Tu ai terminat?

În dimineața asta m-am trezit cu zâmbet șugubăț și cu un aer mai jucăuș ca de-obicei.

M-am trezit entuziasmată într-un mod aparte, gândind destul de îndrăzneț o partidă de sex în desfășurare… ce a și luat amploare mai apoi… cu soțul meu, firește.

În zori de zi.

Și pentru că, în timpul dușului de după, soțul m-a-ntrebat, un pic cam nefiresc mi s-a părut, dacă stau acum să mă gândesc mai bine… nu i-a fost foarte naturală tonalitatea întrebării… dar chiar deloc!

Mă rog, că ăsta-i alt subiect deja!

Ziceam că m-a descusut soțul nițel, întrebându-mă dacă… am terminat și eu orgasmic, matinalul sexual de dinainte cu un sfert de oră.

Eu îmi zburasem deja un gând, ori trei sau, mai degrabă, chiar pe toate! prin cu totul alte părți. Mă frichineam deja cam grabnic, mă cam plimbam și scormoneam prin gânduri terne, blegi și seci… căci îmi trebuia să scriu subiect picant, un pic controversat și pe alocuri palpitant… Aveam de scris o droaie și îmi simțeam cuvintele curgând împiedicate în idei, ce nu  prea zgândăreau vreun interes zglobiu… c-așa  pățesc… am momente bune uneori când vin cuvintele de la sine, se scriu singure cumva… dar uite! că am și momente de-astea lungi, când nu se leagă, când le cam trag de limbă.

Citeste si...  Căutare de sine

 

Adina Banea

“Dar ce-ai zis, dragul meu?!? Orgasmul feminin…! Suculent subiect! Mirific chiar! De-a dreptul extraordinar! Îți mulțumesc, iubitule!

 

Citeste mai mult aici.

 Etichete: , , ,

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x