Sexhibition 8

8. Mituri
Nici nu știu cum să-ncep subiectul delicat pe care mi l-am hotărât tot eu de altfel, pentru astăzi.
Eu mi l-am tras ponoasă, așa că vrând nevrând, tot eu îl voi și povesti până la capăt. Acumaaa..sincer, că nu-i chiar vreo bizarerie, vreo extravaganță sexuală..chiar nu-i total și nici de-a dreptul necunoscut, lumea-l vorbește cam pe peste tot..!
Și povestim deci așadar, curajos astăzi despre sexul anal în genere și despre miturile create în jurul acestuia; iar asta pentru că am purtat o discuţie prelungită mai alalteieri, cu o prietenă bună de a mea, dar n-o dezvălui aici cu nume cu tot, că poate n-are chef de asumare publică, careee..

image

„- Băi..mă ţin de ceva vreme să-ţi spun ceva…dar ruşine îmi mai e..!”
„- La câte ne-am povestit, ce-ai putea să-mi mai spui nou? Pe bune acu’, dacă nici eu nu te cunosc..cu tot ce poţi sau nu poţi, sau nu vrei să faci, atunci cine..??!!?”
„- Uite că la un moment dat, te-am minţit. Că nu puteam să fac sex anal, de exemplu, na! ..şi-ţi spuneam că nici nu vreau. Doar că eu doar nu puteeeam! Încercasem şi nu puteam efectiv..! Iar acum..hmm..pot!”
„- Hiiii..!! Pe bune?? Dar cum de ai reuşit aşa de brusc??”
„- Păi nici asta nu ţi-am spus..că asta al meu tot îşi dorea, tot încercam șii..greu de tot..!! Nu puteam şi aia era!!..Îmi şi luasem gândul.. Darr….”
„- Darrr ce?? Sau cum?? Sau cu ce? Sau..zi odată..!”
„- Uşor uşor..nu ţi-am mai povestit..! Eh!! Azi un pic, mâine mai mult..şi-acu de tot! Adică suport!”
„- Cum adică suporţi?? Nu-ţi place?? Doar pentru el o faci, să-nțeleg?? Tu nu simţi plăcere, dar nici măcar un pic ..??”

„- Simt ceva..neplăcut iniţial..! Dacă ne anturăm şi o lungim, mă şi excită câteodată..!Dar nu mult..doar un pic..!”
„- Păi..dacă-i doar un pic, de ce o faci? Măcar o dată, o dată de când..încerci, ai avut orgasm? Unul mic, măcar??”
„- Să nu spui că am vorbit asta, te rog..!! Nu, n-am avut!”
„- Şi atunci, care-i scopul sexului ăsta? Că nu-nțeleg..!Pentru el numa’? Doare??”
„- Nu mă mai doare, dar nici vreo partida sexuală reuşită, nu-mi este mie! Ideea e..că de-aia îţi şi spun, că nu ştiu ce să fac de-acu’!! Că lui îi place din ce în ce mai mult, mie spre deloc..îl mai şi mint că termin!! Dar nu termin..îţi dai seama..!! Nu ştiu ce femeie ar putea termina, sincer..ideea e că îmi tot spunea că fosta lui aşa făcea, aşa dregea..aşa termina şi tot felul pe tema asta..doar că eu nu termin, nu reuşesc nici măcar să mă simt bine psihic… Ce dracu’ fac? C’acu’dacă-i spun adevărul, o să se supere că l-am minţit, o să creadă că o să-l mint mereu..doar că trebuie să-i spun cumva, că vreau şi eu să mă simt bine..măcar dacă am face-o combinat, dar nu! El termină şi adoarme şi aia e tot..!”

Citeste si...  Citatul Zilei

Nu există orgasm din punctul de vedere al femeii, dragi bărbaţi ce consideraţi că sexul anal sau oral, printre altele, ne ajută pe noi, femeile, să ajungem în vreun punct de satisfacţie orgasmică alarmant, de culminant ce ne este.
Cine vă povesteşte aşa ceva, partenera de viaţă sau de ocazie, asta voi ştiţi, va mângâie orgoliul masculin şi doar atât.
Și fără doar şi poate. Asta dacă va interesa cu adevărat…!
Nu există orgasm al femeii fără atingere a clitorisului sau fără penetrare în vagin în vreun fel legat de penis propriu zis sau de vibrator măcar, în caz de lipsa de organ în erecţie de-al dvs pregătit de penetrare.
Clitoridian şi vaginal împreună, ar fi mai mult ca perfect..dacă pot exemplifica în cuvinte atât de..explicative şi iată-mă cum pot..!! ?

Revenind de unde am plecat, în niciun caz un bărbat adult, câteodată doar adulterin ? n-are cum să se lase păcălit de-un oftat în exces, ce ţipă de nerăbdare să lase loc orgasmului „care nu mai poate fi stopat sub nicio formă”, de plăcerea inventată pe loc de o partenera ce îşi doreşte doar săăă..”
..se termine odată iar tu să fii naibii odată satisfăcut şi să te opreşti.

Îţi surâde ideea de a ejacula în stilul tău, aşa cum îţi place ţie, anal sau..oral.. ei să-i şi placă, să fie chiar de-a dreptul satisfăcută, nu?

Măi, te cred!

Doar că ei nu-i place, nu are orgasm cum te face să observi pentru a scăpa de tine şi pentru a te ajuta să ai dublă ejaculare: una fizică, iar altă psihică în completare.
Data viitoare când vei fi mândru că terminaţi voi simultan ?o să-ţi aminteşti ce ai citit aici, domnule, şi o să ai indoieli vizavi de orgasmul ei.
Şi mă bucur tare că ţi-am spus; căci în timp, descosând partenera, dacă ai curiozităţi în crescendo time to time, tot întrebând-o „cât de mult îţi place?” şiii..”cum îţi place cel mai tare?” şamd..o să aibă curaj, într-un final, căci tot insişti atâta, nu?!? să-ţi spună chiar până şi adevărul.
Într-un final, va recunoaşte că o face pentru tine, căci o vei ruga să-ţi spună adevărul tot, repet, fără să-ţi dai seama în plan conştient că nu ţi-l prea doreşti.
Mai citeşte încă o dată ce am scris aici, că încă ţi-e neclar, parcă te simt.
PamPam.

..de două ori reciteşte, dacă-i cazul, ca să pricepi exact!?

Seară mişto s-aveți! Cu plus de sex..orgasmic..!!
Dar bineînțeles. ??Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x