Jurnal de sex capitolul 10

IMG_0891

Mereu m-am intrebat, cand am aflat eu una alta despre ceea ce inseamna a fi mare si despre ceea ce presupune mariajul dintre 2 oameni..eram deci curioasa eu atunci, de cat de mult poti sa traiesti cu cineva fara a te plictisi. 

Mi se parea dificil la o varsta frageda, sa inteleg cum naiba nu se intampla sa nu se rutineze pana si gandul ca a doua zi la trezire, maine dimineata..ca in fiecare dimineata din ultimii 20 de ani, te vei trezi langa aceeasi persoana din nou.

Cand m-am prins eu si de sexualitatea ce exista, fireste, in cuplu, am devenit chiar si mai plina de intrebari ce nu-si gaseau atunci raspunsul.

Nu te plictisesti naibii de aceleasi lucruri tot mereu? Acelasi corp sa-l mangai saptamanal sau..bilunar sau na! Fiecare cum isi are mersul in sexul cuplat de aceiasi 2, de o mie de ani.

IMG_0897


Cand am crescut eu si m-am maritat si au trecut ani..multi ani, da, mi-am raspuns intrebarii curioase din copilarie: te plictisesti, da, intervine rutina de sex in doi ..aceiasi 2 mereu.

Nici ca m-as fi prins probabil eu de asta.
Dar, cum sa va spun?! am un partener ce-si doreste sa explice tot mereu lucruri ce nu-si cauta in genere, explicatii de vreun fel.?

Dar te lamureste el asa, cu un ton firesc, chiar si cand nu ai intrebari: c-asa-i e firea. Doritoare de confesiuni. Nu stiu daca-i bine sau rau sau..stiu insa, ca de multe ori eu nu m-as fi gandit la cum iubesc atat de tare, chiar si in plictiseala rutinata.
Nu-mi gandeam momente de astea.  Ba cu atat mai mult, nici nu-mi exista plictis de sex, nici sub forma de gand macar. Cu el. Acelasi El de 15 ani. Amuzant, nu??

IMG_0892

Dar stii ce se intampla? Se intampla sa apuci sa te gandesti la tot felul de lucruri cand ti se dau lamuriri chiar si daca pe acestea nu le-ai cerut tu personal. Si revenind, da, te plictisesti cumva si de sexul cu el/ea al tau sau a ta; nu mai simti neaparat fiorii aia sau nu stiu ce tremur datator de senzatii. Noi mereu. Pai logic, caci sunt vechi atingerile si extrem de cunoscute per ansamblu.

Citeste si...  Jurnal de Sex capitolul 17

Nu este asa?

De simtit, simti insa intensitate buna daca ati fost si ati ramas inca, compatibili si doritori unul de celalalt.
Simti o zona de confort, si sexuala chiar. Stii sa te ajungi orgasmic reciproc chiar si-n acelasi timp, daca-ti propui.

Rutina aceasta de care eram atat de curioasa in copilarie..daca apare ea si cum se manifesta, are insa si parti bune; care-ti plac ca si etapa ascendenta a relatiei tale.
Iti da conforf si te implineste, oarecum matur. Intelept. Profund. Dar da, te plictisesti. Probabil.
Dar inca, incaaa…indiferent de varsta, jocuri sexuale noi tot pot aparea. Daca le cauti. Daca le vrei. Daca ai chef. Daca esti sexuala si ti-ai lasat sexualitatea sa se manifeste.

IMG_0902

Asa mai treci in ani rutina sexului in cuplu.
Tot descoperind si redescoperind si experimentand si..avand deschidere de amanta si nu de gospodina permanent.
Ma rog, poti face un sex confortabil azi in cuplu, iar maine sa te joci (cu)ceva nou, caci noaptea trecuta ti-a venit o idee ce te-a excitat peste masura. Creierul ne este organul sexual important si darnic sau foarte generos, in a ne darui orgasme altfel, desi senzatia data de punct terminal:) se stie ca este categoric, mereu aceeasi. Ca si lehamitea sexuala ce o traiesti cu cineva mai nou de…dupa. Hahahah
Actul sexual in sine, cel mecanic, este de obicei urmare a gandurilor excitante ce ne-au incitat. Personale.

IMG_0899

Punctul de vedere masculin, probabil ca e diferit. Din ce-mi spune mie partenerul meu, este chiar la polul opus. Pentru el, rutina se poate opri in stadiul de rutina, fara alt chef de experiente noi visate cu o seara-n urma.
Vrea experiente noi.. tangibile, de regula. Vrea trup nou gol la el in brate. Altul decat cel rutinat. De cele mai multe ori, barbatul stie primul ca i-a intervenit o varsta adulta sexuala de cuplu plictisit .
Femeia afla si ea asta intr-un tarziu. Din alte parti.
?
Si de aceea, repet, este important sa faci cumva sa pacalesti rutina.
Sa o si vorbesti, este iarasi important. Jucandu-te mereu in gand si fiind mereu importanta sexual pentru tine, vei fi perceputa ca fiind jucausa sexual inca, mai apoi, si pentru el.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x