Laudă de sine

Sexul se face, nu se spune..căci lauda de sine..!! Ce mă enerva proverbul ăsta când eram mică..! În fine, ideea e să fim deschişi sexual în sine, dacă simțim vreun chef deschis, acţionând mai apoi în manieră deschisă sexual și-n cuplu, pe plan suficient de intim simțind deschiderea, trăind momentele, și nu vorbindu-le mai dezinvolt în public, doar și numa’ în cuvinte de dragul cuvintelor.
Eu n-am tabu-uri, da?!? Am stabilit c-ar fi așa?!? Mă rog, hai să spunem că astfel ar sta lucrurile, ipotetic!
Și-atunci? Dacă sunt deschisă și mai deloc spre inhibată, atunci deci,  nu-mi voi sublinia vreun open-minded tatuat el ne’ascuns pe cin’ să-l știe unde, el chiar trăieşte-n mine. Așa zic.
..discutat apoi, explicat, extins..şi tot astfel mai departe.

img_2957

Eram zilele trecute într-un club și involuntar am ascultat la o coadă de-a dreptul infernală, o discuție între două fete:

„„Ce-ai făcut, gagici aseară?!? Zi, mă nebunooo..!! Hai că te simt că ai făcuut tu cevaaaa!! Am dreptate?? Aşaaa cevaaa!!!..Așa de secretoasă ești lately, n-ai văzut frățicule așa ceva..!!Dar ce talent ai și tu, mă nebunooo…!!..mmm..?!? Hohohohohohohohhhh..”

Ehh..uite asta mi se pare de-un prost gust exemplar.
Mai ales că mândria onomatopeelor dă pe de lături și trebuie urcate, na..!..firește..:)) să le citească toată lumea, altfel cum??! și într-un status relaxat pe feisbuc’!

„Hai că mor de râs cu tine, auzi?!? Hai că pun și pe fb fața asta ta, că-i prea penal de simpatică!”
Click o poză! Și nu mai expun și cât au scris la statusul acela și ce cuvinte complicate au folosit pentru ilustrarea unei situații închipuite, dar extrem de ‘penal de..”!

Mda! Teribil de îngrozitor!

Auzi, dar poate că doar nu mă reprezintă pe mine deloc stilul acesta mai..urban..??!..nu-s sigură exact că pe-aici se categoriseste..!!

În plus, mai e ceva ce mă irită, modul exagerat în a exprima lucrurile prea pe numele lor, din dorința de a fi prea vizibil …nici nu-mi dau seama, se dorește a fi notabilă un pic de ironie?? Ori o fi vreun sarcastic de situație, mai degrabă?!?

Hahah! Fi’miu mereu confundă termenii ăştia..a fi ironic’ cu a fi sarcastic’.!! Chiar mă gândeam, că au ceva asemănări sinonistice, dar nu înseamnă fix, identic, același lucru!!.
..de câte ori are nevoie de-o exclamaţie inteligentă, de dat mare, zice:

„Mami, iar eşti sarcastică…!! M-am prins din prima, mi-am dat seama nu te mai chinui s-ascunzi..!!”

„No way, ma’ babe!! Sunt doar un pic ironică, cel mult, nici pic, deloc însă, nu sunt sarcastică..!!!”

Şi-atunci, mereu și întotdeauna mă-ntreabă diferenţa dintre a fi ironic şi a fi sarcastic..!!..şi iar și tot mereu atunci, eu am acelaşi lapsus..

„Offf..!!…dar cum să-ți explic eu mai pe înțelesul tău..:) Esteee.. o diferenţă de nuanţă..!” adaug rapid ca nu care cumva să rămânem neelucidați.

Fireşte că nu-l lămuresc exact pe mai departe și cum stă treaba cu nuanţele aceastea, de ce nu ar putea fi ele sinonime..?!?..și lasă, că extrapolez subiectul..!! Mă îndepărtez uşurel de ce-am început atât de curajos iniţial..mmm..!! parcă simt un pic de jenă în a explica cu înverşunare, cum că observ și eu mai câteodată și chestii mai urâțele care mă strâmbă în grimasă deloc binevoitoare!

Acumaa..să știi că nu-s cu totul de luat în serios..! Poate mulţi adoră stilul acesta urbanistic, hai să-i spunem..! De scriitură mai de cartier așa..!?!
Are și ea hazul ei pe undeva pe-acolo, chiar înțeleg asta, pe bune că pot înțelege!!
..mie nu-mi place însă..! Oricât de cool aş vrea să fiu, oricât de teenage mi-aş dori să rămân în spirit și-n idei și-n exprimare, am totuşi piedicile astea ce țin de..nuanţă.

