Sex excentric capitolul 3

FullSizeRender

Voiam să revin lunea aceasta, la clubul din Londra, despre care vă povesteam în primul episod de Sex Excentric, început de curând ca şi serial scris pe blogul meu. Voiam să revin cu alt soi de party, prezent acolo, dar o las pe data viitoare, căci am descoperit alt loc interesant şi controversat de expus în povestea de astăzi. Cap d’Agde se numeşte locul altfel sexual din lunea aceasta, la fel de controversat ca şi restul de care povestirăm deja de 2 săptămâni încoace. Cap d’Agde este un loc unic în lume;  din ce-am citit, cel puţin.

După nume, probabil că l-aţi şi identificat cu Franţa, ţară cu cel mai mare număr de oameni deschişi din punct de vedere sexual. Nu este neapărat un loc unde te loveşti la fiecare pas de vreun fetish ciudat, din punctul tău ataaat de normal de vedere. 😀

Nu.

Este un orăşel unde toţi oamenii de care te vei împiedica fizic sau doar vizual, nu poartă niciun fel de haină. Nici măcar socială…ahahhahah

Acolo toţi oamenii, umblă goi pe stradă, poţi să crezi un aşa neobişnuit de situaţie?!? la plajă, în supermarket, în club şi aşa mai departe, vei tooot întâlni numai nudişti, dar doar nudişti, fără probleme vis-a-vis de goliciunea lor, expusă în mod public, atât de curajos de public, aş sublinia, în caz că nu ai înţeles cu exactitate ce vreau să spun la modul concret, gol sau golaş de epitete sau metafore sau..altfel de figuri de stil. Ce este interesant, de abia de acu’ urmează..nu este Cap d’Agde un spaţiu dedicat doar nudiştilor adulţi.

Nu!

FullSizeRender(1)

Sunt acolo şi familii ce-şi cresc copiii, de asemenea, în spirit liber, fără oprelişti, fără obsesia de a înveli nici măcar în frunze organele intime, neconsiderandu-le ruşinoase pe acestea în vreun fel.

Acuma…nu ştiu ce să zic..depinde de cât de neîngrădit te simţi în a te expune în faţa copilului tău, în toată splendoarea datorată vârstei, cu speranţa (ne) justificată de a nu şoca un adolescent, prin prisma schimbărilor corpului uman, ce intervin odată cu vârsta; zic însă, că-i şi o parte bună în toate acestea.. Şi copilul tău se va maturiza fizic cândva, nu-i neapărat ceva ce nu poţi admite, căci oricum aşa cum ţi se-ntâmpla ţie, în etapa aceasta de viaţă, i se va-ntâmpla peste ceva ani şi lui, în etapa lui de maturitate fizică.

Citeste si...  Rutină de fericire

În altă ordine de idei, tot Cap d’Agde, mai reuneşte în altă zonă nu cea dedicată exclusiv nudiştilor familişti, o comunitate de swingeri care au trecut de faza ” ne cunoaştem întâi..şi mai vedem noi apoi dacă mai şi urmează câte ceva!”😜
S-a dezvoltat aici, astfel, o comunitate dedicată swingerilor hotărâţi să acţioneze, în funcţie de ceea ce văd şi îi şi excită vizual, în mod direct, atunci şi pe loc.

Hmmm..sună incitant??

Va dau coordonatele imediat!! Asta pentru cei foarte hotărâţi şi dedicaţi experienţelor inedite, poate că şi speciale..celor cărora îşi uită pe drum spre Franţa pudoarea, timiditatea şi..de ce nu?!? posesiunea nejustificată asupra persoanei pe care o iubesc de-o viaţă..!

IMG_2380

De ce spun de-o viaţă?

Căci de obicei, în grupurile de swingeri, nu prea întâlnim adolescenţi, cum va închipuiţi voi acum citind printre rânduri şi înţelegând ce v-ar plăcea să surprindeţi😅..ci, de cele mai multe ori, întâlnim printre swingeri, doar cupluri mature, ce îşi recunosc unul altuia în parteneriat, cinstit, iubirea eternă, daaar şi dorinţa de atingere a unui corp nou; de neblamat, de altfel, nu-i aşa??! căci doar ştim cu toţii că este uman să ne dorim şi un pic de bigamie în relaţie, corectă în acest caz, de altfel, indiferent de cât de mult iubim partenera/ul de viaţă.

IMG_2317

Nu de înlocuit, atenţie!! Sau de trişat în vreun fel persoana iubită pe veci pentru ei, ei vor şi-şi doresc prin recunoaştere reciprocă la un moment dat, doar un pic de experienţă nouă sexuală.. de o ora două, cu un trup străin.

Cheers şi drum bun!!😜

[awesome_map]Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x