Sex excentric capitolul 4

IMG_2472

Şi pentru că am mai vorbit despre evenimente fetishiste organizate cu regularitate în Londra, pentru că, de asemenea, am promis că revin în aceeaşi zonă curând, cu adăugiri în completarea articolului din primul capitol de Sex Excentric… iată că astăzi este momentul pentru a intra din nou, în detalii excentrice despre evenimente jucăuşe sexual în general, cu pic de kinky style, în particular ! 😜

Urmează să dezvoltăm astăzi, deci, în câteva rânduri de Sex Excentric, un nou capitol, ce relatează despre „Be Kink Club”, mega party londonez, cu ritmicitate bilunară, organizat de asemenea de către Bizzare Events, care din ce-am citit include participanţi de diverse naţionalităţi, veniţi în Londra cu precădere şi în special, pentru aceste evenimente ce sunt anunţate pe site-ul oficial din timp, tocmai din acest motiv.
Haideţi să dezvoltăm un pic ce înseamnă el ca şi formă de manifestare, cum ne îmbracă sau ne dezbracă de inhibiţii evenimentul în sine, motive pentru care ai putea fi tentat şi tu sau dimpotrivă, să pierzi o noapte într-un mod plăcut, dacă vei fi în trecere prin Londra vreodată, cu vreo curiozitate de experienţă nouă, emancipată sexual.

Aşaaa… şi deci:

„Bi Kink Club”, reprezintă în esenţă party-uri pentru adulţi, organizate pe diverse tematici sexuale aparte, ce se adresează în acelaşi mod povestit către voi deja, în săptămânile trecute, unei nişe de oameni speciali şi frumoşi, open minded, ce şi-au dorit o dezvoltatare a sexualităţii, la un nivel superior de simţiri şi trăiri, mai profund şi nu doar primar, într-un mod personal deschis sexual şi totodată asumat, cum puţini probabil ar avea curaj să expună şi public.

IMG_2473

Părerea mea personală este că există mulţi printre noi, maturi sexual, ce înţeleg plăceri sexuale evoluate, de altă natură decât normalitatea discutată fără vreo jenă şi printre prieteni la o cafea.

Cred că mulţi dintre noi consideră şi ştiu şi au citit, că principala zonă erogenă a tuturor oamenilor, este creierul.

Mulţi ştiţi asta, nu-i aşa?
Excitaţia psihică reprezintă cea mai puternică senzaţie orgasmică, prin desfăşurare de fantezii tăcute, în sine, sau discutate şi vorbite cu partenerul, în derulare de act sexual.

Ne e la îndemână tuturor să avem şi trăiri speciale de natură sexuală, orgasmul obţinut prin adunare de simţuri şi trăiri erotice astfel îmbinate, te urcă, te simte, te gâdilă… te… pfffff… uite aşa… te umblă şi te tot preumblă până când simţi un punct final exploziv, mereu puternic, întotdeauna unic în senzaţii…; ia de-ncearcă şi vezi de am vreo dreptate pe’undeva din ce spun pe aici… poate că mă înşel, şi vei simţi vreun mare bullshit 😀 … darrr dacă nu mă-nşel şi vei prinde în gâdilături orgasmul complet, altfel simţit decât eşti obişnuit?? Mmmm?

Hai de vezi şi mai vorbim apoi despre asta, momentan revin la descriere de evenimente kinky londoneze.

IMG_2471
Petrecerea pe care o avem în vedere astăzi, este împărţită în evenimente bilunare, organizate în Londra, după cum am mai spus, în locuri special amenajate, într-un stil confortabil, luxos şi cu bun gust.

Dacă vei studia propuneri detaliate pe site-ul Bizzare Events, din curiozitate sau ştiu eu din ce alte motive, vei remarca, deci astfel, 2 genuri distincte de desfăşurare de fetish kinky party nocturn londonez, diferite din punct de vedere al abordării de tematică, diferite de asemenea şi ca dată sau spațiu de desfăşurare a evenimentului în sine.

Astfel, avem „Bi KinK Club North” şi „Be Kink Club South”.
În North Avenue pare că se desfăşoară un sexual party cu precădere axat pe kinky fetish style, faimos internaţional, perfecţionat şi suficient 😀 şi din punctul de vedere al diversităţii jocurilor/jucăriilor sexuale, prezente peste tot în camere special amenajate, în funcţie de opţiunile diferite de fetishuri, ale persoanelor ce de-abia aşteaptă evenimentul în sine.

Be Kinky North pare că dezvoltă, din ce-am documentat în trecere, mai mult jocuri sexuale bazate pe fetishuri soft, pentru începători.

