Jurnal de sex capitolul 12

IMG_1741

Ştiţi ceva despre fetish-uri? Dar măcar vi le aprobaţi pe alocuri dacă v-aţi şi gândit la ale voastre? Nu ştiu dacă eu m-aş fi gândit vreodată la asta, dacă nu aş fi văzut din întâmplare un documentar care m-a şi pus pe gânduri un pic. Neimportant pentru subiectul de aici ce se discuta acolo, în documentarul ce mi-a dat subiectul pe care-l dezvolt acum.

M-a pus pe gânduri pentru că mi-am dat eu seama că şi de aici intervine emanciparea sexuală pe care nu ar trebui să ne-o negăm de teamă sau ruşine, ci pe care ar trebui să ne-o asumăm ca fiind un atribut al nostru neapărat şi foarte necesar, care ne umple şi ne încarcă pozitiv prin descărcare sexuală.
IMG_1742

Ei bine, fantezii avem cu toţii.

Noi, oamenii, bărbaţi sau femei, activi sexual bineînţeles, cărora cu adevărat ne place sexul, logic.
La partea cu fetish-urile,  devine treaba un pic mai complicată în a ni le şi asuma în discuţii, cel puţin.
Uite că până şi pentru mine devine un pic dificil să tratez acest subiect.. şi nu din pudoare, cum ați putea crede, ci doar pentru a nu deconspira părticele din plăcerile mele personale, astfel că voi incerca o generalizare, ce sper că-mi va şi reuşi.?
Probabil mi s-ar fi potrivit mult mai bine un articol despre fantezii, dar va urma și acesta cu siguranță.

Astăzi vorbim însă despre fetish-uri.
Fetish-ul cel mai popular, pare a fi  cel ce ţine de picioare.

Până şi ca femeie te uiţi după alte femei cu picioare lungi, nu este aşa? Sunteţi în acord cu mine??
Aşa şi bărbaţii.. nu-i acesta un fetish, este un preambul pentru a ajunge la fetish-ul cel mai des întâlnit, şi anume acela de adorare al tălpii piciorului unei femei sau al femeii, în general.

Citeste si...  Jurnal de Sex capitolul 22

Alt fetish extrem de popular ca şi cel deja prezentat, îl reprezintă tipul, textura materialului: latex, piele.. te poate excită atingerea, mirosul, etc. Mai există pentru bărbaţi, spre exemplu, am auzit eu într-o confesiune o ciudăţenie.. şi anume ca partenera să stea nemişcată în timpul actului sexual… Asta-i mai de nişă, recunosc!
Din nou, foarte întâlnită, am văzut că este treaba asta cu legăturile.. sună interesant?? Eu zic că da, pentru că, imobilizată fiind într-o anume poziţie, nu ai control asupra corpului şi prin urmare nici asupra orgasmului ce va’ să vină.?

IMG_1743
Fetish-urile medicale par să sune la fel de incitant, pe de altă parte.
Asta cu atât mai mult cu cât, în mod normal, n-am auzit femeie care să nu se simtă ruşinată la un control ginecologic de rutină, spre exemplu. Însă dacă acest control l-ar avea în rolul doctorului pe partenerul tău?? Mmm?? Mai mai că-ţi laşi ruşinile de-o parte, preferând să te laşi cuprinsă mai degrabă de o emoţie incitant excitantă spre deloc bulversantă chiar. Poţi adauga şi uniforme adecvate în acest caz, totul căpătând o culoare astfel mult mai veridică, zic. Ia de-ncearcă.. cine ştie cât îţi va plăcea!!!!

IMG_1745

Nu e nimic nelalocul lui în a avea un fetish.
Important este să avem curaj să ne deschidem cu totul partenerului, începând uşor cu fantezii ajungând mai apoi fără greutate, în momentul în care am capătat încredere, la confesiuni legate de fetish-uri.
Cu siguranţă şi doar în acest fel poţi ajunge să ai o viaţă sexuală în parteneriat neplicticoasă şi fără scuză de migrenă, care de obicei ascunde doar plictiseala dată de rutina vieţii de cuplu.

Curaj!! Seară palpitantă va doresc și vouă!?Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Docea
7 years ago

Îmi place cum ai combinat subiectul cu fotografiile. 🙂
Cât despre fetișuri, era o vreme când le consideram nelalocul lor. Acum mi se par cât se poate de naturale și le accept, pentru că până la urmă sunt parte din mine, fără a le putea controla și fără să-mi doresc să fi putut.

Adina Banea
7 years ago
Reply to  Nina Docea

Sunt controlabile, cred, ele fetish-urile..dar de ce sa nu exprimam in cuplu ce ne aduce satisfactie sexuala mai mare decat clasicul obisnuit?
Asta inseamna sa evoluezi chiar si sexual intr-o relatie: asumare si curaj in a exprima partenerului ce ti-ar placea sa incerci, sa experimentezi in doi. Si viceversa.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x