Despre sex

 

 Se-ntâmplă s-auzim povești despre sex… Niciodată nu le ținem minte decât pentru că atunci când eram mici erau tabuuri poveștile despre sexualitate în genere. Nu discutam despre ce-nseamnă cu parinții, ne ascundeam în spatele necunoașterii, deși citeam pe sub plapumă, la o lumină oarbă, tot ce ne pica în mână.

Din punctul de vedere al unei femei vorbind acu’, în primele rânduri, de luat în considerare ca fiind important atunci cand îți pierzi virginitatea, este să simți momentul optim. Din punctul meu de vedere, pentru a avea o viață sexuală împlinită și interesantă în viitor, ar trebui ca primul act sexual să se-ntâmple într-un mod curat, din iubire..pas cu pas sa fie totul, controlat in gânduri inițial și abia apoi și pus în practică. Pregătit psihic prin dorință cu fiori seara, înainte de culcare.

Știu acum că-i important, pentru că mi-am dat seama în timp, că începutul vieții sexuale iși pune, repet, amprenta pe viitor de viață intimă.

Mai întotdeauna se-ntâmplă să nu ramai pe veci, într-o eternitate cu primul iubit. Însă pierderea virginității într-un mod curat, te ajută foarte mult pentru o continuare placută, pentru o deschidere esențială în dezvoltarea de jocuri noi cu acel prim partener inițial, iar dacă nu mai sunteți împreună, devine esențial de asemenea, si cu următorul. Ajută la o dezvoltare ascendentă pe plan sexual, dacă pot spune așa și iată-mă cum pot, armonioasă și caldă sau sălbatică și curioasă.

Ajută într-un final la o fericire sexuală împlinită pe termen lung, care se materializează cu siguranță în completare sufletească longevivă și ea, de asemenea.
În altă ordine de idei, e la fel de important și pentru bărbat începutul vieții sexuale.

Citeste si...  Jurnal de sex – capitolul 3

Se-ntâmplă ca tații, să-și ia brusc în serios un rol neasumat de părinte pănă la varsta de 14-16 ani a fiului. Se hotărăsc ei brusc să-și ajute fiul să devină bărbat, să-l oblige, aș spune chiar, să devină bărbat la modul fizic.

Greșită abordare. Acest început de viață sexuală determină bărbatul în devenire, să aibă probleme de afecțiune pe viitor. Astfel, în loc să-l ajute, îl condamnă. Băiețelul acela ce și-a pierdut virginitatea neiubind, ci doar plătind un act fizic, eu cred că va avea stări confuze pe viitor și astfel sexul îi va aduce satisfacții doar pe termen scurt, plătite regulat. Bărbatul devenit astfel bărbat, va considera femeia o simpla unealtă dătătoare de plăceri. În momentul când va începe să iubească, va fi derutat. Nici nu va ști de unde i se trage, căci sexul pentru el nu-i egal dragoste. Se poate întampla chiar, să nu-l poată duce pân’ la capăt, căci sexul este doar „ceva”, un act fizic dătător de plăceri doar, ce nu implică însă sentimente.

Sex normal, sex modern, sex antic. Sex. O descărcare fizică care-ți poate aduce mulțumire, satisfacție, împlinire și completare în cuplu. Sau dimpotrivă.

Există moduri de a face sex. Sau modul.Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x