Interviu Otilia Bilionera


Interviu Otilia Bilionera

O cheamă Otilia, a lansat ditamai hit-ul Bilionera, cu aproape 100 milioane de vizualizări pe youtube, este din Suceava..astăzi scurt interviu cu ea pentru Pitch Me Now.

Cine este Otilia Brumă?

Otilia Brumă, deşi ca o paranteză, Otilia este un nume ales de un funcţionar public atunci când m-am născut, deoarece tatăl meu din pricina emoţiilor mi-a uitat numele ales, Olivia, când mi s-a efectuat certificatul de naştere…deci revenind, Otilia Brumă este o luptătoare, este o persoană care a luptat pentru visul ei, care a îndurat foarte multe pentru a ajunge ceeea ce îşi dorea încă de mică, o persoană care îşi iubeşte enorm familia, care doreşte prin muzică să aducă iubire, linişte şi fericire în sufletele oamenilor.

Foarte frumos te-ai zugrăvit, pare că eşti o persoană echilibrată sufleteşte, ceea ce chiar îmi place să descopăr la oameni, în general..

Ce te caracterizează în mod particular, poţi să-mi spui? Calitate importantă a ta, ori poate.. un defect???

Orice persoană are şi calităţi dar şi defecte, evident şi eu sunt o persoană care îmi accept atât calităţile cât şi defectele, care până la urmă fac parte din mine, mă definesc ca şi persoană.
Cred că cel mai mare defect al meu ar fi naivitatea, încrederea prea multă pe care o acord oamenilor din jur, asta pentru că nu sunt în stare să percep că există oameni cărora le place să rănească alţi oameni.
…iar cea mai mare calitate a mea,  constă în faptul că sunt o persoană extrem de punctuală, urăsc să mă fac aşteptată, iar dacă întârzii undeva mă stresez enorm, mă simt foarte prost, de aceea se şi întâmplă foarte rar.
Dar tu? Tu unde excelezi?? Fără lipsă  de modestie, hai, spune..!!?


Mmmmm..jucăuşă tu aşa în discurs..!!☺️
Dar îţi răspund, căci nu sunt modestă!! dar chiar deloc: fără să excelez neapărat, pot spune despre mine că scriu frumos şi din suflet. Mie cel puţin, îmi place să mă citesc..hahahahah?
Șii..revenind, eşti o persoană diurnă sau nocturnă?

Și diurnă şi nocturnă.
De cele mai multe ori nocturnă, asta pentru că majoritatea concertelor le am pe timp de noapte.
De multe ori mi se întâmplă să merg la aeroport după, căci trebuie să ajung în oraşe europene unde mă aşteaptă alte şi mereu alte concerte. Ceea ce nu-i rău, nu mă încurcă defel..:))
Ziua când am timp, încerc să mă odihnesc sau să lucrez la studio, mai fac şi puţin sport pe alocuri..cu greu însă, recunosc, sunt puţin cam…comodă ☺☺☺)

Citeste si...  Interviu cu Dan Chişu

Hahahah!! Îmi sună cunoscut.. şi eu tot leneşă sunt!!:))
Cum ai început să cânţi? Credeai că vei avea succesul pe care chiar îl ai?

Mama îmi spunea că de mică îmi plăcea să cant.
Aveam vreo 3 anişori când mergeam în oraş cu ea și începeam să cant melodia lui Celine Dion – My heart will go on!
..o cântam atât de frumos încât toată lumea mă răsplătea apoi cu dulciuri şi bani.?
Pot spune că am ştiut de mică că voi ajunge cântăreaţă.
Am ştiut că într-o zi voi ajunge până aici pentru că altceva oricum nu ştiu să fac ☺ pe asta m–am axat de când mă ştiu şi desigur bănuiam și că succesul o să apară.
Când faci ceva cu atâta pasiune este imposibil să nu îţi reuşească.

image

Dacă n-ai fi atins succesul cântând, care ar fi fost a doua ta opţiune profesională?

Nu m-am gândit niciodată că nu voi reuşi, trebuia să reuşesc şi atât.?
În mintea mea exista doar un lucru, nu şi alte posibilităţi.

Îţi place statutul de persoană publică?
Şi dacă da, de ce?

Îmi place şi nu-mi place. Îmi place totuşi mai mult decât nu-mi place, cred totuşi, căci altfel mă-ntorceam din drumul ăsta de persoană publică mai din vreme.?

Mai ai de modificat chestii în personalitatea ta, sau consideri că ai atins deja maturitatea şi-ţi doreşti doar să ţi-o menţii la nivelul actual?

Desigur mai am multe de modificat şi îmbunătăţit în personalitatea mea.
Îmi doresc să fiu cât mai bună în ceea ce fac, chiar şi mai bună cu oamenii din jurul meu, îmi doresc să ajung la acel nivel de maturitate pentru a putea astfel împărtăşi mai departe cu oamenii care mă ascultă, aş dori să pot să ofer tot ceea ce am mai bun din mine lumii, şi asta e posibil doar prin muzică în cazul meu.

Ce înseamnă „a fi fericit”, în viziunea ta?

A fi fericit înseamnă a fi împăcat cu ţine însuţi.
Fericirea stă numai în noi, iar dacă vom dărui iubire şi fericire asta vom primi şi noi înapoi.

Mulţumesc pentru interviu!!

Mulţumesc şi eu!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x