Concurs SexHibition

„Sexul e o artă şi atunci devine dragoste. Devine o legătură între două suflete. Transcende timp şi spaţiu, în noaptea aia simţi că îl ţii de mână pe Dumnezeu când îţi arată minunăţiile lumii.
La final, când te ţine în braţe, te simţi ca un nou născut după baie: împăcat, fericit, cu un zâmbet misterios pe obraz, în colţul gurii şi o sclipire în ochi.
O nouă viaţă începe mâine şi tu ai un suflet nou agăţat în colierul de la gât.
Nu ştiu ce aş putea să mai scriu despre sex. Sexul se face, nu se discuta.”

În seara de Crăciun am hotărât să fie desemnat câștigătorul Concursului SexHibition, concurs inițiat de mine cu ajutorul echipei eBloguri, prin intermediul căruia am propus discuţie liberă între noi, fără ascunzişuri, despre sex şi sexualitate, unde să ne lăsăm vorbiţi fără tabu-uri şi dezgoliţi de prejudecăţi prin povestiri, unde să fim doar noi, îmbrăcaţi în adevăruri despre noi.

Şi aşa s-a și întâmplat!!..lucru ce m-a bucurat foarte tare.

image

În majoritate, absolut toate opiniile voastre, pe care de altfel le-am și publicat pe pagina mea de fb dedicată blogului, opinii dezvoltate in articole participante Concurs SexHibition, ce a avut ca temă „Sex cu prejudecăți ori sex fără prejudecăți în relația de cuplu? ” au exprimat un..

PRO fantezii, PRO confidență în cuplu, PRO adevăr de cum şi ce ori de ce ne-am dori în plus încă ceva, PRO iubire cu sex fantezist și  erotic și dezvoltat împreună si evoluat permanent în cuplul nostru, un NU hotărât iubirii cu sex matrimonial și doar numa’ obligat, desfăşurat în pat bătrânicios, old fashion.

Nu mă aşteptam, recunosc, la atâta deschidere şi nevoie de a sublinia cu toţii că DA, prejudecăţile sexuale perpetuate din străbunici prea pudici, ne încătuşează de-a dreptul şi iremediabil şi ne încurcă categoric dacă le preluăm.

Mulţumesc din suflet tuturor participanţilor şi echipei eBloguri fără de care nu m-aş fi descurcat, iar câştigătorul esteee..închipuie acum o muzică pe fundal în cresecendooo care îți naşte curiozitate şi emoțieee..șiii..câştigătoarea concursului nostru esteee..Oana Păuna!

image

M-a impresionat aparte articolul scris de Oana pentru SexHibition, pentru că mi s-a părut că are, pe lângă originalitatea exprimării caracteristică autoarei, și un soi de pragmatism muieresc necaracteristic femeii în genere.

M-a pus un pic pe gânduri iniţial, în sensul că o perspectivă atât de bine explicată a sexualităţii din punct de vedere masculin..și-atât de bine pusă la punct în argument inteligibil și credibil, nu tocmai incitant şi nicidecum excitant din perspectiva visătoare a femeii cititoare, este totuși posibil să dăuneze.
Ajunsă însă la capat de idee de articol, m-am mai răzgândit..ia vezi și tu cum ți se pare..!!

click pe link-ul câștigător: aici

În altă ordine de idei suntem, da, chiar suntem câteodată copleşiţi în gând de prejudecăţi și nici măcar nu realizăm..de aceea şi consider că pentru a le arunca înapoi în trecut de unde-au și venit, ar trebui să ni le conştientizăm iniţial.

Avem mai întâi de lucru cu prejudecăți personale, apoi reușim să le desluşim și pe-ale partenerului..și-ntr-un final abia, ajungem să le observăm și pe cele comune.

Lipsa prejudecăţilor ne conferă însă libertate, liber arbitru, decizie proprie.
Ce poate fi mai important decât atât?
Ce poate să te ajute personal mai tare decât atât??..pentru a contura o imagine de sine reală care să te obișnuiască să fii mândru cu ceea ce eşti şi pentru faptul că ai și curajul să expui parte din tine întotdeauna??..care te şi reprezintă?

