Sex excentric capitolul 2

IMG_2231

Astăzi poposim în Berlin, oraş încărcat de istorie,  totodată însă orașul unde modernismul sexual se simte confortabil fără confuzii importante vizavi de sex și sexualitate.

Pentru dezinvolţii sexuali din toată lumea KitKatClub reprezintă o casă de producţie, ce regizează filme pentru adulţi cu nivel crescut de adrenalină.Un simplu research KitKatClub pe google, îți va dezvălui o altă lume, o  lume în care sexul nu are secrete bine-ascunse, nici tabu-uri, o lume în care oamenii nu sunt atât de pudici și nici atât de  limitațori îngrădiți de societate din punct de vedere al obișnuințelor sexuale.

Nu-mi dau seama de ce ne-a intrat în obișnuință să vorbim în șoaptă sexul, să-l judecăm cu voce tare dacă auzim cumva că lucrurile se întâmplă altfel pe la alte case, nu-mi dau seama de ce pe de altă parte ne place să privim reprobator alți oameni atunci când personal nu înțelegem experiențele acestora, fără a recunoaște măcar în sine că mai pățim și noi idei fanteziste mai alandala câteodată.

IMG_2230

In fine, revenind la început de idee de astăzi, vă povesteam despre Casa de Producție de filme pentru adulți, KitKat care totodată  există însă  şi fizic în Berlin, club fetishist.

Se organizează în acest loc special, tot felul de petreceri fără perdea, cu multitudine de oameni ce dansează pe ritm electronic, se împreunează chiar, în văzul lumii fără jenă samd;  întâlnim astfel aici cupluri, transexuali, femei ce iubesc alte femei la nivel de bisexualism sau doar be curious, travestiţi…  dar fireste ca si gay, în aceeaşi măsură.

Citeste si...  Citatul Zilei- “Fericirea este reală numai atunci când este împărţită cu cineva.” (Into the Wild)

Nimeni nu se strâmbă a neînţelegere, fiecare se poate exprima în sensul ce-şi doreşte, în măsura în care nu încalcă regulile de bunăcuviinţă, după cum este şi firesc, zic.

Ce m-a mirat cu adevărat, a fost lipsa bodyguarzilor. Nu este nevoie de ei, sub nicio formă; şi asta pentru că dacă te deranjează un… x şi-i expui acestuia deranjul tău, nu va deveni niciodată insistent.

Ahh!! În altă ordine de idei, nu eşti obligat la acţiune, dacă tu îţi doreşti să fii static şi doar să observi din… lipsă de curaj sau din orice alt motiv ai avea tu în particular.

IMG_2228

Ca peste tot, ca în orice alt club fetishist, nu eşti acceptat decât dacă îmbraci şi tu o costumaţie fetishistă, nu se acceptă haine de stradă, ceea ce mi se pare şi firesc; este anapoda, mă gândesc, să treci într-o vizită scurtă ca la Grădina Zoologică, eventual şi cu o cruce în mână, să te dezici în plan personal de tot ceea ce pare că eşti curios şi te atrage, căci de asta mergi pe acolo, nu?? Nu să faci un reportaj pentru ştiri, cum ai explica în mod normal şi extrem de firesc în caz că te zăreşte vreun cunoscut prin preajma… hahahah?
Te expui şi eşti expus, îţi creezi conexiuni cu o lume, o comunitate din care îţi doreşti să faci parte cumva, nu?

KitKat Club Berlin! Un club mişto cu oameni mişto, dezinhibaţi!!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x