Jurnal de Sex capitolul 20

IMG_2572

Tot felul de probleme sexuale există pe lumea asta..!

Bărbaţi sau femei, adolescenţi ori în etapă mai serioasă de vârstă..toţi, în aceeaşi măsură, cer sfaturi vis-a-vis de sex şi acuză probleme sexuale particulare nedesluşite, întreabă câteodată fără jenă sau timiditate una alta, din dorinţă de răspuns care să le rezolve nelămuriri.

Numa’ eu iau sexul acesta aşa de complicat 😀 în derâdere totuşi, îl percep a fi categoric destul de uşor ajustabil tot mereu pentru trăiri şi emoţii noi şi tot mai noi, dezvoltate din simplu în compus, dezbrac sexul de secrete ce nu-şi au rost, îl și îmbrac altădată pentru a-l simţi un pic sofisticat, căci azi sunt pretenţioasă şi un pic mai elegantă în feeling dee.. poveste cel puţin 😅 şi …tot aşa.

Actul sexual al tuturor, în altă ordine de idei, sau cel puţin al unei majorităţi de oameni fără probleme majore sexuale, se termină însă într-un singur mod.

IMG_2571

Previzibil modul ăsta singular de încheiere de act sexual normal, nu-i aşa că ştiţi cu toţii ce urmează să spun totuşi, asta doar pentru a nu va crea dileme?

Sexul se termină, fireşte, prin orgasmul unuia dintre parteneri, sau al amândurora, dacă bărbatul îşi doreşte şi pentru femeia lui satisfacere şi nu frustrare sexuală.

Așaaaa. Bun.

Sfârşitul ne este comun, nu avem vreo revelaţie sexuală pe picior de…terminare de dezvăluit, nu sunt secrete pe tema asta și nici noutăţi de povestit.

Dar cum începe un act sexual, în general?
Înainte de preludiu, se-ntâmpla oare în general vorbind, ceva la fel de general?
Mmm?? Ce ziceţi voi?
Ce se-ntâmpla sau ar trebui întâmplat înainte de sex acţionat??😀

Un pic de spălat, zic!! 😅
Nu intram în subiect din ăsta jenant vreodată, dar am prietene ce se tot plâng de minus duşul acesta de dinainte de partida intimă dar şi atât sexuală.
Am şi prieteni ce spun câteodată cam acelaşi lucru.

Citeste si...  Jurnal de Sex 27

Cu jenă în abordare, sau fără ea, prin rânduri scrise de Jurnal de al meu sau şi nescrise de ar fi ele, realitatea asta este.

Dură!! Hahahah

E certă, povestită siiii..nedușuita câteodată, nici măcar clătită în stropi ce spală, săpunesc ei şi iar spală un pic de..transpiraţie sau..ce-o fi ea pe-acolo.🙈

Acuma, fie vorba între noi…sexul oral, ca de exemplu, foloseşte în desfăşurare de..pupicuri timide sau curajoase, cum v-o fi norocul:)) apropiere şi de simț nazal.

Hahahahah.. Că nici nu ştiu a scrie fraze de-astea, şi tareee greu îmi e a spune…!:))

IMG_2570

Zic totuşi, că..un pic de preludiu, ce se termină el mai mereu învârtoşat în stări multiple de hmmm..bine..bine..foooarte bineeee!! Ooooffff!! Pfiuu ce bine a mai fost..!! Şi punct sau gataaa..!!

…deci preludiul ăsta de care ziceam, nu începe confortabil decât dacă simte-un pic de confort mai parfumat.. cremos şi foarte alunecos, dar foarte fin ba chiar subtil..!😅😅 etc şi hai să trecem mai departe de ruşinea asta deloc nobilă, ci doar notabilă.!!

Deci asta ne e concluzia de astăzi, spălată ea şi de ruşini în conversaţie, neîmprosopată ea nici cu tabu-uri..ci doar ştearsă un pic de transpiraţie jenantă, căci „nu discutăm noi de subiecte murdărite de-un firesc simţibil prin miros firesc, doar nevorbit că-i nefiresc!”

Importanța duşului de dinaintea-nfierbântării orgasmice cu final apoteotic sau doar plastic prin simţiri, trăiri şi stări, rămâne importantă însă şi-n încheierea de dinaintea- mbrățișării „te iubesc-ului” de noapte bună!! 😊😜

IMG_2573

Începem cu duș, am terminat cu duș, căci altfel ne trezim iar lipicioşi în dis de dimineaţă grăbită spre serviciu fără timp apoi din nou de-un….duș.

…sau în după masă trezită în lene de vacanţă.

În orice condiţie am exista când ne trezim din somn, cred că omul, oricare ar fi el, se va simţi extrem de minunat dacă este şiii…curat!!!

PamPam!!
…sex parfumat înmiresmat!! 🎉🎊🎉🎊Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x