SexHibition 15

15. Două femei și un bărbat!

„- Bunăăă!! Măi, dar ce dor mi-era să ne reunim toate într-un gossip! Chiar nu ne-am mai văzut de multă vreme în formaţie completă..cât să fie, Kayla? Că tu eşti aia..cu cifrele exacte şi niciodată mai mereu uitate..hihihihi..!!” zâmbesc fericită, aşezându-mă nerăbdător alături de prietenele mele frumoase şi simpatice şi bune şi drăguţe, pe care le iubesc din tot sufletul.

„- A trecut ceva, da..dar sincer, n-am stat să socotesc exact, căci de când sunt aşa bulversată cu..mmm..! Să le zic..ori să nu le zic..săă…sunt însărcinată!”

„-Cu..cu cine? Wow! Asta da ştire nouă de înconjurat tot Loft-ul până pe după Fratelli şi-aproape-apoi de Entourage şi întors din ocol spre Brasserie..!! WOW! Dar cu cine eşti însărcinată, măi fato? Că parcă te despărțisei, nu?? de..cum îl chema, Monica, pe ultimul? Antoniu? Sau cum naiba..pffoa..! Dar ce lapsus am..!” se trezește Mara cu fățuca toată concentrată asupra aducerilor aminte, pe care mereu însă le cam uită de-obicei.

„- O să râdeți sau o să mă certaţi sau o să vă uitaţi strâmb, dar uite că nu mai sunt cu nimeni aglutinată în niciun cuplu scurt și fără rost..iar asta chiar de multă vreme ..! Șiii..însărcinată sunt cu Marco!” buffff! apoi își bagă tot capul sub pământ.

„- Frate, concluzia mea este că eşti dusă departe și de tot. Eşti nebună şi fără remediabil de vindecare! Nu-mi dau seama ce-i în capul tău, dar nici nu vreau să mai extind cu o secundă măcar, subiectul Marco-Kayla, căci nu am aici nimic de adăugat şi nici de dezbătut şi..n-am chef să mai aud despre nicio asociere a voastră și nici măcar de nume.” spun deja iritată-n suflet.
„-Bea careva vin, sau îmi iau un pahar doar pentru mine? Fiţi vă rog amabil..”

image

„-Bem toate, zic! În ne’cinstea evenimentului deloc aşteptat şi atât de foarte nedorit! Cheers!”

„- Cheers, Mara! Cheers everybody!” şi-a tras Kayla paharul spre ea, golindu-l tot dintr-o singură înghițitură scurtă..
„-Oricum, am hotărât împreună cu Marco să..vedem cum facem..! Că aşa cum suntem noi de ciudaţi şi de extrem de spontani în despărţiri, ne e cam teamă momentan de certificate noi semnate, care să ne atârne noptiera cu greutate multă..! So..poimâine suntem programaţi şi..”

„- Ştii cât de rău mă enervează ăștia care spun cu ‘suntem hotărâţi’, ‘facem somnică?? mmm..?? ce zici, iubirică..??’, dregem cutărică etc și blablabla..? Ahh! Mor când le aud pe fetele-astea atât de dublu asumate-n entităţi..! LOOOL! Bleah! Alt uzitat care mă scoate din pepeni!
Nu ştiu ce-ţi veni şi ţie cu pluralul ăsta nefericit, pe bune dacă pot înţelege de ce spunem ‘trebuie să vorbim’ în loc de ‘am chef să vorbesc’..ai vreo explicaţie pentru asta?
De ce „facem noi pipi” şi „nu faci tu singură pipilică”?? Ca să-nţelegi exact ce vreau să spun şi să nuanțez defectuozitatea ta de astăzi în exprimare..!” spun ironic certăreț, observând din treacăt chipul Marei, alarmată ea ca nu cumva să ne fi auzit chelnerul vorbind atâta de inadecvat unei femei cu muuultă prea mare clasă.

„- Ei! şi tu repede..! alergând mitraliera după noi, să împuşti tu repede  greşeala!..habar n-am de unde mi-a venit, uite-aşa mi-a venit natural!”

