Interviu Lora

IMG_1368

-Te-ai lansat într-o trupa ce nu mai are nimic actual de zis sau de cântat..şi ai devenit Lora !! cea pe care o ştim în unanimitate, noi toţi astăzi.

Fireşte că leoaica din tine nu s-a dat bătută..să fie si motivul semnului astrologic, cheia succesului tău profesional?

Lora: Băi..nu ştiu..cheia succesului tuturor, eu cred că este de fapt, o cheie universală. Pasiunea pentru a cânta şi probabil că şi norocul de a avea şi o voce bunicică, mai apoi si muncită; căci să ştii că este şi foarte antrenată, prin ore multe de canto şi chestii ce nu sunt cunoscute toate publicului.
Mă defineşte ambiţia de a fi azi mai bună decât ieri. Şi mâine şi mai bună pot să fiu, dacă îmi pun nervii şi oboseala un pic mai mult la încercare….hahahah

Tu ce zici, n-am dreptate?

– Ambiţia fireşte că este cea mai importantă pentru a intra în topuri..indiferent de categorie.
Dorinţa de a excela, însă, sunt convinsă că ţine şi de zodie..vorbesc în cunoştinţă de cauza, ambii mei părinţi ,ambii, subliniez… si nu ştiu dacă realizezi exact câtă bătaie de cap mi-au dat:)) sunt lei. Glumesc, îi iubesc aşa lei’ cum sunt ei, cu tot cu perii ăştia albi mulţi pe care….îi iubesc oricum!
Viaţă personală? Ce ne spui si despre ea? Tot împlinită ţi-este?

IMG_1369

Lora: Mereu am fost împlinită pe toate planurile. Se întâmplă suişuri şi coborâşuri şi în plan personal ca şi în plan profesional, câteodată. Nu poţi fi mereu vizibil pozitiv şi din toate punctele de vedere să ai numai ascensiune.
Sunt bine şi personal însă, ca să-ţi răspund întrebării personale de mai sus. 😺

– Te ştie o ţară-ntreagă. E greu?

Lora: – Greu? E sublim! Este rezultatul muncii mele de o viaţă, păi tu ce crezi, muncim degeaba noi?!? Că acum mai are şi părţi negative, mda..are! Dar le trecem cu vederea, căci am citit pe undeva, că ajută tot mereu să ai un spirit pozitiv.

Citeste si...  Nici să aștept nu știu!

– Modernă tu sau mai degrabă un pic conservatoare??

Lora: Eu sunt doar eu. Spirit liber şi indisciplinat.
Fără legătură cu trendul individualizat , mereu la modă cu trendul ce mă reprezintă.

-Când ai făcut sex ultima dată?

Lora: Cândva.😂 Eu sunt atipică. Iar sexul îmi reprezintă parte personală şi mai mult decât atât, o parte intimă, ce nu o dezvolt în general şi în mod public.

– Eu am făcut alalteieri, în caz că erai curioasă! Ahahahh
Pe mine mă încarcă pozitiv sexul, că tot vorbeai mai sus cu 2 rânduri despre a fi pozitiv, în genere.
Despre asta ai o părere ce ne-o poţi împărtăşi, sau ţine tot de domeniul tău privat? Cum te-ncarca pe tine sexul?

Lora: Tot ce ţine de emoţional, în principiu, dacă mai e şi orgasmic, pe deasupra, e de bine!! descărcare fiind chiar, e de bine! Aşa că bravo! Bravo şi mie!!:)))

IMG_1370

– Te consideri si o persoană inteligentă emoţional?
Te întreb, căci chiar îmi urmează un articol pe tema asta şi în plus, efectiv m-a şi marcat pozitiv „Inteligenţă Emoţională” scrisă de Daniel Goleman.

Lora: Foarte tare carte!! O recomand şi eu!! Îţi explică într-un mod firesc şi simplu de înţeles, lucruri esenţiale despre ce înseamnă chestii importante despre tine; le defineşte bine prin exemple ce le parcurge uşor orice muritor de rând, ce nu neapărat a terminat facultăţi de psihologie o mie : inteligenta emoţională este o calitate! Este!! Printre altele, pe lângă un raţionament imbatabil, se remarcă şi printr-o empatia aparte, pe care o ai cu oamenii din jur, dacă ai şi inteligenţă emoţională, pe lângă cea dată de IQ.
Şi da, din fericire, şi eu am noroc s-o număr printre calităţile mele genetice.

– Toate planurile îndeplinite in viitor cu ambiţie şi profesionalism, cum ne-ai obișnuit!! Aşa-ţi doresc!

Lora: Blog tare cu oameni ce-ţi împărtăşesc feelingul pozitiv! Aşa să fie!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x