Sex excentric capitolul 1

Pentru că sexul reprezintă în genere subiect de maxim interes pentru majoritatea dintre noi, m-am gândit că n-ar fi rău să aruncăm o privire atentă și în această direcție. Interesant ar fi însă, în aceeași ordine de idei, să exploatăm cunoașteri noi, să vorbim sexul și sexualitatea din multiple puncte de vedere, să deschidem pagini noi pentru înțelesuri noi și nu doar să șlefuim suprafețe; să descoperim și unghiuri ascunse, să abordăm curajos și altfel de practici sexuale, să vorbim despre fetishuri, fantezii mai neobișnuite și..tot așa mai departe în acest sens.

Astfel, iată cum în urma unei google-introspecții, am și aflat despre un loc interesant, destul de neobișnuit de altfel pentru o normalitate general valabilă a obișnuințelor sexuale de cuplu ori în afara acestuia, despre care vom vorbi firesc și natural în rândurile ce urmează,  fără false pudori ori alte lucruri timide ce nu-și au rostul în discuțiile desfășurate între oameni mari.

După cum vă povesteam deja, am răsfoit astăzi un pic internetul în căutare de informaţii sexuale mai neobișnuite şi astfel am descoperit Fetish Bizarre Party în Londra, de altfel unul dintre organizatorii importanți ai petrecerilor de acest gen. (bizarre-events.com)

Nu ştiu câţi sunteţi deja familiarizaţi cu termeni mai speciali într-ale sexului, ori  câți ați aflat deja despre practicile sexuale sado-masochiste spre exemplu, cultura sado-masochistă fiind ce-i drept, una de nişă.

Londra trăiește însă libertin, fiind un oraş neviciat prin multitudinea prejudecăţilor nelalocul lor,  am găsit aici o comunitate întreagă de oameni deschişi jocurilor sexuale, oameni mai puțin pudici în expunerea doleanţelor sexuale proprii, oameni  aventuroși, dornici de trăiri sexuale mai intense.

„Savage Dreams” spre exemplu, este un eveniment aparte, organizat lunar în Londra, și oferă experienţe sexuale de neuitat celor ce îşi găsesc plăcerea în a fi dominaţi sexual și viceversa.

IMG_2145

 

 Plăcerea sexuală dobândită în urma jocurilor erotico-sexuale ce nu ţin de imagine și/sau vanitate ci mai degrabă doar de dorința de a simți autentic în sine emoție sexuală reală, va fi întotdeauna  net superioară simțirii unei emoții sexuale banale, obișnuite. Dacă vei căuta în subconştient ce te incită psihic cu adevărat, vei realiza probabil totodată cum că orgasmul profund nu se întâmplă aleatoriu, ci numai atunci cand vei simți cum fiorii excitației te cotrobăie adânc, din ce în ce mai profund, răscolind pe rând prin tine părți intime, puncte sensibile..inițial cu atingerea gândului, care te transpune în situații cu tot felul de roluri sexuale incitante, care-ți vor ridica adrenalina brusc la intensitate maximă! Caută să-ți regizezi cu ochii minții filmul erotic preferat, fii cinstit cu tine însuți mai apoi atunci când îți joci rolul și lasă-te purtat de fiorii excitației psihice ce te va cuprinde și te va copleși cu emoții sexuale noi, care vin..curg peste tine fără să pară că și-ar găsi finalitate..iar asta, nu-i așa? ..doar pentru că tu nu dai voie plăcerii să se-ncheie..ai văzut?!?

Citeste si...  Unwelcome to Hyper Club!

Revenind la oile noastre de astăzi, sado-masochism nu se traduce sine qua non prin excitație psihică + obținerea plăcerii sexuale doar prin durere, după cum probabil am fi tentaţi să credem.

Sado-masochism mai poate însemna şi dominare sexuală prin umilire, spre exemplu, ori excitație sexuală psihică crescândă..îți las imaginația să-ți curgă creativ..!

„Savage Dreams” se prezintă destul de ospitalier, este perfect adaptat pe de altă parte fanteziilor cu tentă sado-masochistă, devenind astfel leagănul petrecerilor de gen din Londra.

IMG_2142

Aflăm astfel aici scaunul ginecologului, și nu pentru controlul de rutină de această dată, evident, unde poți dezvolta un joc erotic cu public ori intim..după cum îți e dorința ; mai întâlnim o cuşcă unde poţi fi închis pentru a participa doar în calitate de spectator..poţi de asemenea să beneficiezi de servicii sexuale profesionale din partea unei Domine ori ale unui Master, ambii având ca scop să te ajungă prin aceste trăiri spectaculoase în pragul orgasmului.

În altă ordine de idei, sala principală este plină cu oameni veniți în statut de cuplu ori fără partener, care dansează în cadrul acestei petreceri, anturată frecvent de un DJ cunoscut al locului.

Poți socializa, poţi cunoaşte persoane ce împărtăşesc aceleaşi plăceri sexuale, oameni ce își asumă opțiunile sexuale proprii, dorința de a experienta noutăți sexuale.

Foarte important pentru a te integra, de altfel și una dintre regulile principale ale clubului respectiv, este faotul că este un must have să îmbraci o costumaţie adecvată, nefiind admisă sub nicio formă îmbrăcămintea de stradă.

IMG_2144

Mai este necesar de asemenea să îți anunţi sosirea printr-o rezervare pe site în prealabil, în urma acestei rezervări vei plăti o taxă fixă pentru tot anul în curs, taxă ce-ţi asigură pe de altă parte şi intrarea în comunitate în calitate de membru.

Punct.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x