„- Ok..ok! Şi ca să schimbăm subiectul gravidiei tale neinteresante, a cărei evoluţie nu ne este dat s-o urmărim, căci nu ne este nouă dată această bârfă şi nici această grijă maternă privită mai atent spre tine, ce spui Monica, despree..sexul în trei, spre exemplu? Mmm..? Cum îţi sună ideea aceasta curândă intrată-n modă??.. expusă fashionistic pe toate televizoarele noastre?” întreb încercând să anticipez care și ce răspuns urmează să-mi dea.

„- Dar de ce-aş avea eu păreri de-astea mai prea moderniste? Nu ştii că-s o conservatoare eu şi o tradiţionalistă? Aşa de mult să fi trecut de la ultima noastră întâlnire? Încât să mă uiţi cu totul, draga mea Adina? Dar să ştii că aspectul ăsta chiar mă deranjează şi mă și pune pe gânduri in același timp! Să nu mă mai cunoşti tu chiar deloc pe mine? Dar cum de chiaar aşa?” se amuză Monica înspre mine, cu sprâncenele împreunate a mirare destul de prost jucată actoricește prin mimică, fie vorba între noi.

„- Aşaa..deci! Ce părere să avem noi, dragelor nevăstuici, despre acest sex mirabolant în povestiri, desfășurat în trei persoane, care cică acţionează toate trei iubiros, una înspre celalalte şi celalalte înapoi spre una, cu sentimente de atracţie sexuală atâââta de puternice, încât le trebuie lor brusc descătuşări de energie sexuală triunghiulară? Hahahah..!..cum stă ea această treabă, care nu este nici prea ortodoxă, printre altele dezvoltând noi vorba?? Mmmm? Care și cum credeţi?” dilat eu întrebarea explicând-o şiii mai bine pentru a capăta eu răspunsuri şiii mai bune în explicaţii șiii mai bine argumentate.

„- Mie mi se pare scârbos şi nu-i văd vreun aport pozitiv pentru cuplu. Adică..de ce să aduni tu cuplul tău cu încă unul în plus? Și în altă ordine de idei, cuplu în sine ca şi definiţie înseamnă..cuplu. Adică doi oameni.
Nu trei şi nici cinci şi nici altfel atât de diferit decât doi, unul plus încă unul!
Nu înţeleg deloc rostul acestor ‘jocuri erotice’, unde de fapt satisfacem doar fantezia cea mai întâlnită a bărbatului universal.
Dar el? El ce ne satisface nouă înapoi, pe acelaşi plan sexual discutând lucrurile?
Nii-miic!” roteşte Mara cu privirile aruncate de sus în jos şi-n lateral apoi, ofuscată toată în tonalitate.

„- Măi, eu nu sunt pro dar nici împotrivă nu m-aș pronunța! Nu ştiu dacă m-aş lăsa jucată sexual înspre genul ăsta de sexual cu al meu, care-o fie atunci..hahahah..! dar nici n-aş judeca prea aspru cuplurile care mai aduc câte o picanterie uneori prin dormitorul lor. Acumaa..nu ştiu ce să zic exact, că nu-mi dau seama ce probleme implică asta exact, dacă nu cumva schimbă cuplul în vreun fel negativ..!
Nu pot să mă transpun într-o situaţie de-asta de cuplu atât de asumat în puterea lui de cuplu, încât să aibă atâta încredere să dezvolte fantezii de-astea încă nu prea suficient verificate pe cobai mulţi care să susţină un plus de ceva care ar și putea vindeca ceva, ori dimpotrivă, ar îmbolnăvi!
Oricum, cred că dacă e să se-ntâmple asta unora, atunci ar trebui măcar să se-ntâmple pentru c-o vor ambii parteneri aflaţi în relaţie..adicăă..nu desfăşurat un trio care de obicei există în normalitate de duo şi asta doar pentru că el vrea încă o femeie mototolită în patul lui şi al neveste’sii..!
Altfel, nu ştiu ce să zic..adică nu cred că poate dăuna totuși foarte cumplit pe undeva.. Cheers again! Mai e vin??”

image

„- Ba da, dăunează extreem, dar extreem de tare! Uite de ce cred eu că nu-i deloc interesant să laşi să vă cuprindă o debandadă de genul ăsta…!
Păi uite cum stau lucrurile, sau mai degrabă uite cum cred eu că ar sta ele: deci fii atentă..! Ce crezi tu despre faptul că..”

