Jurnal de sex capitolul 13

IMG_1642

Tot aud în jurul meu, dar cel mai des citesc ca să fiu sinceră până la capăt, despre lipsa dorinţei femeii de sex. Se plâng, ele, femeile, de tot felul de dureri de cap, de dureri de burtă, mint altele că sunt în perioada aceea a lunii datorată menstrei şamd..şi toate scuzele acestea au ca scop evitarea actului sexual cu partenerul.

Nu prea înţelegeam lipsa aceasta de dorinţa sau nevoie, până la urmă, căci există,nu? câteodată şi nevoie pur fizică de a te simţi bine, datorată estrogenului sau nu ştiu exact dacă dau informaţia chiar cea mai corectă..verificaţi şi voi prin google, cei/cele interesate efectiv…

IMG_1645

Nu înţeleg personal nici astăzi minus dorinţa orgasmica. Dar totuşi..întrebând pe ici pe colo în încercarea de a realiza de unde fenomenul acesta ciudat, am aflat că nu doar bărbaţii au disfuncţii sexuale, ci şi femeile.

De aici problemele, câteodată. Spre exemplu, se poate întâmpla femeii, să nu se lubrifieze suficient, în astfel de momente, actul sexual în sine, devenind destul de dificil pentru ea; sunt multe cauze..faptul că partenerul nu are suficientă grijă în a dezvolta şi un preludiu ce pregăteşte efectiv partenera pentru actul sexul ce va urma, de asemenea pot exista şi cauze fiziologice însă, ce duc la lipsa umezelii specifice, printre care anxietatea sau chiar şi o problema dată de circulaţia sângelui ce duce printre altele, am înţeles, la lipsa de vascularizare zonei ce ne interesează:))

Ce să zic?? există atâţia lubrifianţi pe piaţă, încât aş elimina din start problema lubrifierii dacă aş fi în cauza.

Pare-se că ne’chef de sex, mai poate apărea  şi din cauza utilizării diverselor medicamente, ce au ca şi efect secundar scăderea dorinţei sexuale.
Asta n-o cred chiar pan’la capăt, dar mă rog, aşa o fi!

Citeste si...  And the winners are...

IMG_1644

Mai există, din câte am citit, cauze psihice,pentru lipsa apetitului sexual.. stresul, anxietatea, probleme legate de performanţele sexuale sau faptul că te-ai îngrăşat, alt exemplu, probleme maritale, depresia, sentimente de vină etc ..că m-am și plictisit să le enumăr 😀

Bolile sexuale, sunt din nou, cele ce te reţin din a avea o relaţie sexuală armonioasă de cuplu, din punctul de vedere al femeii, cel puţin, căci ea le resimte de obicei.

..şi totuşi, după atâtea exemple de cauze ce ar putea fi o scuză pentru femeia ce nu are chef de o partida de sex, tot nu-s convinsă că există problema pe care n-ai putea-o rezolva pentru binele tău, zic, pentru tine, femeia ce-şi doreşte momente memorabile încă, deşi stai într-o relaţie de cuplu, aceeaşi de ani buni.

IMG_1648

Nu mi se pare nicio scuză suficient de luat în calcul, pentru că dacă tu chiar ţi-ai dori, ai rezolva medical orice problema ce te incomodează la un moment de refuz pe care-l tot încerci să-l duci în zona migrenei, ce ar fi rezorvabila cu un nurofen forte. Sau un ketonal, dacă te grăbeşti un pic.

Deşi am aflat că într-adevăr şi femeile se-ntâmpla să aibă disfuncţii din acestea sexuale, tot nu le acord credit pan’ la capăt. Pentru că dacă ai dorinţă sexuală, mergi şi rezolvi probleme,dacă într-adevăr există ele. Dacă ai cunoscut orgasmul, nu mai poţi renunţa la el..chiar dacă te doare tot capul şi nu doar tâmpla.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x