Jurnal de Sex capitolul 18

IMG_2283

Mituri ce demontează plăcerea femeii datorată fără doar şi poate…sexului anal.

Ahahahah..

Subiect de sex astăzi, asta pentru că am purtat o discuţie prelungită cu o prietenă bună de a mea, care, ca şi multe altele, mi-a confirmat încă o dată, că nu există orgasm feminin, miorlăit el sau nu, prin penetrare anală şi doar astfel, a partenerei.

Reproduc o parte din discuţie, apoi voi baga şi ceva adăugiri personale, pentru a întregi pictograma de articol documentat, fără a avea neapărat şi experienţă proprie..”eu nu pot, chiar nu pot, nu că aş avea ceva împotrivă..nu va alarmaţi!!”

„- Băi..mă ţin de ceva vreme să-ţi spun ceva…dar ruşine mai îmi e..!”
„- La câte ne-am povestit, ce-ai putea să-mi spui tu, ca şi noutate, Natalie? Pe bune acu’, dacă nici eu nu te cunosc..cu tot ce poţi sau nu poţi sau nu vrei să faci..cin’ să te mai ştie?”
„- Uite că la un moment dat, te-am minţit. Că nu puteam să fac sex anal, de exemplu, aşaaa..zic..şi-ţi spuneam că nici nu vreau. Dar nu puteeeam! Încercasem şi nu puteam iar acum pot! Na!”
„- Hiiii..!! Pe bune?? Dar cum de ai reuşit aşa brusc??”
„- Păi nici asta nu ţi-am spus..că asta al meu tot îşi dorea, tot încercam șii..greu de tot..!! Nu puteam şi aia era!! Îmi şi luasem gândul.. Darr….”
„- Darrr ce?? Sau cum?? Sau cu ce? Sau..zi odată..!”
„- Uşor uşor..nu ţi-am mai povestit..! Azi un pic, mâine mai mult..şi-acu chiar de tot! Adică suport!”
„- Cum adică suporţi?? Nu-ţi place?? Doar pentru el o faci, Natalie?? Tu nu simţi plăcere, măcar un pic aşa??”

IMG_2284

„- Simt ceva..neplăcut iniţial.. Dacă ne anturăm şi o lungim, mă şi excită un pic. Dar nu mult..un pic..!”
„- Păi..dacă-i doar un pic, de ce o faci? Măcar o dată, o dată de când..încerci, ai avut orgasm? Unul mic, măcar??”
„- Să nu spui că am vorbit asta, te rog..n-am avut!”
„- Şi atunci, care-i scopul sexului asta? Pentru el numa’? Doare??”
„- Nu mă mai doare, dar nici vreo partida sexuală reuşită, nu-i..pentru mine! Ideea e..că de-aia îţi şi spun, că nu ştiu ce să fac de-acu’!! Că lui îi place din ce în ce mai mult, mie spre deloc..îl mai şi mint că termin!! Dar nu termin..îţi dai seama..!! Nu ştiu ce femeie ar putea termina, sincer..ideea e că îmi tot spunea că fosta lui aşa făcea, aşa dregea..aşa termina şi tot felul pe tema asta..doar că eu nu termin, nu reuşesc nici măcar să mă simt bine psihic… Ce dracu’ fac? C’acu dacă-i spun adevărul, o să se supere că l-am minţit, o să creadă că o să-l mint mereu..doar că trebuie să-i spun cumva, că vreau şi eu să mă simt bine..măcar dacă am face-o combinat, dar nu! El termină şi adoarme şi aia e tot..!”

Citeste si...  Veridicitate de sensuri

Am reprodus suficient pentru ceea ce-mi doresc să punctăm astăzi.

IMG_2282

Nu există orgasm din punctul de vedere al femeii, dragi bărbaţi ce consideraţi că sexul anal sau oral, printre altele, ne ajută pe noi, femeile, să ajungem în vreun punct de satisfacţie orgasmică alarmant de bun ce ne este.
Cine vă povesteşte aşa ceva, partenera de viaţă sau de ocazie..asta voi ştiţi..va mângâie doar orgoliul masculin şi..atât.
Fără doar şi poate. Astaaa.. dacă va interesa cu adevărat.
Nu există orgasm al femeii fără atingere a clitorisului sau fără penetrare în vagin în vreun fel legat de penis propriu zis sau de vibrator măcar, în caz de lipsa de organ în erecţie de al dvs pregătit de penetrare. ( clitoridian şi vaginal împreună, ar fi cel mai binevenit..dacă pot exemplifica în cuvinte atât de subliniate verbal şi iată cum pot..!)..
Revenind de unde am plecat, în niciun caz un bărbat adult, câteodată doar adulterin 😀 n-are cum să se lase păcălit de-un oftat în exces, ce ţipă de nerăbdare să lase loc orgasmului „care nu mai poate fi stopat sub nicio formă”, de plăcerea inventată pe loc de o partenera ce îşi doreşte doar săăă..” se termine odată iar tu să fii odată satisfăcut şi să te opreşti chiar lăcrimând, de plăcere”.
De plăcere închipuită, crede-mă, din punctul ei de vedere, copiat de prin scene de filme porno, ce, din nou, plac în mare parte, doar bărbatului.

News again???PamPam.
Îţi surâde ideea de a ejacula în stilul tău, aşa cum îţi place ţie..anal..sau oral..iar ei să-i şi placă, să fie de-a dreptul şi satisfăcută, nu?
Te cred.

IMG_2281

Doar că ei nu-i place, nu are orgasm cum te face să crezi pentru a scăpa de tine şi pentru a te ajuta să ai dublă ejaculare: una fizică, iar altă psihică, în completare.
Dată viitoare când vei fi mândru că terminaţi simultan..hahahah..o să-ţi aminteşti ce ai citit aici, domnule, şi o să ai indoiele vis-a-vis de orgasmul ei.
Şi mă bucur tare că ţi-am spus..căci în timp, descosând partenerera, dacă ai curiozităţi în crescendo time to time, tot întrebând-o „cât de mult îţi place?” şiii..”cum îţi place cel mai tare?” şamd..o să aibă curaj, într-un final, căci tot insişti atâta, să-ţi spună până şi adevărul.
Într-un final, va recunoaşte că o face pentru tine doar, căci o vei ruga să-ţi spună adevărul, repet, fără să-ţi dai seama în plan conştient că nu ţi-l prea doreşti.
Mai citeşte încă o dată ce am scris aici, că încă ţi-e neclar, simt.
De două ori reciteşte, dacă-i cazul…hahahah..

Seară mişto!!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Citeste mai mult pe adina-banea.ro […]

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x