Interviu Sabina Teodorescu

IMG_2373

Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste Teodorescu, controversatul om de televiziune, cel care, din punctul meu de vedere cel puţin, a dovedit coloană vertebrală în alegeri politice proprii şi a preferat să-şi susţină principiile în detrimentul unui job bine plătit, în care nu ar fi crezut până la capăt. Şi aşa mai departe. Nu despre asta vorbim însă astăzi, ci despre Sabi, un om mişto, o femeie cu principii de viață deja formate, careee… iată ce destăinuie….

Primul copil vedetă din emisiunea mea, bebe.ro … pe care am iubit-o imens ca şi proiect personal. Ştii ce mi-a plăcut la tine, Sabi, de la prima vedere? Dezinvoltura, firescul tău. Naturaleţea ta, fără teama expunerii. Mă gândeam eu atunci, când te-am cunoscut, că sigur vei deveni persoană publică. Pare că m-am înşelat… ce profesie ţi-ai ales într-un final?

Nu mi-am ales o profesie clară, voi termina facultatea de Sociologie şi de acolo voi vedea spre ce mă voi îndrepta. Mă atrage şi o idee de marketing, poate puţină politică spre bătrâneţe. Încă mă gândesc dacă voi relua facultatea de drept. Pe scurt, sunt încă un pic nehotărâtă.

Şi de ce nu moderator, precum Alex..Nu iei deloc în calcul şi o variantă de persoană publică? Televiziune sau telenovele pentru televiziune… hahahh… sau ceva în sensul ăsta?? Ai chemare, din punctul meu de vedere, de aceea întreb şi insist pe subiect...

IMG_2375

Când eram mică îmi doream să fiu actriţă, şi mă atrăgea ideea de persoană publică, dar am renunţat pe parcurs… nu ştiu de ce. Probabil că am descoperit tot pe parcurs, prin prisma lui taică’miu şi problemele ce ţi le poate aduce statutul de persoană publică, câteodată.

Calitate importantă a lui Lili, mama cea mai înţelegătoare şi cool şi prietenă şi… totul îmi place mie la ea. Ţie ce-ţi place cel mai mult şi foarte tare??

Cel mai tare îmi place că este o sursă continuă de energie, serios, ar putea genera curent electric. Este tot timpul în mişcare. Pe lângă bun ascultător, bun sfătuitor, şi o mamă şi o prietenă foarte iubitoare.

Dar la Alex, ce admiri într-un mod la fel de special?

La tata admir cel mai mult înţelegerea de care dă dovadă. Inţelege orice om, orice situaţie, poţi discuta despre absolut orice subiect cu el. Şi culmea!! Că se transpune cumva în locul tău şi înţelege mai mereu ceea ce simţi tu, într-un moment pe care el nu l-a trăit nicicum.

Dar înţelege şi te sfătuieşte bine. În aceeaşi măsură, bineînţeles, fără doar şi poate, simţul umorului.

Este importantă independenţa materială pentru o femeie? Tu ce crezi?

Cea mai importantă! O femeie ar trebui să fie dependentă doar de iubire din partea partenerului de viaţă. Şi de aceea, cred cu tărie că-i trebuie şi o preocupare profesională de care să fie mândră, să-i placă ceea ce face şiii… nu în ultimul rând, să fie capabilă să-şi asigure un venit care să-i fie direct proporţional cu nevoile, necesităţile de femeie… să nu depindă material, şi dacă mă gândesc un pic mai mult… cred că nici sentimental nu ar trebui să intrăm în vreo dependenţă dusă la extrem, în parteneriat.

IMG_2372

Din exemplul de poveste de dragoste pe care-l observi cotidian la ai tăi, sau din orice alt exemplu ai avut pe aproape, ce consideri tu că-i esenţial pentru un cuplu, pentru a-şi menţine relaţia tânără şi veselă tot mereu??

Libertate, comunicare şi joacă. Şi sentimente profunde şi continue. Iubirea trebuie să crească în fiecare zi. La ai mei funcţionează de peste 20 de ani, deci e o reţetă sigură, pare-se.

Trăieşti azi o poveste de dragoste? Sau eşti în pauză sentimentală momentan?

