Putere de bărbat

IMG_2378

Tot vorbesc eu cam mult numa’ despre femei.
Sau mi se pare??!?
Este şi firesc, în altă ordine de idei, femeie fiind eu, categoric că-mi este mult mai uşor să povestesc despre sentimente şi-alte de’astea din punctul meu de vedere şi nicidecum al bărbatului, nu-i aşa?😜

Eh..iată că totuşi astăzi am hotărât să notez şi despre bărbaţi una alta.

Care credeţi voi că este atu-ul principal al bărbatului pentru a împlini în cuplu o femeie, din orice punct de vedere am vorbi??

Situaţia materială bună? Sau foarte bună? Sentimentalismul dezvoltat în cuvinte frumoase, dar simţit a fi exagerate şi deloc credibile?
Sau poate faptul că ia steroizi şi are muşchi pe ici pe colo, lucraţi mai apoi și pe la sală?!?

Ia gândiţi-vă voi ce vă atrage cu adevărat la bărbatul pe care-l apreciaţi în ascuns şi pe care îl vorbiţi pozitiv, detaşate, într-o discuţie prietenească doar între fete.

IMG_2384

Păi iată! În cazul femeilor ce-şi caută o relaţie serioasă, şi nu doar o întâlnire soldată cu o noapte furtunoasă sexual, am remarcat din discuţii, că un atribut principal al bărbatului dorit de mai toate, ar cam fi seriozitatea.

Contează iarăși mult ca bărbatul pe care-l alegem să fi fost implicat în relaţii cu adevărat importante înaintea noastră, de lungă durată.
De acord?

…şi de ce aşa?

Păi pentru că astfel, în plan subconştient, considerăm că, un bărbat obişnuit deja cu parteneră de cuplu, ce nu o schimbă mâine deşi a cunoscut-o ieri, va dori tot cuplu, c-aşa-i e felul!!:))

Nu aţi remarcat că va plac bărbaţii serioşi încă?

După ce veţi citi aici, probabil că veţi lua în considerare că da, asta e un punct de vedere important pentru noi toate, în alegerea unui partener pentru o relaţie de viitor.

Citeste si...  Vorbeste cu tine!!

Mai apoi, puterea bărbatului, mai poate consta în faptul că-ţi acordă timp ţie, femeia din viaţa lui, că te ascultă şi dezbateţi fără oboseală vizibilă, plictisită în vreun fel, tot felul de subiecte mişto pentru ambii.

Că ştie cât te deranjează meciurile de fotbal, orele băieţeşti pe care nu le mai bea cum era obişnuit înainte să te aibă în plan, ci le împarte de acum în voi.

IMG_2380

Bărbatul de care te-ndrăgosteşti iremediabil, are calitatea de a dori anormalitatea bărbatului universal care cucereşte şi tot cucereşte.
Bărbatul ăsta destul de special, de care tot povestim pe aici, nu mai simte nevoie de cucerit dacă şi-a găsit deja o parteneră importantă pentru el.

Îi ajunge lui că te-a găsit, ştie că este şi foarte fericit împreună cu tine; şi astfel, n-ar risca să-şi piardă fericirea abia întrezărită cu viitor cert în doi.

Asta pentru că el nu te minte, nu te amăgeşte sentimental în speranţa de sex întâmplător, sporadic.
El doar se lasă înţeles de iubire şi-şi doreşte s-o iubească în acelaşi mod simplu şi firesc precum o simte.

Rari bărbaţii ăştia totuşi..!!
Zic eu însă, că dacă-ţi ştii cu adevărat priorităţile, nevoile.. în iubire, dacă ştii de asemenea că o căsnicie se bazează pe lucruri importante sentimental şi nu doar material, vei şti, deci, tot astfel, să şi găseşti bărbatul serios, empatic, grijuliu şi afectuos, bărbatul ce ţi se potriveşte cu adevărat pe termen lung.

Tu ce zici, am dreptate?!?😜Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x