Nu pot să scriu feisbuc anticipând o simpatie în surplus din partea feisbusiștilor..cred că nu-mi doresc laicuri date din empatie ori fraternizare întru ” nu-mi pasă cum scriu, nici nu-mi doresc să aflu cum ar fi corect..!”

Citeste si...  Efemeri prin viata ta

Aveam o jenă în a exemplifica amănunțit detalii statusate necuvenit din punct de vedere personal privind lucruri, firește, să nu mi se simtă careva cu 15 muşte pe căciulă..!
..dar mi-a trecut minutul de temere, căci mi-am dat seama că nefiind pe genul lor, cum nici ei nu prea sunt pe-al meu, au avut şi ei grijă să mă şteargă de pe feed-ul personal, cum de altfel şi eu am făcut..!

So..revenind la subiectul nostru, aş zice iarăși cum că sexul se face, și nu se povestește printre rânduri.
Nu exagerăm expunând..”făcutul” nostru în multe cuvinte expresive care povestesc cum că ..non stop şi că..nici măcar nu ne place ce-am …dar totuși suntem jmekeri că ni s-a-ntâmplat!?

..păi ce pp…pana ta?!? Hahahah..!!.. O fi cool să exprimăm vulgar pe-alocuri, să strigăm în public, tensionați fiind noi de prea multă mândrie ce nu poate să ne stea ascunsă, că dacă tot am prins pe câte-un om și l-am…dac-am pățit așa noroc, ba și mai mult câteodată și câte mai puțin nicicând, de a…laaa oameni, de când ne-am născut..! Atunci trebuie și spus, căci e notabil!!

Darrr…
..nu ştiu ce să zic, habar nu am cum sunt ei câte unii, dar eu, când fac unele treburi ce ţin de treabă intimă, păi le semnalizez cu..stare bună, probabil…!
Nu povestesc cât de extraaaorrdinarr mi-a fost azi noapte..!
..sper totuşi că se va simţi?? Oare? Să sper la așa ceva cumva, involuntar și inconștient? căci dau pe de lături cu starea bună pe care-o transmit din cauză, ori mai degrabă datorită faptului că m-am simțit bi..nicel azi-noapte??
Ce crezi?!? Așa cevaaa??!! NU, nu cred că fac vreun evident din ăsta mulțumit nicicând! Dar categoric că nu fac!?

Alt trend, schimbând perspectiva suculentă de subiect suculent povestit cu un talent novice scriitoricesc, ? ar fi acela al prescurtărilor de cuvinte.
..astfel, prefer să scriu un k printre litere când firesc ar fi un c..
„Dak tu zici..!” cik sună cool..!
„Dak și tu zici..daa..e de-a dreptul horror, fată..!! Ceva îngrozitor..! Înnebuneeesc, să-mi..!”

Eehh..!! Asta era doar printre altele, o scurtă paranteză..!

În fine, ideea e să fim deschişi sexual acţionând în patul matrimonial sau cum îl întâmplăm..mulți probabil că-l preferă mai des a fi ocazional, cu deschidere sexuală ce curge firesc pentru că simţim un firesc ce decurge din situaţie, din stare..din nevoie de a fi un pic mai..penali?!?..hahahah..uite și-alt cuvânt miștoc..!! din firescul excitaţiei fizice, şi nu din dorinţa de a expune vorbe deschise sexual pe litere în statusuri fără nici pic de sex-appeal doar că-i interesant și cool!!

Suntem interesanţi pe bune, ori nu mai suntem noi deloc??
Acţionăm deschis pentru că simţim deschidere, sau acționăm noi ritmic pentru că simţim nevoie de expunere?
Cooool, firește, şi la modă, totodată?!?

..te-ntreb acu’ de-a dreptul?? că tot am hotărât a fi deschişi: dansezi erotic pentru tine, sau pentru invidia crescândă a celorlalţi??!?
Te exciţi când simţi pe-acolo câte ceva în mod mai intim, ori când dezinhibat scrii chestii despre locuri intime, ce nu-s însă nici pe departe, mai deloc, atinse deseori?!?

Asta zic că nu-nţeleg..! Dar poate că nici nu-mi trebuie vreun înţeles; cert e că unii oameni au avut relații sexuale multe la viaţa lor.
Și bravo lor că sunt capabili!
…și  le şi place să vorbească despre sexul acesta!
..căci n-au făcut dragoste vreodată. PamPam!
Nici n-au simţit atingeri excitante. Nu şi-au dorit sărut. Nici continuitate.
..ci doar un sex tentant în status de feisbuc. PamPam!
Cool! Peste banalul meu firesc de om normal și natural.

Btw…că tot suntem în bârfe..știi ce-am pățit aseară?? Pff.. dacă-ți povestesc..! Am avut cu bărbate’miu o noapteee..un seex..mirabolant…ca de vacanță, na! ????

 Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x