Nu trăiesc o poveste de dragoste momentan. De ceva timp am început o altfel de poveste, a fetei independente sentimental, liberă… ce se distrează non stop, şi-mi merge foarte bine.

Citeste si...  SexHibition 14

Ştiu că în fiecare vară, vă mutaţi în Vamă, unde de altfel, aţi dezvoltat un soi de afacere de familie… ce poţi să spui în două trei cuvinte despre Molotov, Vama Veche?

Sper să nu fiu subiectivă, dar este „must go”-ul din această vară în Vama Veche. Este un bar în continuă expansiune, unde se ţin party-uri şi after party-uri pline de distracţie. Astăzi am ajuns la 12 (p.m) acasă, vineri pe la un… 10… 😀

IMG_2376

Ţi-ar plăcea să te implici mai mult şi personal? Şi dacă da, ai început deja? În ce constă ajutorul tău efectiv pentru dezvoltarea unui brand… de ce nu?? Căci pare că e deja în creştere din ce observ, cel puţin.

Oameni tineri şi frumoşi la noi mai mereu, dar deja sunt şi vin din proprie iniţiativă. Nu ştiu dacă menţin eu spiritul tânăr la Molotov, dar aşa îmi place să cred. Am un vibe bun. Probabil că şi atrag oameni cu acelaşi vibe, astfel. Mereu glumesc şi-i spun maică’mii, că aştept să se pensioneze să îl preiau eu. :)) Şi insist mereu să fiu trecută în acte. Vara asta o să intru uşor uşor în bar, ca pasiune de vară aşa, nimic mai mult. În rest ajut cu sfaturi, cu promovarea evenimentelor… etc…. din punctul meu de vedere, tânăr şi neliniştit.😀

Revin un pic în zona de cuplu, de feminitate şi de astea…subiecte favorite, ce-mi și reprezintă cu adevărat şi blogul acesta nou, dar şi drăguţ pe care mă chinui să-l construiesc. Ia zi, mişto să fii femeie? De ce?

Blogul tău este o sursă de inspiraţie pentru femei. Femeile au nevoie să citească ce scrii tu, pentru dezvoltarea lor personală. Puţine persoane scriu atât de direct despre lucruri pe care cu toate le simţim.

Şi, da, cred că e mişto să fii femeie, pentru că simţi mai mult, iubeşti mai mult şi înţelegi mai mult. Bărbaţii sunt mai infantili, înţeleg puţine lucruri şi rănesc mult mai uşor cu alte lucruri. Indiferent însă, că-ţi apreciezi statutul de femeie ce înţelege şi te priveşte cu bunăvoinţă pe tine, bărbatul, ce tot greşeşte, cred că, înţelepciunea femeii, înseamnă sau constă şi în a şti că există un moment în viaţa de cuplu sau parteneriat longeviv, când trebuie să laşi speranţa într-un colţ dacă o simţi că-ţi e în doliu… Chiar am citit la tine un titlu de articol ce sună cam aşa, cum am zis eu mai sus.

Dacă speranţa, dacă până şi ea, o simţi în doliu, e mişto să rămâi în continuare femeia pe care o admiri şi să renunţi tu, fără să-i laşi lui vreo şansă de a renunţa tot el, care a tot greşit, primul.

Mişto să fii femeie, pe final de idee, căci femeia construieşte familia. Tot ea însă, pentru că e puternică, poate renunţa dacă simte nefericirea în ascensiune, în cuplu. Simte mai bine ea, femeia, este un atu acesta, zic.

Şi închei cu întrebarea nelipsită din interviurile mele: ce înseamnă pentru tine fericirea? Cum ţi-o defineşti în plan personal??

Fericirea înseamnă iubire şi libertate. Să iubeşti, să fii iubit necondiţionat. Ce definiţie scurtă şi la obiect, nu-i aşa!!?

Asa este, deși eu totuși nu cred că există să ți se-ntâmple să fii iubit cu totul necondiționat. Condiţionăm iubirea, ne dorim iubire simțită și înapoi când dăruim… fără să realizăm cumva, ne trebuie să ne știm iubiți… ia mai gândeşte-te un pic..😜

Şi gata interviul… şi mulţumesc că ţi-ai făcut timp, din nou, pentru mine un picuţ!😜

Îţi mulţumesc şi eu.

Sunt mereu prezentă pe blogul tău!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x