O să redau din restul discuţiei monologând concluziile, căci mi-este mai simplu şi am în plus și senzaţia că mă fac mult mai bine înţeleasă atunci când nu mă las întreruptă în desfășurarea gândurilor mele cu fir raţional de câte-o Kaylă sau Mară sau Monică..!
Nuu..! Nu pentru că ele nu ar vorbi ideile la fel de logic, nu de aceea prefer monologul în detrimentul dialogului sporovăit vesel cu fetele..! Ci doar pentru ca am eu senzaţia, repet, că-s mai uşor de urmărit de către tine astfel: pentru că fiind numai eu, Adina, cea care-mi voi păstra și aceeaşi tonalitate vibrată empatic cu tine..uite-așa astfel tu vei înţelege exact ce vreau să transmit eu ca şi opinie personală evident, nu neaparat ca și regulă generală ori ca și principiu de viață general unanim acceptat.

Deci..eu cred că nu-i optim în nicio variantă de cuplu intruziunea cu o a treia persoană.
Şi ştii de ce?
Pentru că astfel, în cazul formării unui trio’parteneriat cum îmi place mie să-l numesc, se poate întâmpla un fenomen ciudat şi nu ştiu cât de reversibil ar putea fi el în timp.
..asta dacă acest joc de cu-plu va deveni cutumă firească de tri-plu.

Se va întâmpla deci atunci, ca în cuplul acela devenit triplu, să se pornească un proces de stagnare a evoluţiei sexuale, deşi parteneriatul despre care vorbim, mergea probabil până mai ieri, ca uns pe roate de perfect ce era..!! din orice perspectivă i-ai fi privit tu lucrurile.

Eh..! şi ia uite cum că, dintr-un moment de aventură inițial începând această tevatură, te apuci din senin să declanșezi riscul ca toate acelea care îți erau aşezate cum trebuie și la locul lor prin viață, să-ți intre brusc într-o degringoladă bulversantă.

Citeste si...  Legende de Olimp modern

Iar asta pentru că bărbatul partener, căci în genere un cuplu se lasă intervenit cu nevoie de femeie nouă şi nu cu dorinţă de mascul nou..bărbatul din cuplu deci, se va împlini arhisuficient cu această nouă prezenţă mai feminină și tot mereu alta şi astfel acestuia îi va fi apoi îndeajuns de mulţumitoare viaţa LUI sexuală, drept urmare nu va mai considera poate necesar pe mai departe să mai introducă joc nou şi încă o picanterie, atunci când nu va ațipi dormind patul cu soața lui împreună..ci doar il va mișca atingând cu tăblia fix în același loc mereu, peretele dinspre partea de nord a dormitorului.

Soțului începe să-i devină brusc soția povară sexuală, pe care esteee..el obligat să o bâțâie constant o viață-ntreagă, cu patul care face și ăla un zgomot atât de in-fer-nal, frățicule!!..și-atât de antipatic..! încât mai-mai că-i adoarme până și erectul, abia trezit cu greu din somnul cel fără de vis de sex în cuplu!

Şi-o să explic imediat de ce și cred eu așa..

..păi pentru că el soțul, în primul rând, va desfăşura de-acu’ înainte în act de trei tot ceea ce ar fi fost nevoie să fie neapărat desfăşurat numa’ în act de doi..și cu emoţie cu tot pe deasupra..!..iar mai apoi cu partenera sa cotidiană se va simți doar ‘obligat’ să sexualicească el câteodată, din ce în ce mai rar de altfel.
Şi de ce continuă el totuși să facă lucrurile-astea obligat și măcar nu le abține, cum poate că ar fi mult mai firesc? Dintr-un respect..datorat vârstei, probabil..că merită și ea, mititica, măcar atât..!!..hahahahah…!

