Jurnal de Sex capitolul 16

IMG_1935

N-am idei sexuale astăzi, aşa că voi aduce în discuţie un subiect destul de banal, asta dacă privim prin prisma bărbatului, totodată însă, destul de controversat şi deranjant, din punctul  de vedere al femeii.

Cum este posibil, de ce şi cum de nu vă puneţi un prezervativ, domnilor, în momentul în care urmează să aveţi de întreţinut relaţii sexuale cu o femeie nouă?
Iar voi, doamnelor, ce nu mai conteniţi în a vă lauda cu o igienă intimă exemplară, cum de acceptaţi o partidă de sex cu un bărbat ce azi l-aţi primit în patul dvs pentru prima dată?!?
Nu pot înţelege cum de există în acest secol, cum încă există, oameni atât de puţin interesaţi de necazurile ce se pot întâmpla în urma dobândirii bolilor cu transmitere sexuală.

Până una alta, nu există cazuri multe de prieteni prin jurul nostru ce au contactat SIDA sau vreo hepatita C sau… altele cu risc mare şi cu tratament ce nu există încă.
Să spunem că nu v-aţi lovit niciunul ÎNCĂ, de ceva asemănător, nici n-aţi auzit pe la prieteni apropiaţi.

Ok, vă cred.
Dar nu-i neapărat necesar să avem probleme medicale atât de grave, pentru a conştientiza inconvenientele majore ce intervin în urma unei boli, banale de altfel, ce ne strică zile întregi însă de sex şi care ne va da bătăi de cap pe termen lung şi asta din cauză că :

1. Sunt greu de descoperit/identificat, astfel tratamentul se poate lungi la nesfârşit;

2. E dificil să le tratăm dacă avem o relaţie sexuală în ascensiune cu una, două, … cinci persoane în acelaşi timp, sau în timp separat chiar, fiecare;

3. Bolile au şi mirosuri neplăcute câteodată, ceea ce va schimba impresia despre igiena ta personală şi atât de intimă, următorului neavenit ce va avea chef, după acceptul tău bineînţeles… să ţi-o şi … într o seară;

4. Mai există şi boli care au repercursiuni pe termen lung, printre care notabil ar fi HPV-ul, deloc de neglijat pentru femei, în speţă;

5. Există alte boli ce se tot perpetuează din cauza de lipsă de simptome, atât la bărbat cât şi la femeie, ce dau până şi sterilitate, dacă nu sunt tratate pe termen lung.

Nu sunt bărbat eu şi de aceea nici nu pot să mă pronunţ exact asupra motivului pentru care prezervativul încurcă îngrozitor actul sexual în desfăşurare de moment.
Şi totuşi, bărbat nefiind eu aşa, totuşi, mă gândesc că inconvenientul dat de o boală ruşinoasă, (c’aşa e la români… ţi-e jenă să-ţi faci şi controlul ginecologic de rutină, de teamă să nu fii interpretată ca fiind o femeie uşoară) este mult mai dificil de rezolvat decât dacă ţi-ai pune simplu prezervativul pe organ.
Nemaivorbind acum şi despre bărbaţii însuraţi, care au o aventură, două… cincisprezece şi-şi îmbolnăvesc nevestele cu tot felul de boli nemaiauzite şi greu de depistat.

IMG_1939

Revenind, nu vi se pare un pic bolnăvicios să nu ţineţi cont de atâtea lucruri ce strică armonia sexuală de cuplu pe perioadă lungă, dragii mei?
De ce nu inventaţi voi jocuri, spre exemplu, de genul: ” Ia să văd cum ştii tu să pui un prezervativ!! Şi cât de repede o faci?”😀
De ce nu faceţi exerciţii prin casă când vă masturbaţi leneş şi într-o doară, urmărind un film mai deocheat, cu un prezervativ ataşat pe penis?
Păi de ce nu faceţi asta, pentru a scapa de griji mai mari pe mai târziu?!?
Iar dumneavoastră, doamnelor, de ce nu obligaţi partenerul ocazional să-şi ataşeze prezervativul cu gust de căpşuni sau ce preferaţi fiecare, în particular, pe organul plin câteodată, ca să nu spun deseori, de tot felul de germeni sau ciuperci şi aşa mai departe?
Nu este oare mai interesant să faceţi un sex fără griji, într-o seară decât să trageţi ponoasele şi alte două luni, după aceea?
Eu nu înţeleg de ce nu suntem civilizaţi şi în relaţiile intime pe care le întreţinem.
Nu-mi dau seama de ce nu recunoaştem în faţa noastră, şi mai apoi şi-n faţa lor, că da, există boli multe cu transmitere sexuală, de care ne e teamă, printre altele, oricât ne-am dori să nu vă jignim sau să vă facem pe plac.
E vreun secret acesta?
Că nu prea înţeleg.

Citeste si...  Jurnal de Sex 29

IMG_1931

Doar ştie naiba, toată lumea că dacă întreţii relaţii sexuale, eşti predispus şi bolilor atât de sexuale şi ele, la rândul lor.
Când te stabilizezi în relaţia de cuplu, este uşor să renunţi la un miros de căpşunică ş.a.m.d., căci capeţi încredere în partener.

Dar până atunci?!?

Pe de altă parte, da, am înţeles că pentru unii bărbaţi este greu de menţinut erecţia cu prezervativ cu tot… e greu şi fără, d’apoi cu? Dar sunt convinsă că prin exerciţiu îndelungat, dacă este nevoie, penisul tău va dansa în întuneric şi îmbrăcat, căci poate-i ruşinos câteodată, nu-i aşa?😀😀😀 Lăsând gluma într-un colţ, pe bune vorbind acum, bolile cu transmitere sexuală nu-s deloc parte neglijabilă… ba dimpotrivă! Consider că ar trebui să vorbim mai explicit despre ele, pentru a se înţelege că nu-i ceva de care ar trebui să ne jenăm, că ele există, că ele persistă şi se obişnuiesc în corpul tău de gazdă şi că, nu vor pleca de bunăvoie, dacă nu le tratezi cu seriozitate şi nu doar în bătaie de joc.

IMG_1930

Şi sper că aţi citit atent şi nu aveţi chef de prostii în seara asta, dacă nu-i prezervativul la îndemână!
Păi?!? Foarte bine… mă simt deja utilă şi matură şi un adult cu experienţă… datorită prietenilor ce se tot plâng, nu c-aş avea eu vreo problemă generatoare de boli cu vreo transmitere sexuală sau mai puţin sexuală… hahahahah!

Seară incendiară cu multe prezervative prin jur!! Atâta vă doresc!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Mai mult pe adina-banea.ro […]

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x