Gheisa de ieri

Mi se pare oarecum incredibil si extrem de incorect cum sau de ce sa certam o femeie pentru faptul ca se prostitueaza..posibil sa faca o cariera de gheisa, zic, nu este asa?

In același timp, un director de banca primeste aplauze pentru o cariera extraordinara .
Si atunci te-ntreb:

„-De ce tu poti profita de gheisa, dar ea nu poate profita de faptul ca tu esti un director care o poate plati..???”

O gheisa presteaza pentru tine, tu prestezi pentru altii..nu-i normal sa-ti certi si sa-ti judeci oameni, care ti-aduc bucurii, indiferent de calificare.
Asta pentru ca stim ca tu, director de banca sau ce esti tu, apelezi la cate o gheisa cateodata.
Dar de ce o si barfesti apoi? Asta nu inteleg eu deloc.
Ipocrizia barbatului care judeca gheisa cand se afla in compania  sotiei. Ar putea sa taca.

IMG_0749

De ce credem mereu si mereu ca cele care si vand trupul n-au creier, ca doresc sa-si satisfaca partea materiala mai mult decat principiile, de ce nu gandim corect si curat oarecum si despre un om care probabil n-are scoli din cauza de lipsuri si nevoi multe , sau poate doar din cauza greselilor tineretii?

Nu generalizez aici, desi poate asa pare..sunt femei gheise care chiar sunt de condamnat probabil, insa pe de alta parte, intalnim si multe femei misto.
Este greu sa faci distinctia pana cand nu cunosti speta in sine.
Ar trebui totuși sa stii ca stim ca nu cunosti ,doar pentru ca nu vrei, nu vrei sa-ti asociezi o imagine cu cineva condamnat de o societate efectiv nedreapta, ti-e greu sa-ti recunosti ca poti intelege sau ca poti ajuta si ca, chiar te poti imprieteni cu cineva „sub nivelul tau social „, hahaha…cu cineva  pe care prietenele tale, maritate, nu  ar accepta prin preajma, din teama doar probabil, cu cineva care, crede-ma, poate este mult mai bun, de altfel, si mai curat poate, decat tot ce ai tu in jurul tau cotidian.
Si ce faci tu atunci??

Citeste si...  Mă-nşală nevasta!

Atunci te umpli de ura si de energie negativa principial, impui cutume in acelasi timp si celorlalti. Din neputinta de a intelege oameni, devii un subiectiv generalizand.
Nu sunt de acord cu voi, cei ce puneti la zid astel de persoane bune poate, in esenta..au si ele dreptul de a-si reface viata, de a fi fericite chiar, la un moment dat!
Poate mai mult chiar decat acei oameni care se ascund dupa o imagine frumoasa, care creeaza trenduri si vise oamenilor simpli. Pe care, de asemenea, nu-si doresc sa ii cunoasca si sa-i aiba pe langa ei.
Caci tot la fel si acestia au un altfel de statut social. Ca sa nu spun, material.Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x