Sotron sau Iphone?

IMG_0537

Șotron sau iphone?? Hmmm..fotbal!

 

Ai senzația că stai cu ei, dar stai mereu pe lângă ei. Ei stau în fapt pe tabletă, pe laptop, pe telefoane, iar tu? La fel, nu te dezici!
Nici nu știu cum de suntem atât de în acord cu atâta lipsă de comunicare, intersectându-ne în discuții doar pe alocuri mai mereu și cu adevărat!
Tu cu ei, iar ei cu ceilalți, evident!
De fapt, este de la sine înțeles că noi avem senzația că stăm aproape de soț, copil, prieten, întrucât fizic ne așezăm, da, unul lângă celălalt. Dar e de-ajuns, crezi?

Resimt din ce în ce mai mult neimportanța lui.. ce faci, spre exemplu! Eu de fapt nu mă aștept ca tu  să mă bagi cu adevărat în seamă,  să mă întrebi cum sunt eu azi, tu știi, pe de altă parte că-i o complezență că te întreb. Zic bine ori nu?
Căci observi cum zâmbesc în sine de fapt, urmărindu-mi în același timp comentariile din statusul meu de prin facebook. Sau instagram? Sau blog personal??? Sau.
Nici măcar nu-i de condamnat că nu mai comunicăm, nici nu avem să ne spunem mai mult decât un like, nu este-așa? Ori poate avansăm comunicarea totuși câteodată: cu un emoticons.??

Și atunci, ia întreabă-te mai degrabă altfel: are vreun rost să ne mai întâlnim? Păi n-are, uite cum răspund tot eu, căci sunt grăbită eu..așa mi-e felul..!!

În același sens continuând subiectul într-o grabă nemascată căci sunt și foarte directă mai printre altele, ? țin să fac un anunț important aici și acum, și din suflet mi-aș dori să fie un soi de îndemn pentru mămicile ce au poposit pe o pagină de masculi  în devenire, pagină ce-și va găsi de altfel, un loc autentic prin fb, sunt convinsă!

Avem nevoie de fb, ce să facem? Căci cu Sotronul copilăriei noastre, de câte ori ne-am da noi peste cap tot n-am reuși să popularizăm suficient importanța sportului în viața copiilor noștri.

Ne trebuie fb și pentru a face cunoștință cum trebuie. Căci nu suntem unii oareșcare, o echipă din cele multe din grămadă, care antrenează genii wannabe într-ale fotbalului și atât!

Citeste si...  Fericire confuzata

Suntem o echipă aparte prin faptul că ne-am unit prietenește, în primul rând. Suntem o echipă care comunică, care este alcătuită din copii ce dintr-un hobby apucat de-o mânecă, speră să ajungă la performanță, care nu ascultă antrenorul pentru că trebuie’, ci pentru că doar astfel învață din greșelile acestuia fără a le mai repeta.

Echipa asta a noastră vibrează emoție. Împrăștie suflet, pentru că suntem un suflet toți! De la părinte până la portarul de rezervă.?

În altă ordine de idei, eu, Adina, cea care scrie aceste rânduri cu iz de preambul sportiv, m-aș fi declarat până mai ieri o persoană non…sportivă..hahaha..forever! Îl înțelegeam și pe fi’meu până mai ieri, acceptându-i comoditatea, din perspective similare lenevoase privind viața noi doi împreună, cotrobăind fiecare așezați pe canapeaua casei noastre fb cel personal.

Dar asta până ieri  când am realizat că un pic de mișcare astăzi, cu înc-un pic mâine și tot astfel mai departe, te poate ajuta să scapi de depresia laptop-ului care te năvălește a naibii..!! într-un ritm îngrijorător de ascendent..negativ, firește!

Dragi mămici, tătici și..dragii noștri copii comozi, o rugăminte mare cât inima noastră am la voi, încercând rapid o încheiere grabnică: hai de-ncercați! Hai cu noi în echipă!

Iar dacă nu, hai măcar și ne susțineți câteodată! Fiți suflet cu noi un pic!

În rest, ce să mai zic?!  Mai ne-ntâlnim pe-aici, ne mai discutăm..ne mai împrietenim! Cu răbdare și cu voie bună!

Îmbrățisăm pe toți cu drag! Ne auzim mâine poimâine!

..ahh! Că și uitam! Dacă ești o mămică cu strop de chef de scris experiență proprie careva pe-aici, așteptăm poveste din viața ta! Scrie-ne! E important să afle lumea de pe peste tot ce impact pozitiv a avut sportul în viața copilului tău! E esențial să ne mișcăm, să alergăm, să simțim natura! Să-i simțim vibe-ul! Vă puuup cu drag! Pe toți le rând!

 

 Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x