Mă-nşală nevasta!

Mă-nşală nevasta?

IMG_2147

Trăiesc într-o lume amestecată.
Am prieteni cu bani mulţi, oameni ce au avut într-un timp bani suficienţi pentru a-i împrăştia hedonistic, dar nu mai au în prezent, oameni cu principii, dar şi destui din aceia ce şi le încalcă des ş.a.m.d.. Am tot scris câte un pic câteodată, sau mai extins altădată, despre temerile femeilor, în genere. 

Așa cum spuneam și-n alte rânduri, femeile căsătorite ori în parteneriat stabil, prind teamă mai mereu vizavi de alte femei, pe care le percep mai frumoase, mai cu sex-appeal, le mai este teamă, de asemenea, de femei cu perspectivă, inteligente, care menţin în genere, atenţia crescută bărbaţilor din jur.

Toate acestea nu denotă neapărat neîncredere în sine, cum s-ar putea bănui.

Din principiu, pentru că ne dorim să fim tot timpul în vizorul bărbatului pe care-l iubim, ne deranjează un alt punct de vedere nou, ne deranjează în aceeaşi ordine de idei, o femeie pe care o identificăm cu noi într-o anumită măsură importantă, şi care ar putea avea compatibilitaten în vreun fel cu partenerul nostru. Ne deranjează pe majoritatea acest lucru, nu-i aşa? În subconştient, nu ne explicăm exact , cu claritate certă motivele, dar cumva luăm atitudine, nu-i aşa?

 

Ştiu că aşa este.
Ce nu ştiţi, sau îmi place mie să cred că nu v-aţi gândit multe la asta, deci ce nu ştiţi pentru că nu v-aţi bătut este faptul că şi pe ei, partenerii sau soţii voştri, îi irită bărbaţii de prin jur în aceeaşi măsură. Pe bărbaţii puternici, spre exemplu, fără complexe fizice, întotdeauna îi vor deranja întotdeauna alţi bărbaţi puternici; ei nu analizează vreodată din punctul de vedere al femeii, fericită de altfel, cu el, partenerul ei şi cu nivelul lui suficient de mascul alpha. Și-atunci se naște competiția.

Fireşte că poate zâmbeşti în plus,  unui bărbat mai acătării decât restul, dar asta nu înseamnă că te şi îndrăgosteşti, nici că l-ai baga sub plapumă pentru o seară, sau două, sau nouăzeci, mirifice în gând sexual, nici nu ţi-l imaginezi într-o postură de ţap lăcrimând în vagin pe loc şi în momentul acela, datorită unei plăceri închipuite.
Cum prin comparaţie simt ei, într-o situaţie asemănătoare cu o persoană de sex opus.

Citeste si...  Unwelcome to Hyper Club!

Bărbaţilor le e teamă, în altă ordine de idei, că vor ajunge să nu-ţi mai fie suficienţi.

De aceea, pentru a fi siguri că nu-s în pericol iminent, înlătură pericolul mai rapid decât ai putea s-o faci tu, femeia, printr-o reacţie necontrolată de „coțofană” cum o categorisesc ei, asta doar pentru a te supăra ei primii, când ştiu că au greşit.

 

De ce le e frică lor că n-ar mai fi suficienţi în relaţia cu tine la un moment dat? Oare pentru că ei simţind aşa, înţeleg sentimentul acesta foarte bine? Oare pentru că ei te-ar înşela cu orice picior lung şi cu orice faţă prietenoasă? Poate că gândind prin prisma lor mereu, astfel, se gândesc că şi tu ai fi în stare să procedezi în acelaşi mod? Logic că ai fi, doar că nu vrei..zic.. printre altele, nu suntem chiar atât de diferiţi din punct de vedere biologic, simțim și noi atracții, dar nu-i firesc??!

 

Mai au bărbaţii încă o temere, deloc mascată, dacă apuci să te-mprietenești cu ei vei observa, referitoare la lungimea penisului… „cu cât mai lungă, cu atât mai bine”, zic ei.

„Cu cât mai groasă, cu atât mai bine, cu cât mai potrivită vaginului meu, cu atât e şi mai bine, altfel mă cam doare și-mi displace!!” aşa spun însă fetele şi nici nu mint prea tare.

Cu cât vom discuta mai deschis și mai aproape în înțelegeri deslușite unul despre celălalt probleme inerente ivite într-un cuplu, cu atât mai sănătoasă și mai fericită ne va fi relația, cu atât mai mult vom simți mulțumire sufletească, doar astfel vom evolua împreună sentimental și sexual, firește, și ne vom ține de mână zâmbind vesel și la o vârstă adultă.Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x