Jurnal de sex capitolul 14

IMG_1826

Cea mai întâlnită fantezie sexuală a bărbatului, o reprezintă sexul cu două femei. Ştiu că ştiaţi, chiar ştiu, ce naiba?!?😻 Doar că mă gândeam să extindem un pic subiectul, pentru o viziune mai amplă şi mai de ansamblu, căci eu zic că sună suficient de interesant, nu este aşa?!? Hai să vedem deci..! ..de ce visează bărbatul la asta? Ce-i trebuie lui două femei, câtă vreme el, adică..”EL”,da, este doar unul?!?

Eu zic că-i place vizual imaginea a două femei ce se împreunează, spre exemplu, într-un sărut. De departe să le priveşti, ca pe un spectacol, cu siguranţă că-i mişto, doar suntem reprezentantele sexului frumos..!!! Dar lângă tine efectiv, te ajută în vreun fel, domnule?

IMG_1825
Probabil că da, căci de aceea este şi cea mai uzitată fantezie.

Nu aici voiam s-ajung însă, ci la dorinţa de neînţeles a unor femei, care chiar vor cu orice chip, ba chiar în detrimentul lor câteodată, să-şi satisfacă sexual partenerul, cu încă o femeie în patul lor, deşi ele nu au avut vreodată acelaşi tip de fantezie.

Dar vor să-l ţină, să nu caute el în altă parte!

Nu cred că este un sacrificiu ce aduce beneficii cuplului. Nu cred că este necesar să faci lucruri şi să experimentezi încă o dată şi încă o dată, deşi ştii de la prima încercare că pentru tine a fost ceva îngrozitor, chestii ce te deprimă a doua zi în amintiri.

Nu cred că trebuie să aduci neîncredere în tine şi în cuplul tău, nu cred de asemenea, că asta-i o evoluţie în viaţa ta sexuală ce te va scapa de plictiseli sexuale în doi mai apoi, întotdeauna şi pe viitor.

Nu cred că nu se va simţi atunci, când sunteţi în desfăşurare de activităţi intime nocturne în trei, un pic de respingere din partea ta.

Citeste si...  Melancolie

Nu cred că toate lucrurile de mai sus te vor ajuta în vreun fel să fii mai iubită şi mai apreciată şi mai..cum vrei tu, de către el, partenerul TĂU şi nu al vostru.

IMG_1821

Am observat că a devenit ceva normal printre cei ce stau în cuplu de multă vreme, ba câte unii încearcă chiar și mai de timpuriu, să se extindă la acest gen de trio’parteneriat.

Să nu se înţeleagă cumva că sunt împotrivă vreun pic, că am pudori false sau mai ştiu eu ce..că nu am!😀

Sunt pro evoluţie în general, din orice punct de vedere am privi lucrurile; doar că nu cred că este obligatoriu ca ceea ce mie mi se potriveşte, este obligatoriu să adopţi şi tu ca regulă de funcţionalitate sau de fericire sau.. de cuplu.

Eu doar efectiv cred că partenera, doar ea, din dorinţă proprie dată de curiozitate, ba chiar dintr-un pic de mai multă atracţie către persoane de acelaşi sex, ar trebui să vină cu ideea şi pe parcurs, de ce nu?!? dacă AMBII îşi doresc, să transforme fantezia şi în realitate, s-o pună şi în practică.

Dar asta ar trebui să se-ntâmple în momentul în care ea, tot ea, repet, va simţi dorinţa şi va şi primi semnale sexuale de la o a treia persoană ce va participa la actul sexual ce va urma. În niciun caz nu cred că este eficient şi că va fi ceva drăguţ şi de neuitat dacă el îşi doreşte, el vrea, el alege. Iar ea doar acceptă.

IMG_1824

Cea mai des întâlnită fantezie, rămâne aceasta. Pentru bărbaţi însă, să nu uităm să luăm în calcul, zic..
Căci pentru femei, nu întotdeauna funcţionează în aceiaşi parametri.

Noapte furtunoasă va doresc! 😊Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x