Citeste si...  Jurnal de Sex capitolul 17

Societatea în principal este aceea care te validează public.
De aceea probabil că preconcepţiile au la bază, din punctul meu de vedere cel puțin, dorinţa, nevoia, necesitatea de a fi validat neapărat şi întotdeauna de către restul ceilalți.
Din punct de vedere sexual identic ne stau lucrurile.

Aici se-ntâmplă de fapt și marea greşeală pe care o fac câte unii oameni: trebuinţa personală de a fi iubiţi şi asumaţi şi validaţi pentru ceea ce cred ei că ar trebui să fie, pentru cum cred ei că ar trebui să fie percepuţi şi nu pentru ceea ce sunt ei cu adevărat.
..ceea ce duce la nefericire şi nemulţumire cu sine, conştientizată fiind ea ori nu, pentru că vom tooot munci să construim o imagine despre noi care nu coincide însă întotdeauna și cu imaginea în sine despre noi.
Din cauza prejudecăţilor însuşite, evident!.. care ne spun subliminal despre noi cum că nu suntem pe măsura așteptărilor, cum ar fi fost necesar/normal/firesc ca noi să fim.

Astfel devenim..da, câteodată devenim iubibili pentru restul ceilalţi, nu vom mai trăi însă ca fiind iubibili pentru noi înșine. Vom şti întotdeauna că restul iubesc reprezentarea pe care le-o propunem noi despre noi, şi nu realitatea noastră despre noi de care ne este rușine și pe care învățăm să o renegăm.

Acesta-i și motivul pentru care am iniţiat concursul SexHibition: adevăr și păreri dezinhibate împărtășite cu ceilalți.

..bineînţeles că asta pe lângă dorința, pe care nu am de ce s-o mint căci nu am preconcepţii cum că m-aţi judeca pe undeva ?..deci cum spuneam, dorinţa de a populariza un subiect important al blogului meu, o categorie care mie-mi place foarte tare să o scriu, pe care îmi doresc să o transform în carte în viitor apropiat ( ediție limitată, firește?) şi să o explic prin rânduri adunate în blog personal care..pe bune!.. spun când mai afirm că vorbeşte sincer şi real şi fără prejudecăţi!..despre mine în principal, dar şi despre lucruri ce le observ la ceilalţi, ori despre întâmplări care mă marchează, ori despre oameni care trăiesc (ne)fericiţi în relaţia de cuplu în care sunt implicaţi, ori despre sex și sexualitate.

Revenind, de aceea îmi place și Oana Păuna  mai oareșcum și mai aparte, tot de aceea am şi hotărât că ea trebuie să fie câştigătorul nostru de astăzi.

..pentru că mi s-a părut că atunci când s-a hotărât să scrie pentru SexHibition a scris cu realitatea gândului personal despre acest lucru. Aşa am simţit-o, fără a fi însă în asentiment total cu ceea ce a scris ea despre subiectul sex în particular..spre exemplu, nu cred că toţi bărbaţii sunt colecţionari de nopţi erotice noi în amănunt trupesc, nu cred că toţi
îşi au ca și ţintă încă o cifra de femeie adunată-n jurnal propriu..șii, în plus, numărul 13 l-au trecut prea multi masculi și prea din timp, pentru a fi relevant într-un articol dedicat bărbatului matur sexual…hahahah!

Până una alta, felicitări, Oana Păuna! Premiul a și plecat spre tine!
Felicitări încă o dată tuturor participanților, mulțumesc mult tuturor, încă o dată!!

Pare că NOI suntem după mulţi ani, cu adevărat NOi suntem generaţia nouă care chiar schimbă lucruri, și nu doar la nivel declarativ!

..generația care va crea de altfel  în timp, noi prejudecăţi, prejudecăți  moderne, ce le vor da bătăi de cap viitorilor viitorilor noştri.
Hahahahahahah!!

Crăciun liniştit şi un An Nou descătuşat de gânduri preconcepute!!

 Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x