Femeie frumoasă

IMG_0867

Astăzi aş vorbi un pic despre gusturi.
Gust de om frumos sau dimpotrivă.
Nu auzi des discuţii despre vreo tipă, x sau y, care se termină cu un …”wow!! cât de frumoasă este ea???”
Iar pe tine nu te enervează câteodată, când nu vezi că lucrurile stau chiar aşa? Nu întrevezi cumva, mai apoi şi oftatul bărbaţilor de prin jur, prieteni sau doar apropiaţi, care spune din nou şi din nou şi iaraaasi cât de extraordinară este femeia din faţa ta, care ţie, femeie fiind, nu-ţi imprimă decât un rictus, o grimasă..sau ceva asemănător, căutaţi şi voi sinonime, că nu-mi vin altele în cap acum.

IMG_0866

Bărbaţi/femei, am ajuns eu la o concluzie logică de altfel, ce trebuia s-o am fără stat pe gânduri „multe:)), noi oamenii, avem şi gusturi extrem de diferite vis-a-vis de frumuseţi de femei, în speţă de bărbaţi interesanţi.
Bărbaţii simt ceva furnicături câteodată când văd pe câte o femeie, din ce am înţeles, interogând curios, soţ/prieten/amic, ce am curaj să afirm că mi-au spus şi adevărul sau, dacă nu, l-am simţit eu printre rânduri.☺️
O femeie, pare-se, că deşi nu are chiar toate calităţile din tipare de ideal de frumusețe întrunite, poate avea totuși un „zvâc”aparte ..adică e ghiduşă..adică în traducere are sex-appeal, are importantul ce-i trebuie pentru a fi atractivă pentru bărbat.
Până aici de acord, şi mie-mi place, spre exemplu, acelaşi tip de femeie.
Cu ceva în plan personal ce mai răzbate și din atitudine, fără vreo frumuseţe Barbie neapărat!

IMG_0865

Dar ce ne facem cu femeile care pare că atrag totuşi bărbaţii, printr-un stil de abordare antipatic și spre deloc senzual și interesant pentru o deținătoare de sex frumos?
Care trezesc cumva sentimente în corpul acestora, de rămân blocaţi şi nu au explicaţii de niciun fel de ceva ce ar putea place la acea persoană???
„Păi zi şi mie, întreb eu contrariată în astfel de cazuri, ce e drăguţ la omul acesta? Bună nu pare ( la suflet, bineînţeles) fizic ..mmm..să zicem că…treacă-meargă, mai este și răutăcioasă permanent, în plus nici nu bagă-n seama pe nimeni niciodată, considerându-se cumva autosuficientă!”
„Acum despicăm firu’n patru…Adina…îmi place mie pur şi simplu!”
Păi asta-i răspuns??? Spuneţi şi voi.

Hai s-o luăm altfel.

 IMG_0869

Cel mai simplu mod de a observa frumusețea unei femei, eu zic că ar fi, spre exemplu, din…modul cum se comportă cu picolul/chelnerul care o serveşte cu..un pahar de vin la o terasă?!!
Mm?? ce ziceţi, e o metodă bună?

El observă primul, din modul de abordare, dintr-un zâmbet binevoitor sau dimpotrivă dintr-o strâmbătură antipatică, din ton, din cum împrăştie cuvintele la persoană întâi, de obicei, ? către acesta ordonând.. căci ei i se cuvine totul, „un pahar de vin”.

De cele mai multe ori când i se aduce însă, se strâmbă din nou la săracul om care-şi face doar meseria bine, de altfel, că…”nu-i destul de rece, că de fapt dânsa a cerut şampanie sau un proseco..” şamd, nu acest vin al casei cald și neghiob…. Hahahahah

Citeste si...  Fericirea are chipul meu!

IMG_0863

Eh!! În momentul acesta, abia atunci, reuşeşti să-ţi faci cu adevărat o părere despre o femeie ce nu prezintă interes deloc in niciun plan de frumusețe, cum eu, de obicei ca să nu generalizez totuşi și să spun că tot mereu, am început să remarc la prima întâlnire.
O femeie simpatică, ce are ceva de spus, are și-un pic de clasă și bun simț, pe lângă buze mari și-un dos impresionant. ?
Bărbaţii nu pun problema deloc astfel, iniţial.
După ce s-au lăsat timoraţi de eleganța superficială ce intervine doar din priviri numa’, a unei femei, după ce s-au şi electrocutat mai apoi o noapte prin atingeri intime dificile..şi ….abia atunci, trecând tremurul iniţial de coplesire de apariţie nouă și oareșcum divină, de altfel, revin ei,bărbaţii, şi la păreri ceva mai obiective:
„Mda..mm..pe alocuri ai avut un pic dreptate!! Ce să zic, nu era chiar aşa cum părea când am văzut-o prima dată!!””

Hahahahah..”Pai știuuuuu,măi! Chiar știam!!Căci doar n-o cârcoteam eu din principiu!!

Mai nou mă abţin şi eu de la a da păreri așa de „personale” de genul povestit mai sus..!!
Dar ştii de ce? Să nu intru cumva şi eu, din greşeală, din start, fără drept de apel mai apoi,  în vreo categorie naşpa ce nu mă caracterizează defel.
Caci sunt de-o vehemență ieșită din comun, chiar nelalocul ei când sunt convinsă că am dreptate.
Am însă,da, un simt aparte în a citi oameni, sau așa mă percep eu cel puțin!!
..Și îmi mai las încă un zâmbet dezaprobator, dar doar dacă-mi vei cere părerea despre cineva unde ai dubii. Dar chiar și atunci, consider că-i corect și necesar să adaug..”este punctul meu de vedere, nu îl/o cunosc prea bine, pentru a spune ceva cu simț de răspundere total! E doar un feeling”.

?

Oamenii frumoşi, bărbaţi/femei deopotrivă sunt în primul rând veseli. Mai au şi simţul umorului. Nu trăiesc veșnic nemulțumiți în relație cu toată lumea ce îi înconjoară, nici nu ascultă bârfe hrănindu-se cu ele căci ei nu le provoacă, au încredere în ei înșiși în principal și mai apoi acordă credit și celorlalți în aceeași măsură.
Ei o linişte aparte, datorată încrederii în sine, a stimei de sine ridicate de asemenea, și tot de aceea probabil că se fac și plăcuţi de același stil de persoane, datorită compatibilității de echilibru interior, emoțional și..tot felul de alte lucruri complicate pe care le tot dezbatem, fără concluzii similare întotdeauna, cum e și firesc probabil

Ei n-au nimic de demonstrat în plus celorlalți, faţă de ceea ce prezintă în plan personal ei către sine. ?
Zi mişto cu oameni mişto pe lângă voi s-aveţi!!Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x