Sexul în parteneriat îi va deveni deci responsabilitate pe umeri şi nu plăcere cum îi era perceput până atunci.
Nu va mai simţi la un moment dat nici nevoie afectiv emoţională prin sexualul obligat de circa trei minute cu soţia pe care-o iubeşte, dar pe care însă o va proiecta în acelaşi timp, din punct de vedere sexual ca fiindu-i o corvoadă pentru care el se sacrifică mereu și iar mereu, iar acest extravagant sacrificiu va începe să-l resimtă ca fiind din ce în ce mai dificil.

– și da, exagerez voit pe alocuri, asta doar pentru a puncta mai evident un pic opinia mea vizavi de-acest subiect controversat –

Cu soţia, revenind, sexul îl va sexua doar plictisit, cu restul celelalte îl va percepe mai apoi drept singura și unica distracţie erotică existentă pe lumea asta, plină de altfel de tot felul de  dansuri diversificate erotic și fantazate excitant.

..un corp nou care îi trezeşte emoţii noi şi vibe nou şi atingere nouă şi tot mereu astfel un altfel de orgasm mai nou, îi va amorți în acelaşi timp cu totul, relaţia lui stătută şi veche şi involuată voluntar şi tot mereu ostenit pregătită de sex, în tot mereu prea aceeaşi poziţie confortabilă de familie.
Care nu-i mai este iată! și singura cea mai orgasmica.?

Şi știi ceva? Mi se pare şi foarte logic să începi să simţi tu astfel!..ba şi mai mult decât atât, consider că te vei adânci din ce în ce mai tare în empatie de cuplu negativă, până ce într-un final vei distruge relația ta de cuplu pentru totdeauna și definitiv.

Pe de altă parte, tot în acest mod se poate pierde în timp şi vibraţia sexuală comună, căci dacă o vei desfăşura permanent ori foarte des și destul de constant în trio’parteneriat, atunci vei reuşi să o determini să vă scoată din starea voastră mirabolantă sexual de cuplu care astfel, fireşte, vă va deveni plicticoasă şi acoperită toată cu rutină, din cauză că ea vi se va mişca aceeaşi tot mereu și fără inspirație ori gând cu noutate.

El, soțul, nu va mai avea niciun chef să descopere trăiri noi, nu va mai simţi nevoia să dezvolte sexual cuplul lui cel vechi, pentru că..nu va duce nicio lipsă importantă de lucruri noi întâmplate în viaţa lui sexualicească.
Nu va mai avea nevoie deci sa se evolueze sexual și în parteneriat, pentru că a extins deja suficient de mult parteneriatul în sine.

..şi totul din cauza persoanelor noi pe le care le lăsaţi să va invadeze intimitatea.! astfel concentrarea pe viaţă voastră sexuală personală devine minimă. Ori spre deloc!

Cred în acelaşi timp că tot de aceea și infidelii se plâng frecvent de o rutină sexuală intervenită în cuplul lor şi tot de aceea se și remarcă în discuţiile acestora vorbe multe despre muuultul plictis sexual de cuplu care le există: pentru că şi soţii infideli ascunşi de nevastă, fix la fel precum aceia infideli cu nevasta de mână, trăiesc suficiente noutăţi sexuale reprezentate prin femei noi adăugate ca şi condiment în patul cuplului lor vechi şi astfel le este mai mult decât îndeajuns evoluția doar personală în plan sexual.

Nu te joci erotico- fantezist cu încă o femeie introdusă pe printre cearceafurile matrimonialului vostru fără să-ţi asumi că astfel energia ta sexuală nu va mai exista nerăbdătoare de-atunci înainte pentru soţia ta, ci se va împrăştia pe drum cu restul celalalte.
Energia ta sexuală va exista de-acum pentru alte femei care, uşor-uşor, fără a-ţi deveni ţie neapărat amante permanente, vor reuşi să o scoată pe ea soția, cu totul din aşternutul vostru confortabil, zâmbit sexual mulţumitor până mai ieri.

