Sex excentric

locuri excentrice sexual în lume

 

Hello everybody!!

De luni începând și în fiecare luni de lunea ce vine mai departe, m-am hotărât să încep un serial nou, ce vizează locuri excentrice sexual, pe rând așa și cu răbdare, cu salturi prin fiecare continent în parte.
Ocolul Pământului în..mai mult de 90 de zile.😜
La ce mă refer mai exact?
Mai concret, vom povesti despre locuri din diferite colturi ale lumii, unde se-ntâmplă lucruri diferite și deloc comune, din punct de vedere sexual, între cupluri sau oameni ce-și trăiesc viața libertin, în doi sau separat sau..vom vedea despre ce va fi vorba…
Sunteți deja curioși, huh?

Chiar vă cred, căci mi se pare un subiect senzațional având în vedere că este destul de controversat, având în vedere de asemenea, că sexualitatea în general reprezintă un subiect tabu pentru români în particular, pe de altă parte.. toți sau fiecare dintre noi cotrobăind internetul în căutare de informații interesante.
Pentru a vă ușura munca individuală și pentru a vă oferi în același timp chestii interesante de citit în miez de noapte, cum de altfel am început eu să am dând follow lui vice.com, astfel deci, mi s-a părut oportun să vin cu această propunere de povești excentrice cu locuri/cluburi..sau mai vedem ce descoperim împreună pe parcurs, despre altfel de nevoi, orgasme si de astea, ce vă vor deschide drumuri.

Citeste si...  Citatul Zilei- "Credem că cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla este să ajungem singuri...

În vise cel puțin; asta dacă vă va împiedica ..nu stiu ce exact sau din ce punct de vedere, în a vă feri și de experiențe proprii, în locurile propuse de mine..
Cam atât pentru astăzi în introducere, ne auzim din nou luni, când voi intra direct în subiect cu prima excentritate sexuală.

PamPam😜

 Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
cristinalincu
6 years ago

interesant si… curajos 🙂

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x