Interviu Marina Dina

IMG_1571

•  Eşti percepută ca fiind una dintre cele mai drăguţe femei din România. Nu cred că există bărbat care să mă contrazică, de altfel…Tu cum te vezi în oglindă?

Marina: În primul rând, mulţumesc pentru aprecieri! Cum mă văd eu în oglindă? Ca orice om şi ca orice femeie am zile bune şi zile… să le zicem, mai puţin bune. În orice caz, indiferent de ceea ce percep ca reflexie a mea, ştiu că acolo se află o persoană care trebuie şi poate să îşi îmbunătăţească în mod constant viaţa şi imaginea. Încerc să mă apreciez şi să mă încurajez, să îmi explorez limitele şi să nu fiu niciodată prea mulţumită de mine.

•  Înainte să te cunosc, aveam senzaţia că te iubeşti foarte tare, de când te cunosc însă bine și personal parcă am început să am ceva îndoieli. Te aceea și țin să te întreb ce părere ai tu despre tine? Cum te-ai caracteriza?

Marina: Am învăţat, în timp, să mă iubesc şi pentru defectele mele.

Dacă am sau nu multe calităţi, aceasta este o percepţie prea subiectivă, încât să pot estima, dar ştiu că am multe motive să mă bucur de mine, de călătoria pe care am făcut-o până am ajuns la această versiune a mea, şi ştiu că orice nu îmi place, stă în puterea mea să schimb.

IMG_1285

•  Ţin minte perfect prima noastră întâlnire, momentul când ne-am cunoscut.

Vreau să spun tuturor, căci de aceea şi amintesc aici, cum ai venit la mine acasă într-o seară cu niște prieteni comuni pe care-i invitasem şi cum m-ai ajutat, fără ca eu să-ţi cer acest lucru evident, să spăl nişte pahare de vin pentru restul invitaţilor ce tot soseau şi cărora nu le mai făceam faţă. Aşa drăguţă eşti de obicei, nu-i aşa?

Marina: Da, nu fac lucruri din obligaţie sau complezenţă. Cunosc foarte bine ce înseamnă să ai nevoie de oameni buni în preajma ta şi fac tot ceea ce pot şi cred că este bine şi de ajutor altora, fără a aştepta ceva în schimb. Nu poţi să mimezi astfel de gesturi la nesfârşit şi s-ar vedea dacă le-aş face forţat.

•  Trei cuvinte despre tine. Ce te reprezintă?

Marina: Ambiţie, determinare şi perseverenţă. Am o poftă de cunoaştere, o dorinţa acerbă de a nu mă da bătută şi de a încerca în fiecare zi, să găsesc ceva frumos în mine şi în cei din jur. De altfel, dacă privim la anii ce au trecut, se văd treptele pe care am urcat. Uneori, am avansat mai greu, alteori am stat prea mult la anumite etape, dar în final, cel mai important a fost faptul că, niciodată nu m-am oprit şi nu m-am mulţumit cu ceea ce nu mi s-a mai potrivit.

•  Cum te manifești atunci când iubeşti? Ce compromis nu ești dispusă să faci  pe de altă  parte în relaţia de cuplu?

Marina: Iubesc la fel cum trăiesc: intens, sincer, complet. Cât despre relaţii, pot să spun că, încă, învăţ să le gestionez. Sunt, poate, un pic mai permisivă, decât mi-aş dori, dar am învăţat din toate relaţiile pe care le-am avut câte ceva şi asta cred că este cel mai important. Au fost, uneori, lecţii cam prea dure, am înţeles, însă, că erau necesare pentru ca eu să ştiu care sunt defectele de caracter pe care nu le pot accepta sub nicio formă.

Citeste si...  Interviu Silviu Andrei

Nu cred în perfecţiune, acum cred în partenerul alături de care defectele şi calităţile se completează şi se armonizează. Pot spune despre mine că iubesc necondiţionat, dar că acest lucru niciodată nu mă va determina să stau alături de cineva, dacă mă conving că orice am face relaţia nu va funcţiona.

Fetiţă sau băieţel? Și de ce una sau altul?:)

Marina: Îmi doresc o fetiţă. Să nu se înţeleagă, însă, că dacă aş avea un băieţel nu l-aş iubi la fel şi nu m-aş bucura de minunea de a fi mama. Mă văd, acum cel puţin, mai degrabă mama de fată, pentru că ştiu că aş putea să o ajut mai mult să crească frumos. I-aş face haine, aş învaţa-o trucuri şi secrete de înfrumuseţare, aş sfătui-o cu privire la relaţiile sale sentimentale şi tot ceea ce ar fi nevoie pentru că noi două să fim, în primul rând, cele mai bune prietene.

Personal, cunoscându-te am senzația că ești o fire conservatoare, acest lucru regăsindu-se totodată și în modul cum îți alegi vestimentația.  În același timp însă, am remarcat că linia ta de haine pe care o gândești, toate colecțiile de haine ce-ți poartă semnătura, au  totuși nuanţe îndrăzneţe. De ce nu optezi și personal pentru același stil? 

Marina: Un lucru vreau să fie clar: nu creez niciodată haine pe care eu nu le-aş purta sau nu le port.
Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care am ales să păşesc pe drumul design-ului. Îmi aleg ţinutele pe baza mai multor considerente: în funcţie de starea mea de spirit, de evenimentul sau ziua pe care urmează să o am, și așa mai departe. Unora nu li se pare că sunt conservatoare, nici eu nu cred că mă defineşte acest cuvânt. Aș putea mai degrabă  să spun că nu sunt excentrică.

Ai multe prietene? 

Marina: Am ţinut, întotdeauna, cont de calitate, înainte să mă gândesc la cantitate. Din exterior, par puţine, dar, în ziua de astăzi, am învăţat că dacă poţi măcar să îţi numeri pe degetele de la mâna prietenele adevărate înseamnă că eşti un om bogat. Aşadar, nu pot decât să spun că, din fericire, din acest punct de vedere sunt norocoasă.

•  Vinul preferat, în încheiere!

Marina: Nu am un vin preferat,  am însă un soi de vin pentru care aș opta înaintea celorlalte: rose-ul.

Cheers!

 Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x