Dacă a treia persoană v-ar fi mereu câte un bărbat, acelaşi bărbat sau alţii noi mereu..că nici nu cred că ar conta prea tare numărul lor, probabil că atunci tu, soțul, ai fi cel izgonit din viaţa sexuală a cuplului vostru..ori dacă s-ar întâmpla o dată femeie iar altădată un bărbat, sau de 5 ori femeie şi măcar o singură dată și-un bărbat..eh!..posibil ca astfel să înceapă să existe un soi de echilibru pe-acolo, cum de altfel cred eu că ar exista la swingeri!

Tot de aceea şi cheful tău de a face orice cu ea soția, din perspectivă sexuală, ori de la o discuţie prietenească discutată și până la un preludiu incitant desfășurat cu drag, ori până la orice altă acţiune care să implice fantezie pusă-n practică de voi doi ai cuplului..deci de aceea, repet, cheful tău sexual care să o implice doar pe ea, soția ta, îți va fi ajuns nul, minus, absent. Enervant și agasant!

..pentru că te-ai obişnuit să flirtezi mereu nou înaintea sexului, te-ai obişnuit să te joci întotdeauna nou înaintea sexului, să ai emoţii tranzitive noi înaintea sexului şi-n timpul lui..și tot mereu cu altcineva nou care să te ducă la orgasmul împlinit: flirt/ preludiu/ pătrundere/ ejaculare !
..cu soţia doar pe alături aşternută ponosit pe lângă voi, pe post de..popândău!

Fireşte că astfel nu mai vei mai avea nevoie de ea, fireşte că astfel te vei declara rutinat cu ea, plictisit şi de vorbă şi de act sexual în sine şi de petrecerea oricărui timp al tău cu ea împreună.

..pentru că ai eliminat-o din viaţa voastră şi fără să conştientizezi poate măcar, i-ai luat și din importanță, ai scăzut-o și în interes pentru tine.

Astfel ea îţi va deveni parte neglijabilă şi enervantă şi vei uita temporar că-ți este de fapt partea importantă și compatibilă și complementară, care-ţi exista firesc și fericit atunci când voi trăiaţi în cu-plu împreună şi nu în tri-plu separat.

Iar ce voi spune acum în plus, are rolul de a te ingrozi și mai tare..vei uita și ce înseamnă fericirea, n-o să ți-o mai atingi deloc în ideal al tău de viață.

Vei deveni nefericit și confuz și plictisit și prea banal, vei produce transformări importante cu tine dar și cu voi, și toate în sens negativ.
Vei incepe să-ți strigi emoția de o secundă trăită în extaz, fericire, în același timp, fericirea pe care-ai știut-o fericită o viață o vei gândi ca fiind de fapt nefericită.
Cuplul tău cel perfect funcțional îți va deveni obositor și trist, vei bâjbâi viața pe care ți-o știai pe dinafară poezie de dragoste..și nu-ți vei mai găsi locul pe nicăieri.
Nici in căsnicie, dar nici înafara ei, nici cu soție dar nici în lipsa ei..nici cu tine n-ai mai sta, dar și pe tine dacă te-ai părăsi nu ai mai ști apoi ce-nseamnă lumea.
Ai vrea să ai și n-ai mai vrea..!
Degringoladă emoțională, amestec de vibrații ce nu știi dacă-s pozitive neapărat, incertitudini în înțelegere de sentimente, cu întrebări dacă-ți există ori dacă doar nu mai știi tu să le simți.

Și uite-așa observ eu cum te-ai putea complica tu foarte tare și fără niciun rost, dacă ai încerca cumva niște experiențe din acestea noi, care sună mult mai palpitant în povestirile altora decât pare că sunt cu adevărat în realitatea lor!
Câteodată e bun și-un pic de conservatorism, zic!
Tu ce zici? Te ascult
! ??

 Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x