Sex cu patru foi

Sex cu patru foi înseamnă lucru simplu. Înseamnă sexul de martie! Înseamnă că ieșim din hibernare puțin câte puțin și că nu mai tratăm sexul înghețați…

 

image

Sex cu patru foi înseamnă sex neîngrădit, înseamnă atracţie sexuală în introducere, cu deschidere sexuală în cuprins, cu o culminare apoteotică orgasmică, multiplă, fără explicaţii picurate onomatopeic, în încheiere!

Sună simplu, se-ntâmplă însă destul de complicat.
 Iar asta pentru că sexul cu patru foi nu se găseşte pe toate drumurile! Or, așa credeai?!
Veste bună? Am, da: nu-i rar, atât de rar, precum trifoiul cu patru foi!
În plus, ia uite, alt atu! E interzis prin lege să-l rupi, să tragi după tine într-o doară floarea abia înmugurită.
Trebuie, dacă o afli, să o și îngrijeşti, n-ai încotro. S-o uzi cu apă proaspătă, să-i laşi roua în pace, nicidecum s-o ştergi repejor de pe frunză ca mai apoi s-o întinzi pe faţă conștiincios, sperând întinerire vizibilă după numai două zile tratamentoase. Eu recomand și botox în astfel de cazuri disperate, cu plus de stare psihică bună, total lipsită de stres. Mai recomand totodată stare materială suficientă pentru a-ţi asigura un câtuși de confort, dar, atenție, nu peste medie, totuși, pentru a-ţi asigura doar acea rutină a plictisului! Și, firește, mai trebuie iubire multă și din suflet, nu vreo iubire interesată în statut, indiferent de modul în care definești tu personal statutul.

Citeste si...  Despre soții și amante

Sexul cu patru foi mai este rar, în aceeași ordine de idei, și din cauză că nu ai tu răbdare să-l cauţi printre frunzele multe ce-ți dau satisfacţii de o foaie, maxim două, astfel mulțumindu-te cu prea puțin! Hai să fiu indulgentă azi, că tot am eu o stare bunicică de concediu!

Citeste mai mult aici.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x