mare vreau să zic, că dacă l-am bătut așa, poate nu se înțelege pân’ la capat..!! Asta-i!! Că de-aia mi-a plăcut mie de Fata Veselă, că mi se pare că mi se aseamănă pe undeva, pe ici-colo….!!..ajungi s-o termini la final în hohote, de ai rabdare s-o citești până la capăt – la asta mă refeream, firește, să nu-nțelegi subliminal cine știe ce prostii..-  deşi ai privit-o la-nceput  doar dintr-un colț sarcastic.

C-aşa eşti tu..! Destul de neîncrezător în oameni veseli!

În fine, trecând peste ce bănuiesc eu că simţi tu, hai să-ţi explic cum i s-a-ntâmplat ei într-o zi când a mers la cumpărături de mobilă matrimonială, cu tatăl soţului. Avea de gând să cumpere un pat, căci ăla vechi le scârțâia familia din toate arcurile învechite de mâncărici desfașurate-n noapte între ei doi, amândoi.

Șii..ajunge fata veselă cu al ei socru la magazin specializat în dormitoare, șiii..ce crezi că s-a întâmplat..??!!

Citeste si...  Nou! Cura cu bomboane!

Ni-miiic!! ..și atât s-a-ntâmplat!!

Hahahah!!
Iaaaar te strâmbi, iar nu-nţelegi de ce am eu senzaţia că ştiu să fac poante amuzante, când de fapt nici c-o să ştiu vreodată..!!

Mă rog, nu mai citi dacă tot te-ai hotărât să mă ironizezi, să-mi fii sarcastic și să mă comentezi!
Ştii ceva, tu n-ai nici gram de zâmbet!!

Ia mai lasă-mă tu..!!. cu strâmbături cu tot..când vei prinde un hohot de râs adevărat, atunci probabil că voi învaţa eu bancuri și mai bune..!! Deal?!?

So..spuneam despre fata asta că povesteşte despre viaţă una alta adunate de prin piaţă, narează întâmplări banale fără vreo situaţie de moment mai specială, şiii..c-aici voiam s-ajung, transmite zâmbet, plus încă o poooantă tot mereu…!!!
Asta-i tare..!! Asta mi-a plăcut mie, măi!!

Ai înţeles acu’?!? Ori încă stai pe gânduri năzuros!?!?

Râzi..!!? Zâmbeşti măcar?!? Sau menţii aerul tău cel serios, de om atââât de mare..!! Tzztzz..!..că prea matur ești pentru gusturile mele..!

Anyway..ataşez un link căci…cine ştie?!?

O avea Fata Veselă mai mult talent și mai aparte şi te va destinde-ntr-un final de fum de țigară de-al tău bolnăvicios..!! Și ia vezi, ai grijă..!! că fumatul nu-i ok..deloc nu e în regulă..!! Scurtează zile din viață..!! Pe bune, ia de citește, c-aici chiar nu glumesc!! Las’ c-o să caut link-uri să le ai acolo de citit când vei mai prinde timp…!

Muuuahh!! Mă duc la Mobexpert şi eu acu..’!! Cu soţu’ însă..!! Ne mutăm în casă nouă, iar patul vechi e antic, scârtâieee de n-ai idee..!!

Aproape că-mi trezeşte copilul din somn când îl învălmăşim..hihihihi..!! Șșșt!! Îl mai sifonăm şi noi..păi na..!! mai răsturnăm o pernă-n câte-o seară..!!

Scâârț..!! Scârț!! Pffff..de-abia aştept să-mi iau saltea nouă, jur!! silenţioasă..! Moale..!! Satinată..!!
Atât!!

..soo..wish me luck!!Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x