Interviu Delia

IMG_2568

Toată lumea o cunoaşte pe Delia şi o fredonează, de la adolescenţi până la maturi ce se preferă adolescenţi în trăiri încă, ca și mine probabil, la cei 37 de ani ai mei.

Vreau să vorbim cu Delia astăzi, dar o să încerc pe cât posibil să nu pun foarte tare accent pe viaţa ei profesională, care da, ştiţi cu toţii că-i remarcabilă, împlinită, în ascensiune, etc… ş.a.m.d… cum de altfel ştiţi că şi în plan personal tot ea, Delia, este fericită cu soţul ei împreună… ş.a.m.d…. iar şi din nou.😀

Deci nu întreb profesional şi nici nu fac intruziune family, căci avem informaţii de astea suficiente din mass media.

O să încerc un interviu despre ce mă interesează în special pe mine, despre lucruri generale şi totodată esenţiale, lucruri pe care le tot dezbat în neştire pe aici, pe acest blog interesant câteodată, melancolic altădată, controversat time to time, astăzi… intervievat.😀

IMG_2565

Ce înseamnă, Delia, în câteva cuvinte, „a fi femeie”?
Trăsături esenţiale de femeie ce-şi trăieşte statutul de femeie pentru că-l simte şi-i şi place şi nu doar că aşa i s-a hotărât ei genetic.

Independenţă, frumuseţe, onestitate.

Nu am trăit niciodată după regulile impuse de societate, cu atât mai puţin nu am urmat modelul standard de femeie.
Am făcut mereu ce am simţit şi am lucrat în aceeaşi direcţie, după instinctele mele şi după bunu-mi plac.
Nu aş putea trăi într-un mod fals, nu aş fi eu, nu aş fi femeie.

Crezi că iubim diferit, în funcţie de gen? Femeile iubesc cumva altfel? Şi dacă da, în ce sens iubirea lor este diferită de a masculului? 

Poate acum câţiva ani aş fi spus că iubim altfel decât bărbaţii. Dar acum nu mai cred în asta. Nu sunt neapărat feministă, dar cred în egalitatea între sexe, respectiv şi în faptul că iubirea se simte la fel.

În relaţia de parteneriat stabil, longeviv, compatibil..evoluăm treptat dar sigur? Sau de obicei stagnăm din obişnuinţă de stare de bine şi destulă, trăită azi, fără să-l gândim pe mâine în vreun fel diferit?

Într-o relaţie de parteneriat stabil, longeviv şi compatibil evoluezi şi atât. Nu are cum să îşi facă apariţia stagnarea.

Starea de bine e temporară şi pentru că mereu vrem mai mult, evoluţia e doar un pas firesc.

IMG_2567

Crezi că există posibilitatea că unul dintre parteneri, la un moment dat, din motive neimportante de extins acu’, va dori să se dezvolte sentimental sau doar sexual, în alte direcţii şi cu alte persoane din plictis mult prea fidel sau suficient de rutinat? 

Cu toţii cunoaştem astfel de poveşti, e realitatea anumitor persoane. Motive am auzit multe, orice este posibil. Uneori persoanele nu sunt cu adevărat compatibile şi asta se reflectă în faptele lor. Nu pot să vorbesc în numele meu, căci eu una, din fericire nici nu m-am plictisit, nici nu am intrat într-o rutină. :))

Citeste si...  Interviu Petru&Silvana Berciu

Cum ne menţinem în cuplu, într-o iubire evolutivă de ambele părţi? În altă ordine de idei, luptăm mereu şi tot mereu, pentru menţinere de dragoste a noastră, sau cumva, este firesc ca aceasta să vină de la sine, fără controverse importante sau divergente majore în opinii despre un viitor comun de cuplu împreună?

Nici aici nu cred în reguli sau reţete de succes.
Ori există iubire, ori nu există. În cazul în care este dragoste, nu mai ai nevoie decât de comunicare.
În rest, toate vin de la sine.

Ce crezi că ocupă rol esenţial în menţinere de sentimente tinere şi vesele, într-o căsnicie deja matură în ani?

IMG_2566

Timpul petrecut împreună, hobby-urile comune, zâmbetele, alinarea, susţinerea necondiţionată şi încrederea.

Cum iubeşti tu? Cum manifeşti iubirea?

Sunt pupăcioasă, alintată, îmi place să răsfăţ la rândul meu, îl ajut şi îl susţin.
Exact ce spuneam și un pic mai sus :)!

…şi cum îţi trebuie să-i simţi sentimentele de dragoste? Gesturi? Cuvinte? Grijă?

Când orice ar face, are sclipirea şi dragul în ochi, simt iubire din partea lui. Poate fi şi doar un moment în care stau la el în braţe sau o mângâiere.

Mare succes ultimul tău hit… „Da, mama!” Mândră de asta?

#DaMama! Sunt mândră, indiferent de câte controverse a iscat această piesă.
Piesa expune o realitate ce nu poate fi ignorată.
Ştiam ce va urma după ce o voi lansa, dar mi-am asumat şi am mers mai departe, pentru că este cu adevărat o piesă foarte bună!

Consideri ca fiind condiţie sine qua non şi împlinirea profesională, pe lângă cea sentimentală pentru ambii parteneri? Este important pentru ambii din cuplu, să aibă şi preocupări personale legate de o carieră, afacere proprie?

IMG_2569

Cariera este foarte importantă în viaţă unui om, te defineşte şi îţi oferă o independenţa financiară şi emoţională.
Nu suntem definiţi doar de relaţia în care suntem.
Ar fi trist să fie doar asta în viaţa cuiva…

Planuri multe pentru viitor? Cântec nou, hit nou? 

Single nou, album nou, X Factor, un nou show la Sala Palatului. Pregătesc multe lucruri frumoase şi abia aştept să prindă viaţă toate!

Succes!! Și mulțumesc pentru interviu!!

Mulțumesc și eu!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x