Citeste si...  Interviu cu Dan Chişu

Astfel, ca şi teme abordate aici, putem vorbi despre o petrecere sexuală pentru adulţi bisexuali, bi-curious or bi kinky fetishist.

Be Kinky North, deschide deci uşa petrecerilor pentru bărbaţi/femei bisexuali/bisexuale, în aceeași măsură însă și pentru travestiţi sau transexuali.

IMG_2474

Aceste party-uri cu iz sexual aparte, găzduiesc un soi de orgii sexuale în mare parte, dar ele, nu cumva să înţelegeţi că sunt doar la nivel de spectacol cu tentă sexuală, doar de privit cât bei un pahar sau socializezi cu oameni în dorinţa de împărtăşire de feelinguri ce te reprezintă din punct de vedere sexual.

Nu.

Te poţi implică activ dacă-ţi doreşti, dacă simţi sau vrei o experienţă nouă.

Dacă eşti o persoană decentă, care ştie să se comporte decent şi să respecte dorinţa celorlalţi, fără agresiune sau vulgaritate în atitudine, ci venit în acest loc doar în calitate de bisexual play mates, dacă eşti o persoană deschisă ce doreşte să-şi pună fantezia în realitate atunci şi acolo, eşti binevenit!!!

IMG_2475

În altă ordine de idei, Be Kinky South, al doilea eveniment despre care povestim astăzi, este mai mult axat pe tematici sexuale ce ţin de cultură BDSM, de asemenea cu locuri bine amenajate special în sensul acesta. (pat de spital adaptat jocurilor sexuale, bineînţeles, locuri multe pentru intimitate de jocuri bang-gangs, etc…)

Și pentru că un act sexual, indiferent că-i încadrat în limite unanim acceptate sau dimpotrivă, libertine sexual, necesită şi un pic de igienă, nu?? Eu aşa zic… hahahahah…

Ei bine, şi din acest punct de vedere poţi răsufla uşurat, căci pentru cei ce consideră oportun un duş înainte de intrarea în forţă în scena fantezistă imaginată deja,  organizatorii au prevăzut și cabine de duș, shower gel… ba chiar şi prezervative.

Tot aici, în spaţiul dedicat acestei petreceri, sunt expuse şi ustensile de legat printre altele, asta dacă preferi vreun bondage style, sii…de asemenea, ustensile medicale adaptate pe cât se poate în acelaşi scop sexual despre care vorbim… siiii uite aşa tot mai departe.

Cât te costă pentru a participa la aceste petreceri??

Single – 50 lire \ annual membership – 30 lire
Couple – 25 lire \ annual membership – 30 lire / per person.

Băutura este inclusă în preţul mai sus afişat.

Printre regulile generale de respectat pentru a fi admis în club, enumerez următoarele:

– întotdeauna întrebi înainte de a acţiona;
– „nu” chiar înseamnă „nu”;
– fără presiuni sau violenţe în caz de răspuns negativ;
– dacă nu aveţi un comportament prietenos şi politicos, fără preambul veţi fi invitaţi afară fără drept de a mai intra în acel club altădată;
– nu este acceptat să filmezi și nici să faci poze.

IMG_2475

… şi bineînţeles, îmbrăcămintea nu trebuie să fie de stradă, ci adaptată locului, fetishistă în general, bărbaţii însă, dacă nu au haine adecvate, sunt admişi şi în smoking.

Petrecerile de care vorbim, sunt organizate bine, luxos, de către oameni cu experienţă suficientă pentru a te ajuta să te simţi confortabil, în siguranţă, pentru a te ajuta să fii destins şi aventuros dacă asta-ţi doreşti, totodată eşti înţeles şi dacă nu eşti pregătit în momentul în care intri, decât pentru un rol de participant pasiv; eşti liber să hotărăşti, dacă ţi-ar plăcea să faci un pas mai mult de fantezie pusă-n practică sau dacă dimpotrivă… îţi ajunge momentan stadiul de voyeur, din neputinţă de deschidere sexuală kinky şi în public.

Pentru fiecare dintre noi, chiar şi pentru cei foarte îndrăzneţi în intimitate sau asumaţi sexual în particular, sunt convinsă că pot interveni stări de inhibare, mai ales în prima joacă sexuală cu public.
Se-ntâmplă şi este firesc.

Dar poţi încerca… poate vei fi surprins de valenţele tale sexuale în vreun mod…
Ce zici??
Seară încărcată de gânduri fanteziste extravagante vă doresc!!😜Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x